bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Σας σκέφτομαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Τάσο πότε δίνεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Jrot υπομονη βρε! Τιποτα δεν ειναι
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
jrot περαστικά να είναι και άσε τους υπόλοιπους φρονιμήτες στη θέση τους!
Τάσο πότε δίνεις;
Αρχιζουμε την επομενη τριτη και δινουμε μεχρι 15 ιουνιου....
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Υγ. Καλημέρες!!!
Kαλημερα..
Ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι ο κολοφρονιμητης μου βρισκεται πλεον στα σκουπιδια του οδοντογιατρου..
Πηρε 1,30 ωρα να τον βγαλουμε..Χρειαστηκε να τον σπασει στη μεση και να τον βγαλει σε 2 κομματια..Οσο ημουν εκει δεν καταλαβα τιποτα αφου εκανα 3 ενεσεις.. Ηταν πιο πολυ ανατριχιαστικη η αισθηση, παρα επιπονη..
Αλλα μετα οταν γυρισα στο σπιτι και μεχρι να καταφερω να κοιμηθω το βραδυ ηταν πολυ χαλια..Πονος στο πρωην δοντι, πονοκεφαλος, νυστα αλλα χωρις να μπορω να κοιμηθω και να καταπινω και συνεχως το αιμα μου..
Αλλα ευτυχως σημερα ξυπνησα πολυ καλα..Ποναει ελαχιστα, εχει πρηστει λιγο αλλα πιο πολυ με ενοχλει οτι με πονανε τρελα τα λαιμα μου..
Παντως δεν ξαναβγαζω φρονιμητη τα επομενα χρονια,εκτος και αν σαπισει..
Καλέ τι να πω κι εγώ που τους έχω βγάλει και τους 4 ..... και οι δύο ήταν και έγκλειστοι... εκεί να δεις πρήξιμο, παραμόρφωση, κλπ .... πάντως σε 1 βδομάδα θα είσαι εντελώς περδίκι και ούτε που θα το θυμάσαι!!!!!
Περαστικά.
Τασούλη εσύ καλή επιτυχία να έχεις.... και πολλή τύχη!!!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Καλη επιτυχίααααααα Κρόνε και πολύ υπομονή!!! Θα περάσει και δεν θα το καταλάβεις!!!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Αντε υπομονη βρε Τασο..Σκεψου μετα οτι εχεις ολο το καλοκαιρι μπροστα σου ελευθερο..
Χαχα... καλο...!
Μεχρι τις 15 ιουνιου εξετασεις... Μεχρι τις 26 Ιουνιου φροντιστιρια (28 κανονικα, απλος φευγω απο Ροδο 26), και απο 1 αυγουστου φροντιστιρια...
Οοοοοοοοολο το καλοκαιρι ελευθερο....
Τάσο καλή σου επιτυχία...Ήρεμος (...όσο περισσότερο μπορείς...) να είσαι...
Υγ. Καλημέρες!!!
Ηρεμος ειμαι, δεν εχω ανχως η οτιδηποτε, απλος δεν μπορω να συγκεντρωθω και να διαβασω...
Πω πω ξεκινάνε από τώρα οι εξετάσεις;! Πως περνάει έτσι ο καιρός ο άτιμος! :O
Καλη επιτυχίααααααα Κρόνε και πολύ υπομονή!!! Θα περάσει και δεν θα το καταλάβεις!!!!
Το τι με περιμενει μετα ειναι το προβλημα....
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Δεν είναι απαραίτητο ότι θα τους βγάλεις βρεΚαι η περιγραφή φαίνεται κάπωφς ανατριχιαστική, αλλά με τόσες ιστορίες που έχω ακούσει σχετικά με εξαγωγή φρονιμίτη, κάτι τέτοιο περιμένω όταν έρθει η ώρα μου .
Καλημέρες!
Εγώ τους έχω και τους 4 υγιέστατους στη θέση τους! Καλύτεροι από κάτι τραπεζίτες που έχουν σφράγισμα
Ξέρω είναι τραγικά δύσκολο αλλα προσπάθησε να σκεφτείς το μέλλον Τάσε μουΤι να κανω ρε παιδια που δεν μπορω να κατσω να διαβασω;
αχ βρε Μπανίνο... έφυγες κι εσύμια γλυκιά καλημέρα σε όλους,
Σας σκέφτομαι
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Αει από εδώ, είδα ότι μιλάτε για τους υπάλληλους των τραπεζών και ήρθα να πάρω θέση.Καλύτεροι από κάτι τραπεζίτες [...]
Με ξενέρωσες τώρα
meet-sos
Νεοφερμένος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
borat
Επιφανές μέλος
Εύχομαι στους ανώτερους αιώνια δυσκοιλιότητα!
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
Το ίδο θα εύχονται κάποιοι άλλοι σε σένα σε λίγα χρόνια.Εύχομαι στους ανώτερους αιώνια δυσκοιλιότητα!
borat
Επιφανές μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τρώω παγωτό.
Χεθτήκατε το ξέρω.
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
Η λέξη <<ανώτερος>> σβήστηκε απ'το λεξικό μου τη στιγμή που γεννήθηκα.Σε λίγα χρόνια ελπίζω να έχω καταφέρει να μην είμαι ανώτερος κανενός.
edit:Εννοείται ότι την ίδια τύχη είχε και η λέξη <<κατώτερος>>.
guru
Νεοφερμένος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Σε λίγα χρόνια ελπίζω να έχω καταφέρει να μην είμαι ανώτερος κανενός.
...θα πιάσεις δουλειά σε μυρμηγκοφωλιά;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.