self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Στην προκειμένη τώρα έχω ένα βιβλίο για τη σχολή απέναντί μου και το νιώθω να ουρλιάζει "Μείνε κι άλλο στο στέκι, δε θέλω να με διαβάσεις"
γειά σου ! είμαι το βιβλίο
όταν μιλάω , κάνεις ότι δεν ακούς , οπότε είπα να σου γράψω
μετάνιωσα στην πορεία , ο καιρός παραείναι κρύος και στην βιλιοθήκη , στην αγκαλιά των άλλων τόμων ,θα ένιωθα πιο ζεστά από το γραφείο σου
αλλά ακόμα και έτσι , δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι αν δεν πάρεις πτυχίο , εσύ δεν θα βρεις δουλειά όχι το στέκι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Περιβόητο μέλος
(τα μοντέλα έχουνε πολλά ψεγάδια , αλλά τουλάχιστον δεν τραγουδάνε)
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πάρεις μέρος ;
και κυρίως αν αλήθεια το πιστεύεις , παράτα τα χαζοβιβλία
ένας δρόμος γεμάτος από αδιέξοδα ανοίγεται μπροστά σου
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώς πάει η οικογένεια Σάκη?
Περιβόητο μέλος
το όμορφο σπίτι μου στην Ραφήνα περιστοιχίζεται από άλλα όμορφα σπίτια , απλά το δικό μου έχει ψηλότερη περίφραξη
η κάτια δεν είναι πια η απόλυτη γυναίκα αλλά περιστοιχίζεται από τόσες νεότερες και ζουμερότερες γυναίκες
στην κριτική επιτροπή όλοι μου την μπαίνουνε . Είναι μέσα στο σενάριο δεν λέω , αλλά θυμάμαι αμέσως που στο δημοτικό τα άλλα παιδάκια με κοροίδευαν γιατί στις εκθέσεις αντί για κείμενο έβαζα μια χαμογελαστή φωτογραφία μου
έχω τα πάντα και άρα τίποτα να περιμένω
περιμένω πολλά αλλά όλα τα έχει παραγγείλει ο ατζέντης μου
η vodafone με χορηγεί καλά , αλλά θα προτιμούσα την victoria secret για να την ρωτήσω ποιο είναι τελικά αυτό το μυστικό
μόνο τα παιδιά μου με παρηγορούνε περί του νοήματος της ζωής
κάποτε νόμιζα ότι κρυβότανε στους στίχους του μακαρόνια με κιμά
τώρα δεν τρώω κιμά μην κάνω κοιλίτσα
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
στην κριτική επιτροπή όλοι μου την μπαίνουνε . Είναι μέσα στο σενάριο δεν λέω , αλλά θυμάμαι αμέσως που στο δημοτικό τα άλλα παιδάκια με κοροίδευαν γιατί στις εκθέσεις αντί για κείμενο έβαζα μια χαμογελαστή φωτογραφία μου
Τώρα θυμήθηκα ένα τελείως άκυρο ανέκδοτο για το Σάκη όταν ήταν μαθητής (ο δάσκαλος προσπαθεί να βοηθήσει το Σάκη γιατί του έχει αδυναμία):
-ξέρεις παιδί μου να μας πεις πού έγινε η ναυμαχία της Σαλαμίνας?
-Όχι
-ξέρεις μήπως πότε έγινε η επανάσταση του 1821?
-εεεμ.. εε.. όχι
-ξέρεις τότε τι είπαμε στους Ιταλούς το 1940?
-δεν ξέρω.
(το μήνυμα μπορεί να μεταφερθεί στις κρυάδες κερδίζοντας βραβείο)
Περιβόητο μέλος
Πέτρο το τραγουδάκι το είπα για σένα, κόντεψαν να με πιάσουν τα κλάματα - αμάν πια με αυτό το τραγούδι.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Τι κάνετε ρε παιδιά; Πώς είστε; Εγώ έχω ημικρανία σήμερα και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Ξέρει κανείς καμιά θεραπεία για την ημικρανία; - εκτός του να κοιμάμαι συνεχώς...
Πέτρο το τραγουδάκι το είπα για σένα, κόντεψαν να με πιάσουν τα κλάματα - αμάν πια με αυτό το τραγούδι.
Πάρε mesulid, ακραία λύση αλλά για να μην ταλαιπωρείσαι. Μόνο αν δεν σε πιάνει συχνά όμως. Γαμώ τα κρύα σήμερα, τζούζει το κρύο και έχει και αέρα και χιονόνερο, πόρωση !! Μακάρι να'ταν έτσι κάθε μέρα μόνο που δεν έχει πεζοπόρια σήμερα
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Περιβόητο μέλος
Τι κάνετε ρε παιδιά; Πώς είστε; Εγώ έχω ημικρανία σήμερα και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Ξέρει κανείς καμιά θεραπεία για την ημικρανία; - εκτός του να κοιμάμαι συνεχώς...
άκου μουσική δυνατά για κάνα δίωρο , κάτσε στο στέκι κάνα τρίωρο και μετά διάβασε όλες τις σαββατιάτικες εφημερίδες ανάποδα
δεν θα σου περάσει η ημικρανία αλλά τουλάχιστον θα σου πονέσει και το άλλο μισό κεφάλι
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
PUNK RULES
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τι λέει ρε χιμέλα, Σάββατο βράδυ και είσαι μέσα;Τι γίνεται ρε παίδες, Σάββατο βράδυ δε θα πάτε πουθενά;
Ελάτε chat να τα πούμε...
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Να σε καλωσορίσω με ένα βιντ κατάλληλο για το όνομά σου. https://www.youtube.com/watch?v=3hu960Lh9bo
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλωσήρθες!!
Να σε καλωσορίσω με ένα βιντ κατάλληλο για το όνομά σου. https://www.youtube.com/watch?v=3hu960Lh9bo
Καλώς σας βρήκα!!
ευχαριστώ πολύ και για το μουσικό καλωσόρισμα μου ταιριάζει γάντι!
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος
εγώ που είμαι καινούρια εδω μέσα να πω ενα γειά??
Καλώστην καλώστην!
Επίσημα καλωσορίσματα, κόκκινο χαλί, γλυκό του κουταλιού και λικεράκι εδώ:
https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=454
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλώστην καλώστην!
Επίσημα καλωσορίσματα, κόκκινο χαλί, γλυκό του κουταλιού και λικεράκι εδώ:
https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=454
Ευχαριστώ πολύ!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 60 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.