Αυτοί που μου ερχονται τωρα στο μυαλο :
Kynofilos : μεσα σε λιγες αραδες καταφερνει να συμπυκνωσει νοημα πολλων σελιδων.Γενικα μου βγαζει αρχοντανθρωπο σε ολες τις εκφανσεις της καθημερινοτητας του
ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : πολυ ωραιες αποψεις και με τεχνη διατυπωμενες
kleftra : ο λογος της συνδυαζει συγκροτηση και έξυπνο χιούμορ !
doo-weak and powerless : (εσάς τους δυο σας βάζω σετάκι γιατι α ) έχω να πω τα ίδια ακριβως πραγματα και β )ανηκετε στα μεγαλα εγκληματικα δίδυμα της ιστορίας

)
Με αυτούς τους δυο έχω ρίξει απίστευτα γέλια εδώ μέσα !! Εκεί που βλέπεις σειρές από τεράστια ποστ να αναλυουν και να ξαναματαναλύουν (και τα δικα μου μεσα

) ,ξάφνου πετάγεται ο doo ή ο weak και σε μια σειρά πετάνε μια απιστευτη ατάκα που σε κάνει να εχεις ξεχασει οσα εχεις διαβασει (το οποίο ειναι καλο ενιοτε

) .
Επίσης και οι δυο τις ελαχιστες φορες που αποφασιζουν να απαντησουν σοβαρά ,μου θυμιζουν το γνωστο ασμα ...''πώς να κρυφτείς απ'τα παιδιά,έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα ''
Ειδικα για τη ντουουου θελω να πω και οτι ώρες ωρες σφαζει με το γαντι !(διαβολακι σκετο,μη τη βλεπετε που ξεφευγει,ειναι ατιμο πλασμα ,νι ! )
Petros :λίγα λογια και καλα.
Εχπ : ψαγμενο ατομο
ΖΡΧ : ειλικρινεστατη
crazyhelen :πολυ ρεαλιστρια και υποψιαζομαι και οτι ειναι ψυχαρα (επισης μου βγαζει και κατι sexy

)
Valder : αυτο το παιδι μου βγαζει αντικρουομενες σκεψεις ...Στο 90 % των αποψεων του οχι μονο διαφωνω ,αλλα εκνευριζομαι τοσο που του ριχνω καντηλια οταν διαβαζω ποστ του.(καλα ντε,κατι ψιλα,είμαστε και κοριτσια απο σπιτι

) Παρ'ολα αυτά του αναγνωριζω οτι ειναι ''αντιπολιτικάντης'' και αυθεντικοτατος και αυτα τα ατομα τα παω. Μου έρχεται στο μυαλο άλλος στιχος απο γνωστο ασμα ,λιγο παραφρασμενος όμως :Valder,the '' bad'' BROTHER you never had
Dark_kronos : ροκαρει τρελα
Εmu :μαχητικο πνευμα
Ιδιαιτερα θα αναφερθω στη Michelle και τον Aggelo_html portal που τους ξερω λιγο καλυτερα και περα απο απλα κειμενα,που μπορει να ''παραπλανουν '' :
Michelle :άνθρωπος με παθος ,βάζει παθος σε οτιδηποτε αποφασισει να καταπιαστει ,εντιμη,αξιοπρεπης και υπερηφανη .

Αν ήταν χρώμα,θα ήταν κόκκινο for sure.
Αγγελουδι : ΨΥΧΑΡΑ !!!!
Τα υπολοιπα παιδια που γραψαν εδω (Ισιλιελ κτλ) δεν τα ξερω ακομη ,μαλλον ειναι καινουριοα στο στεκι και δεν εχω δει ακομη ποστ τους ,αλλα επιφυλασσομαι συντομα να τα περιλαβω !
Αυτά.Ενα ποτηρακι νερο ρε παιδια.Ξεραθηκε η γλωσσα μου