Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.721 13-04-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μη μασάς κι άρχισε να κατεβάζεις καντήλια! Κάνει καλό και στα νεύρα! Click για ανάπτυξη... Αυτή η περίπτωση δε θέλει καντήλια! Εξορκισμό θέλει! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εντάξει καλό μου, την γνώμη μου για σένα την έχω σχηματίσει ήδη. Άντε πάρε μια αγκαλίτσα και μην στεναχωριέσαι: Kαι βρίσε όσο θες Click για ανάπτυξη... Τούτη δω μ' αγαπάει ρε σεις... (Σώωωωωπα, τώρα το είδες στραβάδι Βαλντεράκι) Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: να το κοιτάξεις αυτό καμάρι μου... Με τόσα νεύρα κρίμα και είσαι και στο άνθος της ηλικίας σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ γλυκιά μου για το ενδιαφέρον! Θα γίνεις το χώμα μου να φυτευτώ για να ανθίσω φυσιολογικά; Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: [τι έγινε, έχασε η δαπ τις εκλογές στο ΟΠΑ??? ] Click για ανάπτυξη... Ναι τις έχασε. Το έμαθες ε; Πόσα τσίπ(ου)ρα ήπιες απανωτά με τα συντρόφια στη Χαριλάου για να ρθεις να θυμηθείς και το ΟΠΑ; ΥΓ: Και επειδή έχεις το συνήθειο (δεν ξέρω γιατί, τι σε βασανίζει) να αναφέρεσαι στη ΔΑΠ, όποτε με συναντάς χωρίς να κάνω πρώτος νύξη, πες μου....Στους ΗΜΜΥ τι έγινε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:29 Η fielda έγραψε: #4.722 13-04-08 00:29 Καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Νεύρα βλέπω και στενοχώριες. Γιατί έτσι; Βρε μήπως έχει κάτι ο αέρας ή το νερό γιατί κι εγώ έτσι είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η Κακή Επιρροή: #4.723 13-04-08 00:31 πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.724 13-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #4.725 13-04-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Νεύρα βλέπω και στενοχώριες. Γιατί έτσι; Βρε μήπως έχει κάτι ο αέρας ή το νερό γιατί κι εγώ έτσι είμαι... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; @Κουε: Κι εγώ πεινάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Η Κακή Επιρροή: #4.726 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... έλα ρε... δε σε πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #4.727 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: έλα ρε... δε σε πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και είναι και... 12 βήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η fielda έγραψε: #4.728 13-04-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Είναι εκνευριστικό, έχεις δίκιο. Κυρίως όταν δε σου αρέσει τίποτα από αυτά που έχεις... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε ναυριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Κακή Επιρροή: #4.729 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Nininaou έγραψε: #4.730 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... Μην τον ακούς ΚουΕ. Σκέψου ότι αύριο θα φας ένα χορταστικό πρωινό! Καλά αν θες κάτι λίίίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #4.731 13-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μη μασάς κι άρχισε να κατεβάζεις καντήλια! Κάνει καλό και στα νεύρα! Click για ανάπτυξη... Αυτή η περίπτωση δε θέλει καντήλια! Εξορκισμό θέλει! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Εντάξει καλό μου, την γνώμη μου για σένα την έχω σχηματίσει ήδη. Άντε πάρε μια αγκαλίτσα και μην στεναχωριέσαι: Kαι βρίσε όσο θες Click για ανάπτυξη... Τούτη δω μ' αγαπάει ρε σεις... (Σώωωωωπα, τώρα το είδες στραβάδι Βαλντεράκι) Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: να το κοιτάξεις αυτό καμάρι μου... Με τόσα νεύρα κρίμα και είσαι και στο άνθος της ηλικίας σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ γλυκιά μου για το ενδιαφέρον! Θα γίνεις το χώμα μου να φυτευτώ για να ανθίσω φυσιολογικά; Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: [τι έγινε, έχασε η δαπ τις εκλογές στο ΟΠΑ??? ] Click για ανάπτυξη... Ναι τις έχασε. Το έμαθες ε; Πόσα τσίπ(ου)ρα ήπιες απανωτά με τα συντρόφια στη Χαριλάου για να ρθεις να θυμηθείς και το ΟΠΑ; ΥΓ: Και επειδή έχεις το συνήθειο (δεν ξέρω γιατί, τι σε βασανίζει) να αναφέρεσαι στη ΔΑΠ, όποτε με συναντάς χωρίς να κάνω πρώτος νύξη, πες μου....Στους ΗΜΜΥ τι έγινε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:29 Η fielda έγραψε: #4.722 13-04-08 00:29 Καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Νεύρα βλέπω και στενοχώριες. Γιατί έτσι; Βρε μήπως έχει κάτι ο αέρας ή το νερό γιατί κι εγώ έτσι είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η Κακή Επιρροή: #4.723 13-04-08 00:31 πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.724 13-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #4.725 13-04-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Νεύρα βλέπω και στενοχώριες. Γιατί έτσι; Βρε μήπως έχει κάτι ο αέρας ή το νερό γιατί κι εγώ έτσι είμαι... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; @Κουε: Κι εγώ πεινάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Η Κακή Επιρροή: #4.726 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... έλα ρε... δε σε πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #4.727 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: έλα ρε... δε σε πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και είναι και... 12 βήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η fielda έγραψε: #4.728 13-04-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Είναι εκνευριστικό, έχεις δίκιο. Κυρίως όταν δε σου αρέσει τίποτα από αυτά που έχεις... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε ναυριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Κακή Επιρροή: #4.729 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Nininaou έγραψε: #4.730 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... Μην τον ακούς ΚουΕ. Σκέψου ότι αύριο θα φας ένα χορταστικό πρωινό! Καλά αν θες κάτι λίίίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #4.731 13-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Νεύρα βλέπω και στενοχώριες. Γιατί έτσι; Βρε μήπως έχει κάτι ο αέρας ή το νερό γιατί κι εγώ έτσι είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η Κακή Επιρροή: #4.723 13-04-08 00:31 πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.724 13-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #4.725 13-04-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Νεύρα βλέπω και στενοχώριες. Γιατί έτσι; Βρε μήπως έχει κάτι ο αέρας ή το νερό γιατί κι εγώ έτσι είμαι... