cookie
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sesilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
με το amore ο οποίος ως πρώην καπνιστής το σιχένεται οικτρά.έλα
όμως που ούτε να προσπαθήσω να το κόψω δεν μπορώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος
ale3andros
Εκκολαπτόμενο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Πραγματικά ενοχλήθηκα στη σκέψη (όχι για το συγκεκριμένο άτομο φυσικά) ότι κάποιοι καπνίζουν αδιαφορώντας μεν για τους γύρω τους, αλλά ακόμα και για τα παιδιά τους!Ενας απο τους λογους που εχω ασθμα ειναι γιατι ο μπαμπας μου καπνιζε απο οταν ημουν μωρο στο σπιτι.Χαιρομαι που τα παιδια μας δε θα μεγαλωσουν λες και συμμετεχουν στο "Ρεπορταζ στην Ομιχλη".
Ισχύει κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή αν καπνίζουν στον περίγυρο σου όταν είσαι μωρό μπορεί πάθεις άσθμα; Πως νιώθει ένας γονιός που προκαλεί κάτι τέτοιο στο παιδί του;
Λυσανδρος
Νεοφερμένος
Καπνιζω................................
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Ισχύει κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή αν καπνίζουν στον περίγυρο σου όταν είσαι μωρό μπορεί πάθεις άσθμα; Πως νιώθει ένας γονιός που προκαλεί κάτι τέτοιο στο παιδί του;
Συνήθως βρίσκουν μια καλή δικαιολογία και την πιστεύουν
"Δεν έφταιγε το κάπνισμα μου αλλά το μάλλινο χαλί και η βελέντζα"
Ετσι νιώθουν μια χαρά με τον εαυτό τους και δεν επιβαρύνουν τον εαυτό τους με χαζές σκέψεις όπως οι ενοχές
Εδώ υπάρχουν έγκυες που ξέρουν ότι κάθε τους τσιγάρο κόβει την ανάσα του μωρού που έχουν στην κοιλιά τους και παρόλα αυτά σου λένε "σορρυ αλλά δε μπορώ να το κόψω κι ο γιατρός μου είπε ότι είναι καλύτερα να κάνω 5 τσιγάρα τη μέρα παρά να πάθω στέρηση"
νταξ τι να πεις... ο καθείς κάνει τις επιλογές του...
πάντως συνήθως αυτοί οι γονείς είναι οι πιο επικριτικοί απέναντι στους άλλους γονείς για το πόσο κακά μεγαλώνουν τα παιδιά τους
WildCherry
Νεοφερμένος
Εγώ προσωπικά όχι μόνο δεν καπνίζω αλλά σιχαίνομαι τον καπνό, γιατί αισθάνομαι πως όταν ο άλλος δίπλα μου καπνίζει δεν μπορώ να πάρω ανάσα...μου κόβεται η αναπνοή....
Η χειρότερη βέβαια κατάσταση είναι στην σχολή....ειδικά στις συνελεύσεις.......χάλια!!!
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Εγω δεν καπνίζω και εκνευρίζομαι παρα πολύ όταν συνάνθρωποι βλέπουν οτι ο καπνος ερχεται πανω μου ντουμάνι δεν τους απασχολει καθόλου.
Kolokythi
Νεοφερμένος
όποτε ευτυχώς ή δυστυχώς ο καπνός πια δεν με ενοχλεί, έχω πάθει ανοσία.
Και μια δόση black humor:
Κάποτε που γκρίνιαζα στους φίλους μου επειδή κάπνιζαν και είχε γεμίσει καπνό το σπίτι γύρισε ο ένας και μου είπε "οχού μωρέ, αφού και εσύ θα πεθάνεις στο τέλος σαν και εμάς, μη γκρινιάζεις άσκοπα" ... εγώ το βρήκα αστείο,εσείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anda
Νεοφερμένος
Α!Να κάνω και μία ερώτηση που ξέχασα πριν??? Γιατί ρε παιδιά τόση "καούρα" από τις κυβερνήσεις να "μας σώσουν" από τον καρκίνο?? Αν νοιάζονται τόσο πολύ ας λιγοστέψουν τους ρύπους που ευθύνονται πολύ περισσότερο από το τσιγάρο για πάρα-πάρα-πάρα πολλούς καρκίνους και ας κλείσουν ολες τις καπνοβιομηχανίες!!!
Ποιός ο λόγος κύριε να μου πουλάς τσιγάρο αν δεν μπορώ να το απολαύσω με τον καφέ και το ποτό μου????
ΟΕΟ?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Καπνίζεις;
Όχι βέβαια...
Που και πού, μόνον, κανα πακέτο
(Πχ κάθε τρίωρο.)
Ποιός ο λόγος κύριε να μου πουλάς τσιγάρο αν δεν μπορώ να το απολαύσω με τον καφέ και το ποτό μου?
Μην σου πέσει μέσα η στάχτη...;
love_angel
Επιφανές μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Omorfileni89
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.