Anarki
Διάσημο μέλος
Εγω θέλω να μη φυσάτε καθόλου τον καπνόΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :Ώρες ώρες μου φαίνεται ότι οι μη-καπνίστες δεν ξέρουν τι θέλουν.
Και δεν εννοώ να το κρατάς μέσα σου, εννοώ να μη το βάλεις καν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο μόνος λόγος να το νομίσει αυτό κάποιος είναι να μήν κάνει το συλλογισμό οτι το φυσάς στον αέρα για να μήν πάει στους άλλους.Αν πάλι φυσάει κάποιος στον αέρα είναι ψώνιο
Σόρυ ρε παιδιά αλλά ενώ οι πιό νέοι είναι λίγο πιό συνηδητοποιημένοι, έχω δεί πολύ καφρίλα σε σχέση με αυτό το θέμα. Ατομα να αναβουν μέσα στο αμαξι του άλλου (κλειστά παράθυρα) χωρίς να ρωτήσουν, ατομα να καπνίζουν μέσα σε αίθουσα/αμφιθέατρο την ώρα της εξέτασης, και ολα τα μαγαζιά να αγνοούν το νόμο περι χώρους μή καπνιστών. Και ξέρω οτι οι περισσότεροι εδω μέσα δέν θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο αλλά αρκεί ένας με μιά πουράκλα να με "άρωμα" μουχλιασμένης κοπριάς για να βρωμήσει ενα ολόκληρο μαγαζί ή αμφιθέατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Απλός με εχεί πεί κάποιος ψώνιο για αυτό το λόγο ... και σπάστικα παρά πολύ...Αρχική Δημοσίευση από gademis :Ο μόνος λόγος να το νομίσει αυτό κάποιος είναι να μήν κάνει το συλλογισμό οτι το φυσάς στον αέρα για να μήν πάει στους άλλους.
ρο.
Το θεωρο ανουσιο.Τωρα που Ιταλια το εχουν απαγορεψει απο παντου σχεδον εχω βρει τη υγεια μου!
Αντε και στην Ελλαδα μιας και μεταξυ μας εκει γινεται πολυ μπαχαλο.
Κανενας δεν σεβετε κανεναν.
Αν και εχω συναντησει καπνιστες οι οποιοι και ρωτανε πριν αναψουν τσιφγαρο, και πανε εξω να κανουν αν ειναι μικρος ο χωρος η απαγορευεται, η φυσανε τον καπνο ψηλα...κτλ κτλ.
Υπαρχει βεβαια και το αλλο ακρο, οι οποιοι ακομα και τρως αναβουν τσιγαρο κολλητα στη μουρη σου...
trela
Νεοφερμένος
Απλό: 2,50e έχει το πακέτο, τα 1,50 είναι ο φόρος (εγώ καπνίζω 2 πακέτα)
Αν το κόψουμε όλοι (φίλοι αντικαπνιστές) απλά δεν θα υπάρχει υγεία
Κάντε έναν υπολογισμό και τα συμπεράσματα δικά σας
trela
Νεοφερμένος
Έχει ήδη αποδειχθεί επιστημονικά ότι το ελληνικό κρασί έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες , συστατικό που συμβάλλει στη διάσπαση των υποπροϊόντων που προκαλούν τη διαδικασία οξείδωσης του οργανισμού. Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι συγκεκριμένα στοιχεία του κρασιού και όχι μόνο η αλκοόλη βοηθούν στην ανάπλαση των αρτηριών. Το στοιχείο εκείνο που προκαλεί τη βλάβη στις αρτηρίες είναι ανιχνεύσιμο στον οργανισμό μία ώρα αφού ο καπνιστής έχει σβήσει το τσιγάρο. 8)
Iris_Didini
Νεοφερμένος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Iris_Didini :Δεν ξέρω, εγώ στη σκέψη ότι θα κιτρινίσουν τα νύχια και τα δόντια μου τρελαίνομαι!!
ʼσε αυτό κι εμενά με τρομάζει!! Και πες τα νύχια τα βάφεις, με τα δόντια ομως που είναι και άθλιο τι κάνεις???
ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω πάθει τπτ τέτοιο!
antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle :ʼσε αυτό κι εμενά με τρομάζει!! Και πες τα νύχια τα βάφεις, με τα δόντια ομως που είναι και άθλιο τι κάνεις???
ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω πάθει τπτ τέτοιο!
Το ότι από τα 25 σου θα αρχίσεις να κάνεις ρυτίδες πού το βάζεις ?? Πω πω αγχώθηκα τώρα , πάω να κάνω ένα τσιγαράκι
Vkey
Επιφανές μέλος
dt008
Νεοφερμένος
Καπνίζω από τα 16 μου (είμαι 21 τώρα)....
Ξεκίνησα με Lucky Strike, μετά το γύρισα στον καπνό και τώρα παίζει GR Μπλε 25άρι (φοιτητικά τσιγάρα χεχε, 2 τα 25) :-)
εννοείται πως δεν είσαι ψώνιο αν φυσάς τον καπνό στον αέρα, πολύ απλά δεν θες ο καπνός να πάει στην μάπα του άλλου........
το καλό είναι (όσο έχω δει, τουλάχιστον) ότι οι περισσότεροι καπνιστές (κι εμού συμπεριλαμβανομένου) ρωτάνε πριν το ανάψουνε αν τυχόν βρίσκονται σε παρέα....
crazyhelen
Διάσημο μέλος
:thumbsdown:
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Καλά εντάξει χαλάρωσε το κάπνισμα δεν είναι ΚΑΙ έγκλημαΑρχική Δημοσίευση από Kaimaktsalan:Και βεβαια...οχι!
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Τελίκα δεν είναι τόσο δύσκολο να κόψει κανείς το τσιγάρο όσο λένε , πόλλους καπνίστες από τι βλέπω κατάφεραν να το κόψουν. ʼρχιζω να πιστεύω ότι αυτή η φήμη δημιουργήθηκε για να προωθήσει τις εμπορικές λυσείς για το κόψιμο του τσιγάρου
Εγώ καπνίζω Asso25 red τέσπα, βασικά έχω παρατηρήσει ότι μία φορά που έπαιζα επί 5 ώρες Far Cry δεν είχα καπνίσει για 5 ώρες ή μία άλλη φορά που διάβαζα ένα βιβλίο για 6 ώρες δεν είχα καπνίσει (και αντέχω μέχρι μίαμιση εκεί γύρω), αν έχεις κάτι να σε πορώνει το ξεχνάς. Δηλαδή η εξάρτηση είναι περισσότερο ψυχολογική, δημιουργείς μέσα σου ότι το τσιγάρο είναι κάτι που δεν κόβεται πρέπει να είσαι μεγάλος μάγκας για να το κόψεις κτλπ, αν όμως έχεις κάτι να σε πορώνει ξεχνάς και την ανάγκη να καπνίσεις και να φας και όλα.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από billthevampire:Εγώ καπνίζω Asso25 red τέσπα, βασικά έχω παρατηρήσει ότι μία φορά που έπαιζα επί 5 ώρες Far Cry δεν είχα καπνίσει για 5 ώρες ή μία άλλη φορά που διάβαζα ένα βιβλίο για 6 ώρες δεν είχα καπνίσει (και αντέχω μέχρι μίαμιση εκεί γύρω), αν έχεις κάτι να σε πορώνει το ξεχνάς. Δηλαδή η εξάρτηση είναι περισσότερο ψυχολογική, δημιουργείς μέσα σου ότι το τσιγάρο είναι κάτι που δεν κόβεται πρέπει να είσαι μεγάλος μάγκας για να το κόψεις κτλπ, αν όμως έχεις κάτι να σε πορώνει ξεχνάς και την ανάγκη να καπνίσεις και να φας και όλα.
Κόβεται το τσιγάρο αν το θες. Το αν θα κοπεί εύκολα η δύσκολα είναι καθαρά θέμα του πόσο θες να το κόψεις. Η επίδραση της νικοτήνης περνάει μετά απο λίγες μέρες. Αν περάσεις τις 3 πρώτες μέρες έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.