e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θα βρέξει..... τώρα για Αθήνα δεν ξέρω!!!!1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
στην αθήνα δεν έχει πολύ σημασία ο καιρός ( εξαιρούνται ρομαντικοί που κλαίνε επειδή είδανε ένα σκαθάρι που είχε αναποδογυρίσει να ξαναστέκεται στα πόδια του , φρεσκοχωρισμένοι που έχουνε να πλυθούνε 1 βδομάδα και περιμένουνε την βροχή και κουτσομπόλες που θέλουνε να βγάλουνε όξω το σκύλο γιατί δεν μπορούνε να κάνουνε το ίδιο με τον άντρα τους που λαγοκοιμάται) . Το να σε νοιάζει ο καιρός στην Αθήνα είναι σαν να ενδιαφέρεται ένας φυλακισμένος για το τι παίζουνε τα σινεμά - είναι σκέτη υποκρισία . Είναι απλώς ένα ακόμα ηλίθιο θέμα συζήτησης.
π.σ. κήπε μου , άνθισε εσύ και σου ρχομαι , ένας μήνας ακόμα αλλά μόλις σε δω δεν θα κάτσω - θα βοσκήσω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Περιβόητο μέλος
Δηλώνουμε συμμετοχή, μπαίνουμε στη λίστα αναμονής, περιμένουμε την σειρά μας αρκετές εβδομάδες… ούτε ΙΚΑ να ήταν…
Μέχρι να έρθει η σειρά σου να βάλεις τραγούδι, μπορείς να σχολιάσεις τα προηγούμενα των άλλων.
επειδή θέλω να γράψω , αλλά ξέχασα τον αριθμό πρωτοκόλου μου , υπάρχει κανείς που πήρε χαρτάκι για ταμείο αλλά δεν το χρειάζεται τελικά γιατί βιάζεται να προλάβει τον χασάπη ; πληρώνω όσο-όσο
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Nυχτερινό ταξίδι θα κάνεις? Αυτό που φεύγει 23:59? Αν ναι εγώ θα τα έδινα τα 15? παραπάνω και θα έπαιρνα καμπίνα. Την τελευταία (και πρώτη μαζί ) φορά που ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη ξεράθηκα στον ύπνο από την ώρα που έβαλε μπρος μέχρι την ώρα που φτάσαμε και δεν κατάλαβα τπτ
Ναι νυχτερινό έκανα! Δεν κατάλαβα τίποτα και κοιμηθήκαμε μια χαρά! Είχαν βάλει επιπλέον βαγόνια, αν καταλαβα καλά , και ήταν λες και ταξίδεψα με το κανονικό!
Άργησα λίγο να το δω!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Klaus
Διάσημο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ!Καλησπέρα!Γιώργο έχει στην Καισαριανή σταντέ εκεί που λες δεν θυμάμαι
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
συνωμοσίες του ψωμιάδη για ευνοϊκή μεταχείρηση από τον θεό της βόρειας ελλάδας
στην αθήνα δεν έχει πολύ σημασία ο καιρός ( εξαιρούνται ρομαντικοί που κλαίνε επειδή είδανε ένα σκαθάρι που είχε αναποδογυρίσει να ξαναστέκεται στα πόδια του , φρεσκοχωρισμένοι που έχουνε να πλυθούνε 1 βδομάδα και περιμένουνε την βροχή και κουτσομπόλες που θέλουνε να βγάλουνε όξω το σκύλο γιατί δεν μπορούνε να κάνουνε το ίδιο με τον άντρα τους που λαγοκοιμάται) . Το να σε νοιάζει ο καιρός στην Αθήνα είναι σαν να ενδιαφέρεται ένας φυλακισμένος για το τι παίζουνε τα σινεμά - είναι σκέτη υποκρισία . Είναι απλώς ένα ακόμα ηλίθιο θέμα συζήτησης.
