Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
26-09-24
18:36
**2000 years later**Θα αλλάξω ερωτηση γιατί βαρέθηκα
Μισο να σκεφτώ
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,384 μηνύματα.
26-09-24
18:37
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΒΡΗΚΑ**2000 few years later**
αν έπρεπε να αφήσετε ένα μέλος να επηρεάσει κάποιο κομμάτι της ζωής σας (είτε αν έπρεπε να επιλέξει κατι ή να επηρεάσει κάτι) Ποιο θα αφήνατε και γιατι ;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
26-09-24
18:37
@Valder...Ίδια ερώτηση, μολογάτε κυράτσες, δε θα ξεφυγετε σημερα.
Ονειρεύομαι δε, να τον ρίξω κάτω μ' ένα δεξί κροσέ (δε νομίζω να είναι σαν τα κρόσια που έχουν τα φορεματάκια μας...). Και σαν σηκωθεί, να τον ξαναρίξω με μια ντρίμπλα !!!
Ίδια ερώτηση
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,384 μηνύματα.
26-09-24
18:38
ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΑΛΛΗ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ@Valder...
Ονειρεύομαι δε, να τον ρίξω κάτω μ' ένα δεξί κροσέ (δε νομίζω να είναι σαν τα κρόσια που έχουν τα φορεματάκια μας...). Και σαν σηκωθεί, να τον ξαναρίξω με μια ντρίμπλα !!!
Ίδια ερώτηση
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
26-09-24
19:41
Στα όνειρα θα μείνεις!@Valder...
Ίδια ερώτηση
αν έπρεπε να αφήσετε ένα μέλος να επηρεάσει κάποιο κομμάτι της ζωής σας (είτε αν έπρεπε να επιλέξει κατι ή να επηρεάσει κάτι) Ποιο θα αφήνατε και γιατι ;
Άσε που κανενας δεν είναι τετοιου εκτοπίσματος εδω μεσα ωστε να κατσω εστω και να ακούσω. Αμα ήταν κανας Έλον Μασκ ναι, έχω να μαθω πολλά, να σκάσω και να ακούσω, να προσκολληθω σαν βδέλλα.
Αμα μου είσαι υπαλληλάκι του χιλιάρικου και δεν έχεις στησει ποτέ δική σου μπίζνα τι να κατσω να μαθω; Πόσο αξιοπρέπεια ειναι να πουλάω το χρονο μου φτηνά για να λεει ο κόσμος οτι ειμαι καλό παιδί;
Με τους 5 φιλους που κάνεις παρέα και σε επηρεάζουν, αυτό θα γίνεις. Αμα θες να γινεις κατι άλλο, κάνε άλλους φίλους.
Ίδια ερώτηση να δουμε πόσους εθελόδουλους έχουμε εδω μεσα που ειναι προθυμοι να ακουσουν τα φιλαράκια τους για το που θα δουλέψουν και ποιον θα πηδάνε.
rafaela11
Διάσημο μέλος
26-09-24
19:46
Δεν είναι να θες, η ερώτηση είναι ΑΝ ΕΠΡΕΠΕΣτα όνειρα θα μείνεις!
Κανένα, δεν αξίζει κανένας να επηρεάζει τη ζωή σου οσοδηποτε πολύ ή λίγο. Γίνεσαι σκλάβος της βούλησης του άλλου χωρίς να το καταλάβεις.
Άσε που κανενας δεν είναι τετοιου εκτοπίσματος εδω μεσα ωστε να κατσω εστω και να ακούσω. Αμα ήταν κανας Έλον Μασκ ναι, έχω να μαθω πολλά, να σκάσω και να ακούσω, να προσκολληθω σαν βδέλλα.
Αμα μου είσαι υπαλληλάκι του χιλιάρικου και δεν έχεις στησει ποτέ δική σου μπίζνα τι να κατσω να μαθω; Πόσο αξιοπρέπεια ειναι να πουλάω το χρονο μου φτηνά για να λεει ο κόσμος οτι ειμαι καλό παιδί;
Με τους 5 φιλους που κάνεις παρέα και σε επηρεάζουν, αυτό θα γίνεις. Αμα θες να γινεις κατι άλλο, κάνε άλλους φίλους.
Ίδια ερώτηση να δουμε πόσους εθελόδουλους έχουμε εδω μεσα που ειναι προθυμοι να ακουσουν τα φιλαράκια τους για το που θα δουλέψουν και ποιον θα πηδάνε.
Η ερώτηση έχει να κάνει με το πως εκτιμάς κάποιον για τις επιλογές του και θέμα εμπιστοσύνης
Δηλαδή ότι θα αλλάξει την πορεία με μια επιλογή του της ζωής σου. Σαν τηλεπαιχνίδι, έτσι ήταν η ερώτηση
Κανεις δεν μοιάζει με κανέναν, καμία φιλιά δε σε κάνει αυτό που είσαι 100%.
Οι επιλογές μας μας κάνουν αυτό που είμαστε καθώς και οι φίλοι είναι μια επιλογή, η οποία αλλάζει ανά τα χρόνια
Valder
Τιμώμενο Μέλος
26-09-24
19:47
Αυτο ειναι το θεμα, δεν εκτιμώ κανέναν.Δεν είναι να θες, η ερώτηση είναι ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ
Η ερώτηση έχει να κάνει με το πως εκτιμάς κάποιον για τις επιλογές του και θέμα εμπιστοσύνης
Δηλαδή ότι θα αλλάξει την πορεία με μια επιλογή του της ζωής σου. Σαν τηλεπαιχνίδι, έτσι ήταν η ερώτηση
Κανεις δεν μοιάζει με κανέναν, καμία φιλιά δε σε κάνει αυτό που είσαι 100%.
