Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Neraida έγραψε: #5.061 15-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η ninaki έγραψε: #5.062 15-04-08 13:34 Ρεμπεσκε?????? Που είναι ο Ρεμπεσκές ΟΕΟ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.063 15-04-08 13:34 Τι γίνετε ρε παιδιά? άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ninaki έγραψε: #5.064 15-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Τι γίνετε ρε παιδιά? άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η Neraida έγραψε: #5.065 15-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Rempeskes: #5.066 15-04-08 13:36 Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η ninaki έγραψε: #5.067 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Που που που??? Πες μας βρεεεεεεε!!!! Βάλε το λινκ σου...σε παρακαλουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η Neraida έγραψε: #5.068 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... δε λειτουργει η γκαλερυ αγαπητε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αννουλα έγραψε: #5.069 15-04-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... εεεε δεν θελουμε υπεκφυγες εδω... τοση ωρα σε ψαχναμε!!!! αντε βαλεεεεεεε!!!! τοσες εδ ω θα μας αφησεις να σε παρακαλαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Kakerlak έγραψε: #5.070 15-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλές οι ιδέες αλλά βαριέμαι θα φτιάξω πρασόρυζο που αρέσει στον άντρα εύκολο κ γρήγορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η Nininaou έγραψε: #5.071 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η ninaki έγραψε: #5.062 15-04-08 13:34 Ρεμπεσκε?????? Που είναι ο Ρεμπεσκές ΟΕΟ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.063 15-04-08 13:34 Τι γίνετε ρε παιδιά? άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ninaki έγραψε: #5.064 15-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Τι γίνετε ρε παιδιά? άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η Neraida έγραψε: #5.065 15-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Rempeskes: #5.066 15-04-08 13:36 Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η ninaki έγραψε: #5.067 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Που που που??? Πες μας βρεεεεεεε!!!! Βάλε το λινκ σου...σε παρακαλουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η Neraida έγραψε: #5.068 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... δε λειτουργει η γκαλερυ αγαπητε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αννουλα έγραψε: #5.069 15-04-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... εεεε δεν θελουμε υπεκφυγες εδω... τοση ωρα σε ψαχναμε!!!! αντε βαλεεεεεεε!!!! τοσες εδ ω θα μας αφησεις να σε παρακαλαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Kakerlak έγραψε: #5.070 15-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλές οι ιδέες αλλά βαριέμαι θα φτιάξω πρασόρυζο που αρέσει στον άντρα εύκολο κ γρήγορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η Nininaou έγραψε: #5.071 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρεμπεσκε?????? Που είναι ο Ρεμπεσκές ΟΕΟ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.063 15-04-08 13:34 Τι γίνετε ρε παιδιά? άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ninaki έγραψε: #5.064 15-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Τι γίνετε ρε παιδιά? άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η Neraida έγραψε: #5.065 15-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Rempeskes: #5.066 15-04-08 13:36 Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η ninaki έγραψε: #5.067 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Που που που??? Πες μας βρεεεεεεε!!!! Βάλε το λινκ σου...σε παρακαλουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η Neraida έγραψε: #5.068 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... δε λειτουργει η γκαλερυ αγαπητε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αννουλα έγραψε: #5.069 15-04-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... εεεε δεν θελουμε υπεκφυγες εδω... τοση ωρα σε ψαχναμε!!!! αντε βαλεεεεεεε!!!! τοσες εδ ω θα μας αφησεις να σε παρακαλαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Kakerlak έγραψε: #5.070 15-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλές οι ιδέες αλλά βαριέμαι θα φτιάξω πρασόρυζο που αρέσει στον άντρα εύκολο κ γρήγορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η Nininaou έγραψε: #5.071 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι γίνετε ρε παιδιά? άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ninaki έγραψε: #5.064 15-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Τι γίνετε ρε παιδιά? άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η Neraida έγραψε: #5.065 15-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Rempeskes: #5.066 15-04-08 13:36 Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η ninaki έγραψε: #5.067 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Που που που??? Πες μας βρεεεεεεε!!!! Βάλε το λινκ σου...