π.σ. κήπε μου , άνθισε εσύ και σου ρχομαι , ένας μήνας ακόμα αλλά μόλις σε δω δεν θα κάτσω - θα βοσκήσω
Όσο για το αν έωρεξε τελικά στην Βόρειο Ελλάδα, όχι μόνο έβρεξε έκανε κατακλυσμό,
και όχι μόνο αυτό γίνανε παπάκια όλοι όσοι πήγανε στον αγώνα Πάοκ-Αεκ και οχι μονο αυτό χάσαμε κιολας.....
Καποιος καντέμης υπάρχει εδώ.
Δεν ξαναμιλάω.... ακου δεν θα βρέξει στην Καβάλα... είχα και τα ρούχα απλωμένα και δεν ήμουνα στο σπίτι.... αυτή η σιγουριά μου θα με φάει.
self-instructive depressing : είχες δίκαιο "θα βρέξει αλλά ποιος σε ακουσε;
Τσίπουρε : δεν χάσαμε, ε;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Βαλούδι, αυτή είναι η γυναίκα μου, με ρώτησες για να την βάλεις;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Γειααααααααα!
Βαλούδι, αυτή είναι η γυναίκα μου, με ρώτησες για να την βάλεις;
Μπα!
Ε εγώ έχω τη γυναίκα σου στο άβαταρ, όταν όμως εσύ πας στην Αγγλία να τη βρεις θα την έχεις στην αγκαλιά σου!
Περιβόητο μέλος
πόσο κοντά δηλαδή στο εμπ ; το πιο κοντινό είναι μέσα , στο υπόγειο πάρκινγκ κάτω από την βιβλιοθήκη σε απόσταση 8 λεπτών από την πύλη ζωγράφουΓνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο ταχυδρομείο στην περιοχή του Ζωγράφου, κοντά στο ΕΜΠ;
borat
Επιφανές μέλος
moonlight
Διάσημο μέλος
πόσο κοντά δηλαδή στο εμπ ; το πιο κοντινό είναι μέσα , στο υπόγειο πάρκινγκ κάτω από την βιβλιοθήκη σε απόσταση 8 λεπτών από την πύλη ζωγράφου
εχει και πισω απο την πλατεια γαρδενιας εκει στο στενο..
Περιβόητο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό δεν το γνώριζα. Θενξ.πόσο κοντά δηλαδή στο εμπ ; το πιο κοντινό είναι μέσα , στο υπόγειο πάρκινγκ κάτω από την βιβλιοθήκη σε απόσταση 8 λεπτών από την πύλη ζωγράφου
[αν και σε πρόλαβε η Ρεζ ]
moonlight
Διάσημο μέλος
το δικό μου είναι πιο κοντά
ναι αλλα το δικο μου μπορει να βολευει και αλλους
Περιβόητο μέλος
moon απάντα στην μίνι συνέντευξη , να γελάσει το χειλάκι μου
τελικά είμαι ο τύπος που είχε δίκιο ή ο γκαντέμης ;Όσο για το αν έωρεξε τελικά στην Βόρειο Ελλάδα, όχι μόνο έβρεξε έκανε κατακλυσμό,
και όχι μόνο αυτό γίνανε παπάκια όλοι όσοι πήγανε στον αγώνα Πάοκ-Αεκ και οχι μονο αυτό χάσαμε κιολας.....
Καποιος καντέμης υπάρχει εδώ.
Δεν ξαναμιλάω.... ακου δεν θα βρέξει στην Καβάλα... είχα και τα ρούχα απλωμένα και δεν ήμουνα στο σπίτι.... αυτή η σιγουριά μου θα με φάει.
self-instructive depressing : είχες δίκαιο "θα βρέξει αλλά ποιος σε ακουσε;
Τσίπουρε : δεν χάσαμε, ε;
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
εγω ειμαι πολύ χαρούμενη γιατι αυριο πάω Σαντορίνη με το αγόρι μου και θα γυρίσουμε Κυριακή
moonlight
Διάσημο μέλος
ναι αλλά άμα θέλανε οι άλλοι να ρωτούσανε
υπαρχουν και αλλοι που δεν μπορουν να ρωτησουν γιατι δεν ειναι μελη και απλα διαβαζουν
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.