Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
αξιαγάπητη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
(ο δράκος στο avatar σου είναι από τον Eragon?)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
(ο δράκος είναι από τα υπάρχοντα avatar αλλά δεν είναι τυχαίος... είναι λευκός ....και ναι.... εγώ πιστεύω σε παραμύθια και δράκους... σε νεράιδες και ξωτικά.... ακόμα και στην ύπαρξη του Πήτερ Παν.... τόσοι άλλωστε υπάρχουν γύρω μας )
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα λόγια σου είναι τόσο προσεκτικά γραμμένα, έξυπνα και φιλοσοφημένα, ώστε τώρα πια σκέφτομαι κάθε φορά που βλέπω ποστ σου: "Αααα, η ΚΕ! Να το διαβάσω!!", τουτέστιν "όπου ΚΕ=εγγύηση"!
@prime...χίλια ευχαριστώ
kleftra
Διάσημο μέλος
Αν και οι τρεις τους(ΚΟΥΕ,isiliel,Ayla) έχουν διαφορετικά βιώματα και διαφορετικές προσωπικότητες συγκλίνουν σε κάτι:στην ωριμότητα και την μεστότητα των λόγων τους, στην ευαισθησία που αντιμετωπίζουν τα θέματα αλλα και την δύναμη του χαρακτήρα τους.Μου αρέσει να διαβάζω γραπτά τέτοιων γυναικών(και φυσικά δεν είναι οι μόνες εδώ μέσα, αλλά εκμεταλλεύτηκα την διάταξη των μνμ τους ώστε να γράψω αυτό που ήθελα και για τις τρεις).
Μόνο για την ΚΟΥΕ που γνωρίζω περισσότερο καιρό θα ήθελα να γράψω κάτι παραπάνω, ότι αισθάνομαι πολύ ευγνώμων που μοιράζομαι τις αγωνίες και τις απόψεις μου με έναν τέτοιο άνθρωπο.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Μια απο τις πιο καλες "βετερανες" στο forum
kleftra
Διάσημο μέλος
Εκτός του ότι μου αρέσει που γράφει ανελλιπώς στην κουβεντούλα και μοιράζετε μαζί μας την κάθε του μέρα(είμαστε το προσωπικό του ημερολόγιο ) του έχω και ιδιαίτερη αδυναμία γιατί ζει στο μέρος που πέρασα απιστευτα και αξέχαστα χρόνια
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
κλεφτρα.....
αγαπημένη, έξυπνη, μετρημένη, ώριμη .... τι να πρωτοπω....
δεν θέλω να γραψω και πολλά για να προλαβω να πατήσω enter πριν γράψει άλλος για αυτήν!!!
είσαι ΘΕΑ! (ο τόνος στο Α )
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Η γνωμη σου μετραει περισσοτερο απο ολων μεσα στο forum για μενα γιατι βλεπω οτι ολα οσα λες ειναι προσγειομενα, εισαι ωριμη και (τωρα θα φαω ξυλο) εισαι απο τα πιο μεφαλα μελη με αποτελεσμα να εχει και περισσοτερη πειρα
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος
@kleftroula...είσαι γλύκα!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Dark_kronos:ωραία ορθογραφία
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kynofilos : μεσα σε λιγες αραδες καταφερνει να συμπυκνωσει νοημα πολλων σελιδων.Γενικα μου βγαζει αρχοντανθρωπο σε ολες τις εκφανσεις της καθημερινοτητας του
ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : πολυ ωραιες αποψεις και με τεχνη διατυπωμενες
kleftra : ο λογος της συνδυαζει συγκροτηση και έξυπνο χιούμορ !
doo-weak and powerless : (εσάς τους δυο σας βάζω σετάκι γιατι α ) έχω να πω τα ίδια ακριβως πραγματα και β )ανηκετε στα μεγαλα εγκληματικα δίδυμα της ιστορίας )
Με αυτούς τους δυο έχω ρίξει απίστευτα γέλια εδώ μέσα !! Εκεί που βλέπεις σειρές από τεράστια ποστ να αναλυουν και να ξαναματαναλύουν (και τα δικα μου μεσα ) ,ξάφνου πετάγεται ο doo ή ο weak και σε μια σειρά πετάνε μια απιστευτη ατάκα που σε κάνει να εχεις ξεχασει οσα εχεις διαβασει (το οποίο ειναι καλο ενιοτε ) .
Επίσης και οι δυο τις ελαχιστες φορες που αποφασιζουν να απαντησουν σοβαρά ,μου θυμιζουν το γνωστο ασμα ...''πώς να κρυφτείς απ'τα παιδιά,έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα ''
Ειδικα για τη ντουουου θελω να πω και οτι ώρες ωρες σφαζει με το γαντι !(διαβολακι σκετο,μη τη βλεπετε που ξεφευγει,ειναι ατιμο πλασμα ,νι ! )
Petros :λίγα λογια και καλα.
Εχπ : ψαγμενο ατομο
ΖΡΧ : ειλικρινεστατη
crazyhelen :πολυ ρεαλιστρια και υποψιαζομαι και οτι ειναι ψυχαρα (επισης μου βγαζει και κατι sexy )
Valder : αυτο το παιδι μου βγαζει αντικρουομενες σκεψεις ...Στο 90 % των αποψεων του οχι μονο διαφωνω ,αλλα εκνευριζομαι τοσο που του ριχνω καντηλια οταν διαβαζω ποστ του.(καλα ντε,κατι ψιλα,είμαστε και κοριτσια απο σπιτι ) Παρ'ολα αυτά του αναγνωριζω οτι ειναι ''αντιπολιτικάντης'' και αυθεντικοτατος και αυτα τα ατομα τα παω. Μου έρχεται στο μυαλο άλλος στιχος απο γνωστο ασμα ,λιγο παραφρασμενος όμως :Valder,the '' bad'' BROTHER you never had
Dark_kronos : ροκαρει τρελα
Εmu :μαχητικο πνευμα
Ιδιαιτερα θα αναφερθω στη Michelle και τον Aggelo_html portal που τους ξερω λιγο καλυτερα και περα απο απλα κειμενα,που μπορει να ''παραπλανουν '' :
Michelle :άνθρωπος με παθος ,βάζει παθος σε οτιδηποτε αποφασισει να καταπιαστει ,εντιμη,αξιοπρεπης και υπερηφανη . Αν ήταν χρώμα,θα ήταν κόκκινο for sure.
Αγγελουδι : ΨΥΧΑΡΑ !!!!
Τα υπολοιπα παιδια που γραψαν εδω (Ισιλιελ κτλ) δεν τα ξερω ακομη ,μαλλον ειναι καινουριοα στο στεκι και δεν εχω δει ακομη ποστ τους ,αλλα επιφυλασσομαι συντομα να τα περιλαβω !
Αυτά.Ενα ποτηρακι νερο ρε παιδια.Ξεραθηκε η γλωσσα μου
dooo
Διακεκριμένο μέλος
τενκ γιου πλεϊνάκι
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήταν η πρώτη που με υποδέχτηκε στο στέκι και με έβαλε αμέσως στο φιλικό του κλίμα.
Εντελώς θεότρελη , με την καλή έννοια εννοείται .
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Φέηθ. Γιατρέ μου.
Απίστευτο χιούμορ, συγκροτημένο περσονάλιτι, ξανθός.
Θα σε παντρέψω τώρα, κοίτα
Το φακελάκι να το αφήσω εδώ?
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Και την λατρεύω για τα θεότρελα ποστ που κάνει και για το χιούμορ της
Ο φεηθ είναι σταθερή αξία
Φοβερό παιδί με προσωπικότητα.
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.