σε παρακαλουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η Neraida έγραψε: #5.068 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... δε λειτουργει η γκαλερυ αγαπητε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αννουλα έγραψε: #5.069 15-04-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... εεεε δεν θελουμε υπεκφυγες εδω... τοση ωρα σε ψαχναμε!!!! αντε βαλεεεεεεε!!!! τοσες εδ ω θα μας αφησεις να σε παρακαλαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Kakerlak έγραψε: #5.070 15-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλές οι ιδέες αλλά βαριέμαι θα φτιάξω πρασόρυζο που αρέσει στον άντρα εύκολο κ γρήγορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η Nininaou έγραψε: #5.071 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Τι γίνετε ρε παιδιά? άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η Neraida έγραψε: #5.065 15-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Rempeskes: #5.066 15-04-08 13:36 Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η ninaki έγραψε: #5.067 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Που που που??? Πες μας βρεεεεεεε!!!! Βάλε το λινκ σου...σε παρακαλουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η Neraida έγραψε: #5.068 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... δε λειτουργει η γκαλερυ αγαπητε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αννουλα έγραψε: #5.069 15-04-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... εεεε δεν θελουμε υπεκφυγες εδω... τοση ωρα σε ψαχναμε!!!! αντε βαλεεεεεεε!!!! τοσες εδ ω θα μας αφησεις να σε παρακαλαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Kakerlak έγραψε: #5.070 15-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλές οι ιδέες αλλά βαριέμαι θα φτιάξω πρασόρυζο που αρέσει στον άντρα εύκολο κ γρήγορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η Nininaou έγραψε: #5.071 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Rempeskes: #5.066 15-04-08 13:36 Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η ninaki έγραψε: #5.067 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Που που που??? Πες μας βρεεεεεεε!!!! Βάλε το λινκ σου...σε παρακαλουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η Neraida έγραψε: #5.068 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... δε λειτουργει η γκαλερυ αγαπητε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αννουλα έγραψε: #5.069 15-04-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... εεεε δεν θελουμε υπεκφυγες εδω... τοση ωρα σε ψαχναμε!!!! αντε βαλεεεεεεε!!!! τοσες εδ ω θα μας αφησεις να σε παρακαλαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Kakerlak έγραψε: #5.070 15-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλές οι ιδέες αλλά βαριέμαι θα φτιάξω πρασόρυζο που αρέσει στον άντρα εύκολο κ γρήγορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η Nininaou έγραψε: #5.071 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η ninaki έγραψε: #5.067 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Που που που??? Πες μας βρεεεεεεε!!!! Βάλε το λινκ σου...σε παρακαλουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η Neraida έγραψε: #5.068 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... δε λειτουργει η γκαλερυ αγαπητε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αννουλα έγραψε: #5.069 15-04-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... εεεε δεν θελουμε υπεκφυγες εδω... τοση ωρα σε ψαχναμε!!!! αντε βαλεεεεεεε!!!! τοσες εδ ω θα μας αφησεις να σε παρακαλαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Kakerlak έγραψε: #5.070 15-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλές οι ιδέες αλλά βαριέμαι θα φτιάξω πρασόρυζο που αρέσει στον άντρα εύκολο κ γρήγορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η Nininaou έγραψε: #5.071 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Που που που??? Πες μας βρεεεεεεε!!!! Βάλε το λινκ σου...