@yannis: Νομίζω πως τα λεγόμενά σου είναι οξύμωρα. Λες ότι καθένας μπορεί να ποστάρει σε λογικά πλαίσια ό,τι θέλει. Πώς μπορεί να ποστάρει ό,τι θέλει, αλλά αυτό να γίνεται σε λογικά πλαίσια? Επίσης, είναι αδύνατον να μην κοιτάξει κάποιος τις φωτογραφίες, ακόμη κι αν δε θέλει όπως λες, διότι πολύ απλά θα περάσει από αυτές κάνοντας scroll down.
@Founes: Δεν αντιλέγω ότι κάποτε θα έρθει η ώρα που θα αναγκάζομαι να τις βλέπω στα πακέτα των τσιγάρων που καπνίζω, αλλά το να βλέπεις 2 κατεστραμμένους πνεύμονες φόρα-παρτίδα σε ένα forum απογευματιάτικα, ε όχι, δεν είναι και ό,τι πιο κόσμιο. Το e-steki δεν είναι αμιγώς ιατρικό forum οπότε δεν περιμένω να βλέπω τέτοιου είδους φωτογραφίες.
@gademis: Τι πάει να πει αυτό που λες? Εγώ δεν πληρώνω το γ@μημένο δημόσιο ταμείο από τους φόρους που μου επιβάλλει το κράτος? Δηλαδή, εννοείς ότι δεν πρέπει να καπνίζω για να μην αρρωστήσω και αναγκαστεί το ταμείο να ξοδέψει χρήματα για να με κάνει καλά? Εδώ ο πατέρας μου που έχει χρόνια αναπνευστικά προβλήματα παίρνει συνέχεια φάρμακα και το γ@μημένο ασφαλιστικό της ΔΕΗ αρχίζει και κάνει περικοπές στην κάλυψη των χρημάτων που απαιτούνται. Για ποια χρήματα μιλάμε λοιπόν και για ποια φάρμακα που θα μου δώσει το εκάστοτε δημόσιο ταμείο αν αρρωστήσω?
Καλώς ή κακώς είμαστε Έλληνες, θεριακλήδες, και θα καπνίζουμε τα τσιγαράκια μας. Ο Έλληνας μπορεί να μην έχει χρήματα να φάει αλλά το δίφραγκο για το πακετάκι πάντα το έχει πρόχειρο. Και όλες αυτές οι αηδίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μέχρι και τις διαφημίσεις τσιγάρων απαγόρευσαν από την F1 (γι' αυτό γίνονται πλέον πολλοί αγώνες σε χώρες εκτός ΕΕ), και μέχρι και το τασάκι και τον αναπτήρα στα αυτοκίνητα έβαλαν εξτρά ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ (το λεγόμενο smoker's kit μη χέσω), ο Έλληνας θα βρει τρόπο και θα τις ξεπεράσει, ακόμη κι αν κάνει κακό στον εαυτό του έτσι. Δεν μπορεί να υποχρεώσει κανείς τον άλλον να μην καπνίζει (όπως φυσικά δεν μπορεί κανείς να υποχρεώνει τον άλλον να εισπνέει τον καπνό του, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.