rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημεραααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέραααααα!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέραααααα!!!!
Φοιβη σημερα δεν ειναι Παρασκευη...
αμαν με μπερδεψες στην αρχη
Καλησπερεεεες!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Φοιβη σημερα δεν ειναι Παρασκευη...
αμαν με μπερδεψες στην αρχη
Καλησπερεεεες!!!!!
Όχι δεν είναι Παρασκευή, αλλά έχει φύγει η Δευτέρα! Είναι λόγος για να είναι κάποιος χαρούμενος!!!!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Τι θα φάμε σήμερα; :/
Εσένα παστιτσάκι!!!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Πέφτω βαριά ρε. Κάτι πιο ελαφρύ.
Καλύτερα βαριά και ποιοτικά μαγειρεμένη, παρά ελαφριά και του ποδαριού ομελέτα. Είσαι ένα αξιολάτρευτο παστιτσάκι και θα σε κάνω μαμ!!!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Πάω να κρυφτώ, θέλω να ζήσω λίγο ακόμα.
Θα παραγγείλω κάνα σουβλάκι και θα σου στείλω και Αμπελόκηπους. *.*
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Χαχααχχ σταμάτα μωρέ. "ποιοτικά μαγειρεμένη" ο Άκης στα μαθαίνει αυτά;
Πάω να κρυφτώ, θέλω να ζήσω λίγο ακόμα.
Θα παραγγείλω κάνα σουβλάκι και θα σου στείλω και Αμπελόκηπους. *.*
Πήρα ήδη 2 μαζί με σοδίτσα!!
Έλα μωρέ μικρούλι, δε θα σε φάω! Έτσι το λεω, σε πειράζω!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Το ξέρω μωρέ μωρέ μωρέ μωρέ.Έλα μωρέ μικρούλι, δε θα σε φάω! Έτσι το λεω, σε πειράζω!
ἅλς
Διάσημο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Θα πετάξω ένα άσχετο τώρα, αλλά επειδή στο Παλέρμο είμαι νεκρή και δεν μπορώ να μιλήσω, θα το πω εδώ!
Το νικ μου είναι Myrtle και είναι από το όνομα, όχι από το δέντρο. Οπότε αν κάποιος θέλει να το πει στα Ελληνικά, λέγεται Μυρσίνη κι όχι Μυρτιά... Όχι πως με πειράζει ιδιαίτερα, αλλά μου φαίνεται λίγο γελοίο να έχει κάποιος νικ με το όνομα ενός δέντρου!
Αυτά! Τραγουδάκι για χαρούμενο πρωινό ξύπνημα!
...κάτι με σπρώχνει να σου ρίξω μια μπουνιά!...
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα Φοίβη!
Θα πετάξω ένα άσχετο τώρα, αλλά επειδή στο Παλέρμο είμαι νεκρή και δεν μπορώ να μιλήσω, θα το πω εδώ!
Το νικ μου είναι Myrtle και είναι από το όνομα, όχι από το δέντρο. Οπότε αν κάποιος θέλει να το πει στα Ελληνικά, λέγεται Μυρσίνη κι όχι Μυρτιά... Όχι πως με πειράζει ιδιαίτερα, αλλά μου φαίνεται λίγο γελοίο να έχει κάποιος νικ με το όνομα ενός δέντρου!
Αυτά! Τραγουδάκι για χαρούμενο πρωινό ξύπνημα!
...κάτι με σπρώχνει να σου ρίξω μια μπουνιά!...
Καλημέραααα Myrtle!!!
Τίποτα δεν είναι άσχετο στην Κουβεντούλα! Χαχα!!!
Δεν ήξερα από που έβγαινε το νικ σου! Αν και περισσότερο με μυρτιά μου κάνει το νικ, παρά με Μυρσίνη!
Είναι πολύ ωραίο όνομα!
Μην δίνεις σημασία στους δολοφόνους! Άξεστοι παιδί μου, άξεστοι!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Καλημέραααα Myrtle!!!
Τίποτα δεν είναι άσχετο στην Κουβεντούλα! Χαχα!!!
Δεν ήξερα από που έβγαινε το νικ σου! Αν και περισσότερο με μυρτιά μου κάνει το νικ, παρά με Μυρσίνη!
Είναι πολύ ωραίο όνομα!
Μην δίνεις σημασία στους δολοφόνους! Άξεστοι παιδί μου, άξεστοι!
Yeap! Είναι και τα δύο. Απλά, ως δέντρο μεταφράζεται Μυρτιά και ως όνομα Μυρσίνη! Ε τώρα να σε λένε Μυρτιά δεν ειναι και ό,τι καλύτερο... ξες! Άσε που μου θυμίζει την (κλαίουσα) ιτιά... Απαπαπαπα...
Χμμμ... πάντως το Παλέρμο έγινε βαρετό! Θεοδώρα! Πάμε πάλι μέσα;;;
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
εγώ σε είπα Μυρτιά... θυγγνώμη... Ρε συ ξαναμπείτε μέσα! Έχει 12 ώρες που είναι στη σελίδα 64!! Έλεος!
Συγχωρεμένη! Δεν πειράζει! Απλά ενημερώνω!
Ναι το ξέρω! Ε τι να κάνουμε που μείναν μέσα όλοι οι λιγομίλητοι!
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρσινη...τελειο ονομα ....και το αβαταρ καταπληκτιτικοΣυγχωρεμένη! Δεν πειράζει! Απλά ενημερώνω!
Ναι το ξέρω! Ε τι να κάνουμε που μείναν μέσα όλοι οι λιγομίλητοι!
Νιιιιιιιιιιι!Yeap! Είναι και τα δύο. Απλά, ως δέντρο μεταφράζεται Μυρτιά και ως όνομα Μυρσίνη! Ε τώρα να σε λένε Μυρτιά δεν ειναι και ό,τι καλύτερο... ξες! Άσε που μου θυμίζει την (κλαίουσα) ιτιά... Απαπαπαπα...
Χμμμ... πάντως το Παλέρμο έγινε βαρετό! Θεοδώρα! Πάμε πάλι μέσα;;;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 43 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.