σε παρακαλουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:37 Η Neraida έγραψε: #5.068 15-04-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... δε λειτουργει η γκαλερυ αγαπητε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αννουλα έγραψε: #5.069 15-04-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... εεεε δεν θελουμε υπεκφυγες εδω... τοση ωρα σε ψαχναμε!!!! αντε βαλεεεεεεε!!!! τοσες εδ ω θα μας αφησεις να σε παρακαλαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Kakerlak έγραψε: #5.070 15-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλές οι ιδέες αλλά βαριέμαι θα φτιάξω πρασόρυζο που αρέσει στον άντρα εύκολο κ γρήγορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η Nininaou έγραψε: #5.071 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... δε λειτουργει η γκαλερυ αγαπητε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αννουλα έγραψε: #5.069 15-04-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... εεεε δεν θελουμε υπεκφυγες εδω... τοση ωρα σε ψαχναμε!!!! αντε βαλεεεεεεε!!!! τοσες εδ ω θα μας αφησεις να σε παρακαλαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Kakerlak έγραψε: #5.070 15-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλές οι ιδέες αλλά βαριέμαι θα φτιάξω πρασόρυζο που αρέσει στον άντρα εύκολο κ γρήγορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η Nininaou έγραψε: #5.071 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. Click για ανάπτυξη... εεεε δεν θελουμε υπεκφυγες εδω... τοση ωρα σε ψαχναμε!!!! αντε βαλεεεεεεε!!!! τοσες εδ ω θα μας αφησεις να σε παρακαλαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Kakerlak έγραψε: #5.070 15-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλές οι ιδέες αλλά βαριέμαι θα φτιάξω πρασόρυζο που αρέσει στον άντρα εύκολο κ γρήγορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η Nininaou έγραψε: #5.071 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μμμμ... Κάνε κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: σπανακοπιτα με λιγο σπανακι και πολυ τυρι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλές οι ιδέες αλλά βαριέμαι θα φτιάξω πρασόρυζο που αρέσει στον άντρα εύκολο κ γρήγορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η Nininaou έγραψε: #5.071 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: άσχετο... τι να μαγειρέψω σήμερα? Click για ανάπτυξη... Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:40 Η mania έγραψε: #5.072 15-04-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Idril: Καλά μιλάμε για τρελό σασπένς. Δε σας πιστεύω ρε ότι τον παρακαλάτε κιόλας. Μη βάζεις Rempeske, λυπήσου μας, μας φτάνει η μυωπία που έχουμε ήδη δε χρειάζεται να στραβωθούμε τελείως και να γίνουμε σαν την τύπισσα στο βιβλίο που διάβασε η Neraida. Θα βρούμε άλλο τρόπο να τη δούμε με εσώρουχα χωρίς να χρειαστει να υποστούμε το μαρτύριο να δούμε πρώτα εσένα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλά εσύ κάνε στην πάντα θέλουμε νεράιδα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορει να μην ταιριαζουν τα γουστα μας στη λογοτεχνια, αλλα προσκυνω σε!!!! Δεν υποφερουμε τα ιδια μαρτυρια! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είσαι, βγάλτα λοιπόν Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Αμάν, τι γίνεται εδώ? Φωτογραφία θέτε? Φοβάμαι βρε χαζά μην τυφλωθείτε από την εσώτερη λάμψη μου Υγ. Και όμως κάπου υπάρχει πικ μου στο στέκι. υγ2. Να μην γυμνωθείτε για πάρτη μου, σας πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αγόρι μου τελείωνε βγάλε φώτο με έχεις και περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η ninaki έγραψε: #5.073 15-04-08 13:41 Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοίτα που καταντήσαμε οι γυναίκες...να παρακαλάμε τον ρεμπεσκε!!! Αδύνατον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:41 Η mania έγραψε: #5.074 15-04-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εεε, φακές! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εάν βάλει ο Ρεμπεσκές ΝΑ βάλω κι εγώ... Πού υπάρχει? Πάω να ψάξω... Click για ανάπτυξη... 3 με εσώρουχα αρε μποράτι που είσαι να μας καμαρώσεις, ήρθε το τσιτσίδωμα και εκείνος λεί[πει; Νινα μην μηλάς εσύ, κάνε στην άκρη θέλουμε ρεμπεσκέ, έχω πάθει τρέμουλο, θέλω 3 κουκλάρες το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Η ninaki έγραψε: #5.075 15-04-08 13:42 Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:42 Ο Rempeskes: #5.076 15-04-08 13:42 άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
άντε ρε ρουβίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η mania έγραψε: #5.077 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ρηνούλα???? Σχόλασες?? (ασχετοοοο) Click για ανάπτυξη... Μην αλλάζεις κουβέντα λέμε Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Που είναι η φώτο σου; έλα και πρέπει να φύγω λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η ninaki έγραψε: #5.078 15-04-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Τι?? Τι?? Τι είπες??? Κορίτσια επειδή το πήρε επάνω του...μην ξαναπείτε τπτ για τον Ρεμπεσκε! Αμέ...ορίστε να δεις τι θα σε κάνω κακό παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Neraida έγραψε: #5.079 15-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: άντε ρε ρουβίτσες Click για ανάπτυξη... Ρεμπιτσες θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η Αννουλα έγραψε: #5.080 15-04-08 13:44 ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ποσοι εδω θα παρακαλαγανε να ηταν στην θεση σου ρεμπ... και εσυ μας απορριπτεις...... καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.