Klaus
Διάσημο μέλος
Σε ποιο μαγαζί;;; Να μας ειδοποιήσεις να μην το χάσουμε!!!!
ok θα σε τηλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Εχω μπλεξίματα.... εσύ πώς πάς; όλα καλά;
Είμαι σίγουρη οτι θα ξεμπλέξεις πολύ σύντομα!
Μια χαρά είμαι εγω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χοντρά, άστα θ'ελει δουλειά πολλύ να ξεμπλέξω απο όλο αυτό....
Εσείς πώς πάτε;
Μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε;;;
ok θα σε τηλ
Θα περιμένω!!!
Klaus
Διάσημο μέλος
όχι που δεν θα θελες
Αν είναι δυνατόν!!!! Εννοείται!!!!!
mania
Επιφανές μέλος
Είμαι σίγουρη οτι θα ξεμπλέξεις πολύ σύντομα!
Μια χαρά είμαι εγω!!!
Χέρομαι πάρα πολλύ που σας βλέπω, πραγματικά
Μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε;;;
Δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς σε αυτό, πρέπει να το περάσω μόνη μου... και είναι άσχημα τα πράγματα, είμαι απελπισμένη και εξουθενομένη πρόσπαθόντας να βρώ λύσεις που δεν υπάρχουν... εχω τελειώσει και δεν υπάρχει γυρισμός ....
Δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς σε αυτό, πρέπει να το περάσω μόνη μου... και είναι άσχημα τα πράγματα, είμαι απελπισμένη και εξουθενομένη πρόσπαθόντας να βρώ λύσεις που δεν υπάρχουν... εχω τελειώσει και δεν υπάρχει γυρισμός ....
Μάνια για το μόνο πράγμα που δεν υπάρχει λύση είναι για τον θάνατο! Όλα τα άλλα μπορούν να διορθωθούν! Όλα!
Klaus
Διάσημο μέλος
Αν είναι δυνατόν!!!! Εννοείται!!!!!
σε είχα καταλάβει τόσο καιρό
mania
Επιφανές μέλος
Μάνια για το μόνο πράγμα που δεν υπάρχει λύση είναι για τον θάνατο! Όλα τα άλλα μπορούν να διορθωθούν! Όλα!
Τα μεγάλα λάθοι όχι, δεν μπορούν, είναι σαν φίδι που σε δαγκώνει, το ΄δηλητήριο μπορεί να κάνει μια τόση δα μικρή ζημιά και άλλες φορές η βλάβη είναι ανεπανόρθοτη, μπορεί να σου καταστρέψει την ζωή ή την δουλειά ή δεν ξέρω και γώ τι άλλο, το δικό μου είναι τεράστειο δάγκωμα.....
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Τα μεγάλα λάθοι όχι, δεν μπορούν, είναι σαν φίδι που σε δαγκώνει, το ΄δηλητήριο μπορεί να κάνει μια τόση δα μικρή ζημιά και άλλες φορές η βλάβη είναι ανεπανόρθοτη, μπορεί να σου καταστρέψει την ζωή ή την δουλειά ή δεν ξέρω και γώ τι άλλο, το δικό μου είναι τεράστειο δάγκωμα.....
Όλα θα φτιάξουν!!!
borat
Επιφανές μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Όλα θα φτιάξουν!!!
Λυπάμε αλλα όχι αυτό...
Παιδιά καλά να περνάτε, θα προσπαθήσω να ξαναμπώ, πότε κανείς δεν ξέρει, σας αγαπώ πολλύ να το ξέρετε, ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας πραγματικά, είσαστε γλυκιτατοι, πρέπει να φύγω, πάντα να περνάτε καλά και να ξέρετε πώς τα λάθοι είναι ανθρωπινα αλλα καμιά φορά δεν υπ[άρχει γυρισμός, να προσέχετε, φιλίστε μου τους υπόλοιπόυς που δεν μπορεσε να ευχιθω...
Φιλάκια
borat
Επιφανές μέλος
borat
Επιφανές μέλος
σε είχα καταλάβει τόσο καιρό
Σιγά το δύσκολο!!!!
Λυπάμε αλλα όχι αυτό...
Παιδιά καλά να περνάτε, θα προσπαθήσω να ξαναμπώ, πότε κανείς δεν ξέρει, σας αγαπώ πολλύ να το ξέρετε, ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας πραγματικά, είσαστε γλυκιτατοι, πρέπει να φύγω, πάντα να περνάτε καλά και να ξέρετε πώς τα λάθοι είναι ανθρωπινα αλλα καμιά φορά δεν υπ[άρχει γυρισμός, να προσέχετε, φιλίστε μου τους υπόλοιπόυς που δεν μπορεσε να ευχιθω...
Φιλάκια
Μάνια ........ .....????????????????
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι να τελειώσουν όλα ευχάριστα!!!
Ηρεμία θέλει για να τα αντιμετωπίσεις όλα !
Καλή επιτυχία να έχεις ... θα σε περιμένουμε!
borat
Επιφανές μέλος
Θα μου πει κανείς τι έγινε;
Αν εννοείς με τη μάνια....κι εγώ δεν ξέρω! Πάντως κάτι σοβαρό!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτι σοβαρό της έχει΄συμβεί και απ' ότι καταλαβαίνω επαγγελματικό...Αν εννοείς με τη μάνια....κι εγώ δεν ξέρω! Πάντως κάτι σοβαρό!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 65 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.