kalypso
Περιβόητο μέλος
και να μην διαστρεβλώνεις τα λόγια της κοπέλας- για καλό το πε! αι θινκ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Θα το έχω υπ' όψιν μου!!Τσιπ να δεις το Αμελί
Μα δεν διαστρέβλωσα τίποτες.και να μην διαστρεβλώνεις τα λόγια της κοπέλας- για καλό το πε! αι θινκ...
Διαφορετική ερμηνεία μπορεί να δώσει κανείς αν δει αυτό:
και από κάτω:Αρχική Δημοσίευση από Τσιπ:Το διάστημα 16:30-19:30 θα είναι ωραίο γιατί θα διαβάσω Τεχνητή Νοημοσύνη.
Αρχική Δημοσίευση από QsLv:υπάρχει πάντα και η πιθανότητα ανατροπής του σκορ!
ενώ διαφορετική αν δει αυτό:
και από κάτω:Αρχική Δημοσίευση από Τσιπ:Το 19:30-ότι ώρα μας βγάλει θα είναι δεν ξέρω πως γιατί γιουροβύζιον σακς.
Αρχική Δημοσίευση από QsLv:υπάρχει πάντα και η πιθανότητα ανατροπής του σκορ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
πς. αχ, αχ
καλοκαίρι....
Klaus
Διάσημο μέλος
Το διάστημα 16:30-19:30 θα είναι ωραίο γιατί θα διαβάσω Τεχνητή Νοημοσύνη.
Αυτό το μάθημα όσο ωραίο κι αν είναι κατάφεραν να μου το διδάξουν με τόσο χαζό τρόπο που το βλέπω και βγάζω σπυράκια πλέον.
πάαρε μ' αγκαλιάααστην ακρογυαλιά!δώσμου ένα φιλάααακι!
Αχ, κατάλαβα ότι έφτασε καλοκαίρι όταν κάναμε λούφα από το μάθημα για να πάρουμε παγωτό και να πάμε στην παραλία που πηγαίνω συνήθως το χειμώνα και χαζεύω τη θάλασσα, και δεν έβρισκα να παρκάρω.
Τίγκα η παραλία (ποτέ δεν είχα δει τόσο κόσμο μαζεμένο εκεί..κρύβονταν καλά το χειμώνα) κι εγώ δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο ακόμα.Αν και από μαύρισμα δεν έχω παράπονο, θα κάνουμε μαύρισμα-ταριφόχερο σε λίγο καιρό.
kalypso
Περιβόητο μέλος
θυμήθηκα πως μέχρι τις 17 Ιουλίου θα χω εξεταστ
πς. α ρε QsLv! πόσο δίκιο είχες
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Πότε τραγουδάει η κοριτσάρα μου απόψε, ξέρετε;
love_angel
Επιφανές μέλος
Ευκαιρία για βραδιά πίτσας ή σουβλάκια (ή χάμπουργκερ ή από όλα) και κοκα κόλας.
Ψήνομαι
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Μέλος του συλλόγου για την αγιοποίηση από καθολική/χριστιανική κ.λ.π. εκκλησία των ντελιβεράδων
Μα να χάνουνε όλα τα σημαντικά γεγονότα , για να χλαπακιάζουμε εμείς που δεν τα χάνουμε ;
Οι καημένοι οι ντελιβεράδες είναι οι πιο ριγμένοι τέτοιες μέρες ^
Πάω να την κάνω να μαζευτούμε να δούμε τί θα παραγγείλουμε.
Θέλει μελέτη
*Για το φαί πάω περισσότερο.
Περιβόητο μέλος
Άμα τώρα εγώ θυμηθώ κι αρχίσω να σιγοτραγουδώ το γνωστό άσμα "Άμα έχεις παλαμάρι, τι τη θέλεις τη Φεράρι", θα είμαι κακός;
Εντάξει, είμαι κάκιστος!!
γιατί να δεχτείς ένα ανύπαρκτο δίλημμα ; ο άνθρωπος δεν ικανοποιείται , θέλει τα πάντα , κυρίως όταν δεν έχει τίποτα
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Κουραστηκα και σημερα... Μαλλον θα παω να την πεσω... Ciaaao.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Περιβόητο μέλος
Μωρέ εγώ το ξέρω ότι ο Χριστός δεν ήταν Ελληνας αλλά έλα που υπάρχουν σοβαρές φήμες...
Λέει δούλευε στη δουλειά του πατέρα του, ζούσε με τους γονείς του ως τα 30 του, θεωρούσε τη μάνα του παρθένα κι όλα τα σχετικά
οκ στα σοβαρά τώρα
Much better! ευχαριστούμε για την ανάλυση... είναι σημαντικό για όποιον διαβάζει τέτοιου είδους βιβλία να ξέρει τι περίπου είναι αυτό που του προτείνουν και γιατί
Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα τέτοιου τύπου βιβλίων... κάποια τα διαφημίζει ο Λιακόπουλος, κάποια τα διαφημίζει ο Άδωνις... να ξέρουμε λοιπόν ότι ουδεμία σχέση έχουν κι ο καθένας να πράξει καθ όπως νομίζει
θα σε μαλώσω , ξέχασες ότι η μάνα του ήτανε σίγουρη ότι ο γιος της είναι θεός
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιβόητο μέλος
εγώ πάντως προειδοποιώ : θα βρέξει...Καλησπέρα παιδια!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θα βρέξειεγώ πάντως προειδοποιώ : θα βρέξει...
Περιβόητο μέλος
Ο καιρός στην Ελλάδα 17/05: Οι σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο και τη Μακεδονία, τις απογευματινές ώρες, θα χαρακτηρίσουν το σκηνικό του καιρού της Κυριακής. Αναλυτικότερα:
Στην Αττική ο καιρός θα χαρακτηριστεί από αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής υπάρχει το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
ξέρω , ξέρω...μικρή πιθανότητα , εγώ πάντως θα πάρω ομπρέλα
πηγή
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.