Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέρες!!!
Τι κανουν τα παιδια?!!!
Καλησπέρα Neraida!!!! Εδώ εγώ παρακολουθώ με ποπ κορν και κοκακολίτσα την συζήτηση μεταξύ Valder και cibyllian με ανταλλαγή ιμότικον!!!
Εσύ; Τι κάνεις; Όλα καλά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρες!!!
Τι κανουν τα παιδια?!!!
Η Σίμπυ κοιμόταν κι εγώ άκουγα μουσική, μετά η Σίμπυ έβαλε "χέρι" και τη βοήθησα. Ταυτόχρονα η Φοίβη έτρωγε ποπ κορν και έβλεπε το θέαμα.
Εσύ τι κάνεις υπέργηρη μαμά μας;
Άμα δεν γίνεις πρόστυχος δεν μπορείς ε;
Όχι. Και πάψε να είσαι γκρινιάρα για πράγματα που κάνω και λέω, που είναι γνωστό ότι σ' αρέσουν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρες!!!
Τι κανουν τα παιδια?!!!
Γειά σου κούκλα!!!
Καλησπέρα Neraida!!!! Εδώ εγώ παρακολουθώ με ποπ κορν και κοκακολίτσα την συζήτηση μεταξύ Valder και cibyllian με ανταλλαγή ιμότικον!!!
Εσύ; Τι κάνεις; Όλα καλά;
Πάλι θέαμα γίναμε Φοίβη μου!
Εσύ θες ένα χέρι γερό ξύλο!!!!!! Και ναι θα μ' άρεσε πολύ να στο δώσω!!!!Η Σίμπυ κοιμόταν κι εγώ άκουγα μουσική, μετά η Σίμπυ έβαλε "χέρι" και τη βοήθησα. Ταυτόχρονα η Φοίβη έτρωγε ποπ κορν και έβλεπε το θέαμα.
Εσύ τι κάνεις υπέργηρη μαμά μας;
Όχι. Και πάψε να είσαι γκρινιάρα για πράγματα που κάνω και λέω, που είναι γνωστό ότι σ' αρέσουν!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Ωραίο θέαμα!!! Κάθε φορά που διαβάζω συζήτησή σας ψοφάω στο γέλιο!!!
Δίνετε show!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Εσύ θες ένα χέρι γερό ξύλο!!!!!! Και ναι θα μ' άρεσε πολύ να στο δώσω!!!!
Εσύ μας κάνεις θέαμα, όχι εγώ! Μια ζωή η ίδια ιστορία και βγαίνεις κι από πάνω; Μετά τη δουλειά, πέρασε στο δωμάτιό μου για Σεμινάριο Επιμόρφωσης. Για άντε σε παρακαλώ, σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι!
Neraida
Επιφανές μέλος
Σιμπι, μην του δινεις σημασια! Τωρα που εχει κολλησει σουταρε τον!!!
Φοιβη μου, τλχ αξιζε το ματι που πηρες?!
Και καπου πηρε το ματακι μου για υπεργηρη μαμα...θα σας χεσω!
Ωραίο θέαμα!!! Κάθε φορά που διαβάζω συζήτησή σας ψοφάω στο γέλιο!!!
Δίνετε show!!!
Δεν αφήνει τίποτα το τέρας να πέσει κάτω!
Εσύ μας κάνεις θέαμα, όχι εγώ! Μια ζωή η ίδια ιστορία και βγαίνεις κι από πάνω; Μετά τη δουλειά, πέρασε στο δωμάτιό μου για Σεμινάριο Επιμόρφωσης. Για άντε σε παρακαλώ, σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι!
Καλά, καλά προς το παρόν κάτσε κάτω ζωηρό κεφάλι να σε χτυπήσουν τα πόδια! Ίσως έτσι μάθεις να βγαίνεις κι εσύ από πάνω μπας και σταυρώσεις κανα γκομενάκι και ησυχάσουμε!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Βαλντο, προκαλεις καρδια μου!!!!!!!