Οι επιλογές μας μας κάνουν αυτό που είμαστε καθώς και οι φίλοι είναι μια επιλογή, η οποία αλλάζει ανά τα χρόνια
rafaela11
Διάσημο μέλος
26-09-24
19:50
Ωραία μην απαντάς thenΑυτο ειναι το θεμα, δεν εκτιμώ κανέναν.
Neeeeeext
Valder
Τιμώμενο Μέλος
26-09-24
19:51
Και το κανένας είναι μια απάντηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάς έτσι.Ωραία μην απαντάς then
Neeeeeext
rafaela11
Διάσημο μέλος
26-09-24
19:53
Α συγγνώμη δεν το έλεγα επιθετικάΚαι το κανένας είναι μια απάντηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάς έτσι.
Πρέπει να βάζω τα emoji
Με αστείο ύφος το έγραψα να ξες.
🫶🫶
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
26-09-24
20:00
Ε άμα αυτή είναι η απάντησή σου θέσε και εσύ μια ερώτηση τότε να συνεχιστεί το παιχνίδιΚαι το κανένας είναι μια απάντηση
rafaela11
Διάσημο μέλος
26-09-24
20:00
Ειπε ίδια ερώτησηΕ άμα αυτή είναι η απάντησή σου θέσε και εσύ μια ερώτηση τότε να συνεχιστεί το παιχνίδι
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
26-09-24
20:01
Α σόρι ήμουν στον κόσμο μου μάλλον και μου διέφυγε, οκΕιπε ίδια ερώτηση
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,344 μηνύματα.
26-09-24
20:38
Θα άφηνα την @rafaela11 να καθορισει την διατροφη μου
Αν το στεκι ηταν ταινια υπερηρωων , ποιος θα ηταν ο villain ( ο κακός ) ;
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,528 μηνύματα.
26-09-24
20:56
Δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό αλλά θα βάλω τυχαία ονόματα με τίτλους που θα μπορούσαν να έχουνΑν το στεκι ηταν ταινια υπερηρωων , ποιος θα ηταν ο villain ( ο κακός ) ;
@Eclipse The shade Villain (από το όνομα )
@ultraviolence The gaslight king (ακόμα δεν μπορώ να αναπνεύσω από το Παλέρμο)
@ilias90 & @Memetchi The right side and left side villains
@raphaela the evil nurse
@Kate1914 the im not the villain villain
@Poirot Femme(man) fatale villain
και πολλά πολλά άλλα
Ερώτηση: με ποιο μέλος θα πήγαινες στην Ιαπωνία
rafaela11
Διάσημο μέλος
26-09-24
21:42
Με εσένα! Τόσα ωραιοα avatar που βάζεις!Δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό αλλά θα βάλω τυχαία ονόματα με τίτλους που θα μπορούσαν να έχουν
@Eclipse The shade Villain (από το όνομα )
@ultraviolence The gaslight king (ακόμα δεν μπορώ να αναπνεύσω από το Παλέρμο)
@ilias90 & @Memetchi The right side and left side villains
@raphaela the evil nurse
@Kate1914 the im not the villain villain
@Poirot Femme(man) fatale villain
και πολλά πολλά άλλα
Ερώτηση: με ποιο μέλος θα πήγαινες στην Ιαπωνία
Ποιο μέλος πιστεύεις ότι είναι πολύ ρομαντικό;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Καλέ μόνο αυτό δεν περίμενα να ακούσω για εμέναΘα άφηνα την @rafaela11 να καθορισει την διατροφη μου
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
26-09-24
22:36
Για κάποιον λόγο, ο @Ουριήλ μου δίνει αυτή την αίσθηση. Και εσύ όμως.Ποιο μέλος πιστεύεις ότι είναι πολύ ρομαντικό;
Ίδια ερώτηση.
26-09-24
22:58
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
27-09-24
20:34
Με την @Υδροχόος, λατρεύω το γούστο της στη μουσική μετά από εκείνο το τραγούδι που μοιράστηκε μαζί μας στην ανοιχτή συζήτηση του c'n'fΜε ποιο μέλος θα πήγαινες σε συναυλίες;
Με ποιο μέλος/ποια μέλη θα πήγαινες να εξερευνήσεις ένα στοιχειωμένο σπίτι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- nearos
- Kate1914
- Hased Babis
- jellojina
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Fernando_A
- charmander
- Memetchi
- iren
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Libertus
- Εριφύλη
- Φινεύς
- Cupid
- User2350
- GeorgePap2003
- Euge.loukia
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- fockos
- Isida
- jj!
- Giorgos03
- Nikos 7
- SlimShady
- mathboi
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- New member
- Scandal
- Johnny15
- Κατερινα Κρ.
- το κοριτσι του μαη
- martha03
- Demlogic
- globglogabgalab
- iminspain
- eukleidhs1821
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Viedo
- Slytherin
- fretoe
- Ariana2018
- Cookie_Monster
- The_Unorthodox
- Alex_t
- uni77
- Satan Claus
- gwgw_5
- Anonyme
- Μαυρίκιος
- Feli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.