Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Καλως όρισες atlas!
Εγώ βρε plain μου που έχω φτάσει να καπνίζω 2 και κάτι πακέτα και είμαι μόλις 19? Επλίζω τουλάχιστον να μου φύγει μαζί με το καλοκαίρι γιατι απο τον Ιούνιο άρχισα να καπνίζω
τόσο πολυ. Παλιά έκανα ένα πακέτο τη μέρα.
Kαι ξέρεις ε όσο ο οργανισμός συνηθίζει να πέρνει μια συγκεκριμένη ποσότητα νικοτίνης ,τόσο αυξάνει την ποσότητα αυτή για να τον πιάσει ,δηλαδή αν εσύ από τα 19 καπνίζεις 2 πακέτα

,στα 15 τί θα κάνεις δηλαδή ...τα 3 χαλαρά θα τα πιάσεις
Από τον Ιούνιο αυξήθηκε πολύ ε ;Μια σκέψη περνάει από το μυαλό μου.Μήπως επειδή από τότε άρχισες να είσαι πολλές ώρες στον υπολογιστή με το site και όλες αυτές τις αλλαγές που κάνετε κάθε τρεις κ λίγο.Εγώ ας πούμε παρατήρησα ότι όταν είμαι στο pc καπνίζω λίγο παραπάνω..
Επίσης αν κατάλαβα και καλά δεν κοιμάσαι και κανονικά ,όταν ασχολείσαι πχ 7 ώρες να φτιάξεις το λογότυπο (βέβαια η τελειομανία σας πιάνει τόπο,δεν είναι τυχαίο ότι σε μόλις μόνο 3 μήνες συγκεντρώσατε 350 μέλη,αλλά αυτό δεν έιναι το θέμα μας

) και φαντάζομαι πόσες ώρες αφιερώσατε/αφιερώνετε και για άλλα που είναι πιο πολύπλοκα !
Ε όλα αυτά ίσως συντέλεσαν.Πάντως βρες
οπωσδήποτε ένα τρόπο να το μειώσεις.Με 1 κ κατι πακέτα ήδη πήγα δυο φορές στο νοσοκομείο..
Άντε μη δανειστώ την ουρά του Vadler
(Α μια φορά προσπάθησα να το κόψω με εκείνα τα τσιρότα νικοτίνης ,και είχα στο ένα χέρι το τσιγάρο και στο άλλο μπράτσο το τσιρότο

)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.