Εγώ;;;;;; ΑΥΤΗ!!!!!
Ε δεν αντέχεσαι... Εγω είπα, ΑΥΤΗ τα κάνει όλα!Σιμπι, μην του δινεις σημασια! Τωρα που εχει κολλησει σουταρε τον!!!
Φοιβη μου, τλχ αξιζε το ματι που πηρες?!
Ναι ρε, άξιζε. Σε ότι παίρνω μέρος πάντα αξίζει!
Και καπου πηρε το ματακι μου για υπεργηρη μαμα...θα σας χεσω!
Έφαγες χόρτα ζοχιά και σ' έπιασε αμέσως ε;
MoZarT
Νεοφερμένος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Καλά, καλά προς το παρόν κάτσε κάτω ζωηρό κεφάλι να σε χτυπήσουν τα πόδια! Ίσως έτσι μάθεις να βγαίνεις κι εσύ από πάνω μπας και σταυρώσεις κανα γκομενάκι και ησυχάσουμε!
Δε χρειάζεται να σταυρώσω γκομενάκι!
Εσύ με ενοχλείς και τώρα με προσβάλλεις κι όλας...
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Συνφωνω δν ξερω για τι λετε βεβαια αλλα....
Χαχαχα!!! MoZarT πάρε και εσύ τα ποπ κορν σου και την κοκα κόλα σου και κάτσε μαζί να τους παρακολουθήσουμε!!!
Εχουν τρομερό γέλιο!!!
MoZarT
Νεοφερμένος
Δε χρειάζεται να σταυρώσω γκομενάκι!
Εσύ με ενοχλείς και τώρα με προσβάλλεις κι όλας...
Έλα βαλντούκο μου, πλάκα σου κάνω ...... Είναι δυνατόν να σοβαρολογώ, εσύ που είσαι τόσο έξυπνος και τόσο ετοιμόλογος, μόνο και μόνο από αυτό θα πρέπει να σκοτώνονται για πάρτη σου. Άλλωστε μέχρι εδώ μυρίζει η πτωμαΐνη από τα πεσμένα σώματα των κοριτσιών έξω από την πόρτα σου ....... Το 'σωσα ή να συνεχίσω;;;;;
Πάντως σοβαρά (Μασάζ στις πατούσες;;;;;;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Έλα βαλντούκο μου, πλάκα σου κάνω ...... Είναι δυνατόν να σοβαρολογώ, εσύ που είσαι τόσο έξυπνος και τόσο ετοιμόλογος, μόνο και μόνο από αυτό θα πρέπει να σκοτώνονται για πάρτη σου. Άλλωστε μέχρι εδώ μυρίζει η πτωμαΐνη από τα πεσμένα σώματα των κοριτσιών έξω από την πόρτα σου ....... Το 'σωσα ή να συνεχίσω;;;;;
Πάντως σοβαρά (Μασάζ στις πατούσες;;;;;;
Όχι δεν το έσωσες.
Θα πρέπει να κάνεις πολλά για να στο συγχωρήσω και να χαίρεσαι που δεν σε έκανα report!
MoZarT
Νεοφερμένος
Neraida
Επιφανές μέλος
Εγώ;;;;;; ΑΥΤΗ!!!!!
Ε δεν αντέχεσαι... Εγω είπα, ΑΥΤΗ τα κάνει όλα!
Ναι ρε, άξιζε. Σε ότι παίρνω μέρος πάντα αξίζει!
Έφαγες χόρτα ζοχιά και σ' έπιασε αμέσως ε;
Ο ενοχος παντα φωναζει!
Παντως συμφωνω με Σιμπι! Θες ενα χερι ξυλο, να ισιωσεις!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σήμερα έχω καλή διάθεση!
Μου έφυγε η χτεσινή μίρλα!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο ενοχος παντα φωναζει!
Κάτσε κάτω ρε που φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν! Πήγαινε φάε τα χόρτα σου!
Ο ενοχος παντα φωναζει!
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση Νεράϊδα
MoZarT
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.