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; @Κουε: Κι εγώ πεινάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Η Κακή Επιρροή: #4.726 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... έλα ρε... δε σε πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #4.727 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: έλα ρε... δε σε πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και είναι και... 12 βήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η fielda έγραψε: #4.728 13-04-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Είναι εκνευριστικό, έχεις δίκιο. Κυρίως όταν δε σου αρέσει τίποτα από αυτά που έχεις... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε ναυριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Κακή Επιρροή: #4.729 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Nininaou έγραψε: #4.730 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... Μην τον ακούς ΚουΕ. Σκέψου ότι αύριο θα φας ένα χορταστικό πρωινό! Καλά αν θες κάτι λίίίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #4.731 13-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.724 13-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #4.725 13-04-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Νεύρα βλέπω και στενοχώριες. Γιατί έτσι; Βρε μήπως έχει κάτι ο αέρας ή το νερό γιατί κι εγώ έτσι είμαι... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; @Κουε: Κι εγώ πεινάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Η Κακή Επιρροή: #4.726 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... έλα ρε... δε σε πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #4.727 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: έλα ρε... δε σε πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και είναι και... 12 βήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η fielda έγραψε: #4.728 13-04-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Είναι εκνευριστικό, έχεις δίκιο. Κυρίως όταν δε σου αρέσει τίποτα από αυτά που έχεις... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε ναυριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Κακή Επιρροή: #4.729 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Nininaou έγραψε: #4.730 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... Μην τον ακούς ΚουΕ. Σκέψου ότι αύριο θα φας ένα χορταστικό πρωινό! Καλά αν θες κάτι λίίίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #4.731 13-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #4.725 13-04-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Νεύρα βλέπω και στενοχώριες. Γιατί έτσι; Βρε μήπως έχει κάτι ο αέρας ή το νερό γιατί κι εγώ έτσι είμαι... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; @Κουε: Κι εγώ πεινάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Η Κακή Επιρροή: #4.726 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... έλα ρε... δε σε πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #4.727 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: έλα ρε... δε σε πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και είναι και... 12 βήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η fielda έγραψε: #4.728 13-04-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Είναι εκνευριστικό, έχεις δίκιο. Κυρίως όταν δε σου αρέσει τίποτα από αυτά που έχεις... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε ναυριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Κακή Επιρροή: #4.729 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Nininaou έγραψε: #4.730 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... Μην τον ακούς ΚουΕ. Σκέψου ότι αύριο θα φας ένα χορταστικό πρωινό! Καλά αν θες κάτι λίίίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #4.731 13-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Νεύρα βλέπω και στενοχώριες. Γιατί έτσι; Βρε μήπως έχει κάτι ο αέρας ή το νερό γιατί κι εγώ έτσι είμαι... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; @Κουε: Κι εγώ πεινάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Η Κακή Επιρροή: #4.726 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... έλα ρε... δε σε πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #4.727 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: έλα ρε... δε σε πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και είναι και... 12 βήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η fielda έγραψε: #4.728 13-04-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Είναι εκνευριστικό, έχεις δίκιο. Κυρίως όταν δε σου αρέσει τίποτα από αυτά που έχεις... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε ναυριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Κακή Επιρροή: #4.729 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Nininaou έγραψε: #4.730 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... Μην τον ακούς ΚουΕ. Σκέψου ότι αύριο θα φας ένα χορταστικό πρωινό! Καλά αν θες κάτι λίίίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #4.731 13-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ψυγείο είναι στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... έλα ρε... δε σε πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #4.727 13-04-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: έλα ρε... δε σε πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και είναι και... 12 βήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η fielda έγραψε: #4.728 13-04-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Είναι εκνευριστικό, έχεις δίκιο. Κυρίως όταν δε σου αρέσει τίποτα από αυτά που έχεις... