Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

• Thread starter Thread starter Guest 990498
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Με Α.Σ.Ε.Π. σε παίρνουν εκεί; :P

πς: δύτης θέλω να γίνω. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πς: δύτης θέλω να γίνω.

...ρε άγαμοι δύται :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κάνεις μαν;

πς: Δεν αντέχω άλλο να είμαι μισθωτός σκλάβος!

το κορόιδο ρε μαν.

πς. η Πάλη των Τάξεων θα επανέλθει, μην το γελάς
πς2.η μονη λύση ειναι να γίνουμε άνθρωποι της νύχτας.

...θα πιάσεις δουλειά σε μυρμηγκοφωλιά;

Μπα..θα βαφτεί μπλε και θα γίνει στρουμφάκι. :worry:
Αλλά κι εκεί δεν είναι ομότιμο το μοντέλο.Υπάρχει ένας σουπερpeer (βλέπε μπαρμπαστρούμφ) κι ένα server-client μοντέλο (βλέπε δρακουμέλ καιψιψινέλ ) που θέλει να φάει το peer-to-peer δίκτυο που έχουν τα στρουμφάκια.
Μετά θα βουλιάξουν όλα και θα μπορέσεις να γίνεις δύτης.:P

Σοβαρά θες να γίνεις δύτης;
Είχα χάσει ένα ρολόι στη θάλασσα όταν ήμουν παιδάκι.:redface:
Άμα το βρεις ποτέ σου θα ξέρεις πού να το επιστρέψεις.

Φαντάζομαι μία νύχτα διαφορετική από αυτή που τώρα με αναγκάζει να σχολάω μετά τις 12 για να πάρω το πλουσιοπάροχο +75% στο ωρομίσθιο μου...

Για πρότεινε.

Να πουλάμε σουβλάκια έξω από τα θλιβερά μπουζουξίδικα της Ιεράς;
Να γίνουμε παρκαδόροι στην ίδια περιοχή;

Τι διάολο να κάνουμε;

Μήπως να πάω να γίνω πανελίστας σε νυχτερινό τρας;

Εεεε...

Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:
πς2.η μονη λύση ειναι να γίνουμε άνθρωποι της νύχτας.
+
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes ap to roadtrip:
Αν ήταν δική μ επιλογή, βέβαια, θα έπαιρνα μαζί με το καλό ή με τη βία τους ακόλουθους:

Dr Strangelove, Ροδόκηπος (aka δεσμώτης), Γιώργος, Αντώνης, aipal, Andrew19, andros, Αυτός, aspa1, AthinaMike, Bill, Bill_Slayer, borat, , Conceicao, Dark_kronos, davis, demis_gr, derty, giannis4ever, Great Chaos, Insomniac, Jason93, jrot6,Lorien,, Mazinger, Mittenwald, nikolas17, Σκαρακης, Σίσυφος, phalanx, rascal_gd, Rempeskes, self-instructive depressing, stavros_, steven, Thanasis10, The Djinn, Τsipouro, Sid, V.ice, Valder, wagneriandandy, , Φοίβος, _daemon_, Άγγελος, Νωεύς

Θέλει να γίνει νονός της νύχτας ο κακός.
Όλοι εμείς θα είμαστε τσίροι του.

Φαντάζομαι μία νύχτα διαφορετική από αυτή που τώρα με αναγκάζει να σχολάω μετά τις 12 για να πάρω το πλουσιοπάροχο +75% στο ωρομίσθιο μου...

Για πρότεινε.

Να πουλάμε σουβλάκια έξω από τα θλιβερά μπουζουξίδικα της Ιεράς;
Να γίνουμε παρκαδόροι στην ίδια περιοχή;

Τι διάολο να κάνουμε;
Μην το παιδεύευτε.Αν δεν έχετε πρόβλημα με τη συνείδηση σας,στήνεστε έξω από ένα καζίνο
και αγοράζετε από αυτοκίνητα και σπίτια μέχρι ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε τιμή ευκαιρίας.:/:

Μπα..θα βαφτεί μπλε και θα γίνει στρουμφάκι. :worry:
Αλλά κι εκεί δεν είναι ομότιμο το μοντέλο.Υπάρχει ένας σουπερpeer (βλέπε μπαρμπαστρούμφ) κι ένα server-client μοντέλο (βλέπε δρακουμέλ καιψιψινέλ ) που θέλει να φάει το peer-to-peer δίκτυο που έχουν τα στρουμφάκια.
Μετά θα βουλιάξουν όλα και θα μπορέσεις να γίνεις δύτης.:P

Σοβαρά θες να γίνεις δύτης;
Είχα χάσει ένα ρολόι στη θάλασσα όταν ήμουν παιδάκι.:redface:
Άμα το βρεις ποτέ σου θα ξέρεις πού να το επιστρέψεις.
ούτε και το στρουμφοχωριό παίζει
έχει μόνο μία στρουμφίτα... αυτός θα πάει εκεί και θα μαραζώσει :P

Μην το παιδεύευτε.Αν δεν έχετε πρόβλημα με τη συνείδηση σας,στήνεστε έξω από ένα καζίνο
και αγοράζετε από αυτοκίνητα και σπίτια μέχρι ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε τιμή ευκαιρίας.:/:
μπα.... δε σε αφήνουν να βγάλεις το "τίμιο ψωμάκι σου" αυτοί που είναι ήδη εκεί εδώ και χρόνια :P

άσχετο.. μόλις ξεκίνησε ο Λάκης :D

Mε καταλαβαίνει η Κ.Ε. και γουστάρω. :clapup:

ούτε και το στρουμφοχωριό παίζει
αν ήμασταν στρουμφ,
ο μπόρατ θα ήταν ο γκρινιάρης,
ο μπιλ ο ζωγράφος
ο σιντ δρακουμέλ
και για μένα εκείνος με τα δώρα-βομβες.

πς. ανοιξτε το ένας θέμα: "το στεκοχωριό"...
για να δούμε ομοιότητες :ρ

Τελευταία επεξεργασία:
Που είναι το θέμα με τις συναυλίες ρε παιδιά;

Ακυρώθηκε η συναυλία των Depeche Mode

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για την Τρίτη συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vibe της Μαλακάσας, εξαιτίας ξαφνικής ασθένειας του τραγουδιστή, Ντέιβ Γκάχαμ.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρία, ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στη συναυλία είχαν προσέλθει περίπου 30.000 άτομα, πολλοί από τους οποίους διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την εξέλιξη.

Η διοργανώτρια εταιρεία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει την Τετάρτη η συναυλία, εφόσον συνέλθει ο καλλιτέχνης.

Ακυρώθηκε η συναυλία των Depeche Mode

'Cause it's no good...

Πονάει η κεφάλα μου!

...Nα μην ξαναπάρεις χαπάκια απο ημίγυμνες κοπέλες σε έξαλλα ρέηβ πάρτι.

η ώρα φταίει ρε μαν - μην κοιμηθείς όμως - να σου συστήσω το ντεπόν

...Nα μην ξαναπάρεις χαπάκια απο ημίγυμνες κοπέλες σε έξαλλα ρέηβ πάρτι.
μπερδεύεις την ζωή του τσίπουρου με την φαντασία σου.Ακόρεστε ηδονιστή

Είστε συναισθηματικά κενοί άνθρωποι και απαξίω να σας μιλήσω. :pfff:

Καλά, θα μιλήσω, η κεφάλα μου πονάει κυριολεκτικά.
Καθώς γύριζα σπίτι χτύπησα στο παραθυρόφυλλό ενός παραθύρου. :redface:

αν έβαζα τη φαντασία μου θα έτρωγα μπαν. :P +δεν μας είπε τι έκανε ο αχρείος...

χτύπησα στο παραθυρόφυλλό ενός παραθύρου.

...το παραθυρο καλά;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back