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε ναυριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Κακή Επιρροή: #4.729 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Nininaou έγραψε: #4.730 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... Μην τον ακούς ΚουΕ. Σκέψου ότι αύριο θα φας ένα χορταστικό πρωινό! Καλά αν θες κάτι λίίίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #4.731 13-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: έλα ρε... δε σε πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και είναι και... 12 βήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η fielda έγραψε: #4.728 13-04-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Είναι εκνευριστικό, έχεις δίκιο. Κυρίως όταν δε σου αρέσει τίποτα από αυτά που έχεις... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε ναυριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Κακή Επιρροή: #4.729 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Nininaou έγραψε: #4.730 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... Μην τον ακούς ΚουΕ. Σκέψου ότι αύριο θα φας ένα χορταστικό πρωινό! Καλά αν θες κάτι λίίίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #4.731 13-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πεινάω κι όταν πεινάω μέσα στη νύχτα πολύ εκνευρίζομαι Click για ανάπτυξη... Είναι εκνευριστικό, έχεις δίκιο. Κυρίως όταν δε σου αρέσει τίποτα από αυτά που έχεις... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα fieldάκι! Μπα όχι εγώ δεν έχω στενοχώριες, μόνο κάτι νεύρα που μου πέρασαν! Μήπως φταίνε και στους δυο μας οι άνθρωποι και όχι το νερό η ο αέρας; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε ναυριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Κακή Επιρροή: #4.729 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Nininaou έγραψε: #4.730 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... Μην τον ακούς ΚουΕ. Σκέψου ότι αύριο θα φας ένα χορταστικό πρωινό! Καλά αν θες κάτι λίίίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #4.731 13-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:42 Η Nininaou έγραψε: #4.730 13-04-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... Μην τον ακούς ΚουΕ. Σκέψου ότι αύριο θα φας ένα χορταστικό πρωινό! Καλά αν θες κάτι λίίίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #4.731 13-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και είναι και... 12 βήματα. Click για ανάπτυξη... Μην τον ακούς ΚουΕ. Σκέψου ότι αύριο θα φας ένα χορταστικό πρωινό! Καλά αν θες κάτι λίίίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #4.731 13-04-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Θα 'θελα να δω τη φάτσα σου μόλις τα μέτρησες. Βασικός κανόνας: γνωρίζουμε απ' έξω τα βήματα που χωρίζουν το PC απ' το ψυγείο. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:45 Η Nininaou έγραψε: #4.732 13-04-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: όντως!!!! έφτιαξα τοστάκι και έχω και μπανάνα Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Valder έγραψε: #4.733 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλησπέρα Valderάκι! Χμ... Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα περισσότερο μου φταίνε οι καταστάσεις. Ευτυχώς τελευταία δε με έχει νευριάσει κάποιος ή κάποια. Προφανώς εσένα σε νευριάζουν οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον αυτή τη φορά έτσι έγινε. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η Κακή Επιρροή: #4.734 13-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ώστε έτσι, καλά μωρέ σιγά τις θερμίδες Click για ανάπτυξη... δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:52 Η Nininaou έγραψε: #4.735 13-04-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν έβαλα βούτηρο κι έβαλα μαύρο ψωμάκι και μόνο τυράκι κι αυτό milner Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό αυτό! Εγώ δεν το μπορώ πια. Και το μαύρο ψωμί, κορυφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fielda έγραψε: #4.736 13-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βασικά δεν ήταν τίποτε σοβαρό, απλά όταν είμαι κύριος απέναντι σε άλλους, θέλω να μου φέρονται ευγενικά! Εσύ, αν μου επιτρέψεις να σου δώσω μια συμβουλή, να μην ταράζεσαι από καταστάσεις. Να σκέφτεσαι ότι έχεις τη δύναμη και την επιλογή να τις αλλάξεις, ή κι αν δε μπορείς λόγω ανωτέρας βίας, έχεις ακόμα την επιλογή να αποκοπείς από αυτές και να προστετέψεις εσένα! (Χωρίς να ξέρω τι συνέβη, απλά από ενδιαφέρον και μόνο!) Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. ΚουΕ στείλε κανένα τοστ και από εδώ. Εγώ δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να φάω (αν και δεν πεινάω και πολύ τώρα που το σκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:04 Η Κακή Επιρροή: #4.737 13-04-08 01:04 πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #4.738 13-04-08 01:06 Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νίταααααααααααααααα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #4.739 13-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν όταν είσαι κι εσύ εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!! Το καλό είναι ότι μπορώ να την αλλάξω αυτή την κατάσταση. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα, πρέπει να περιμένω κι άλλο και δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνουν, αλλά τέσπα. Όσο για τα δικά σου, κουράγιο και μη μασάς! Θα χαρώ να μάθω ότι όλα σου πήγαν καλά! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πω πω πέρασε η ώρααααααααααααα νινίχτα σας Click για ανάπτυξη... Τσάο Κουεδίτσιους! (Λιθουανό μπασκετμπολίστα την έκανα, τραβάτε κανα ζόρι;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η Idril έγραψε: #4.740 13-04-08 01:14 Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ουφ, πρέπει να μείνω ξύπνια για να πάω στις 3 να παραλάβω το bro από το αεροδρόμιο. Ε ρε τι τραβαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.