Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
27-09-24
20:53
@giannhs2001 @JojiΜε ποιο μέλος/ποια μέλη θα πήγαινες να εξερευνήσεις ένα στοιχειωμένο σπίτι;
Ενώ εγώ θα κάθομαι πίσω είμαι σίγουρος ότι θα είναι μπροστά να με προστατεύουν (δηλαδή αν συμβεί κάτι να προλάβω να τρέξω χεχε)
Ποιο μέλος θα ήθελες να συναντήσεις στην πραγματική ζωή
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,137 μηνύματα.
27-09-24
21:03
Τη @rafaela11, τη @Grand Duchess, την @Reader και σίγουρα κάμποσους ακόμηποιο μέλος ή μέλη θα ήθελες να συναντησεις στην πραγματική ζωή
Ίδια ερώτηση, μου άρεσε (και επίσης βλέπω ότι η μάχη #8394793 είναι έτοιμη να δοθεί μεταξύ των γνωστών πλέον αντιπάλων μου με εμένα, οπότε ας τους αφήσω και λίγο υλικό για να κάνουν την αρχή )
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,255 μηνύματα.
27-09-24
21:06
Θα πω τιμής ένεκεν την @Pak (παρότι με έχει σε εμπάργκο εδώ) γιατί jokes aside είναι από τα άτομα με τα οποία μιλάω περισσότερο στην καθημερινότητά μου. Είναι και άλλα μέλη αλλά δεν θέλω να ξεκινήσω την απαρίθμηση και αδικήσω κανένα.
Ίδια ερώτηση.
Ίδια ερώτηση.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
27-09-24
21:06
@ultraviolence @giannhs2001 @ReaderΊδια ερώτηση, μου άρεσε
Θα μιλάμε συνεχώς για ιστορία, λογοτεχνία και ποίηση!
και πολλά άτομα ακομα!
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,385 μηνύματα.
27-09-24
21:07
Εσένα, (να δώσω το hint ρε kate ή όχι; )Τη @rafaela11, τη @Grand Duchess, την @Reader και σίγουρα κάμποσους ακόμη
Ίδια ερώτηση, μου άρεσε (και επίσης βλέπω ότι η μάχη #8394793 είναι έτοιμη να δοθεί μεταξύ των γνωστών πλέον αντιπάλων μου με εμένα, οπότε ας τους αφήσω και λίγο υλικό για να κάνουν την αρχή )
Την @Grand Duchess @Reader @Pak @Joji @nearos ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥΣ @American Economist @giannhs2001
@Poirot @Micro @Υδροχόος @Valder @glayki @Ουριήλ @ultraviolence
ΙΔΙΑ ΕΡΏΤΗΣΗ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,992 μηνύματα.
27-09-24
21:09
Εμένα κανείς δεν με είπε, τόσο αγαπητός είμαι εδώ μέσα.
Θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά τους @Υδροχόος, @nearos , @Wonderkid και τον @ilias90, @rafaela11
Θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά τους @Υδροχόος, @nearos , @Wonderkid και τον @ilias90, @rafaela11
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,385 μηνύματα.
27-09-24
21:10
ΕΓΩΩΩΩΩ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΕΒΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΡΡΥΕμένα κανείς δεν με είπε, τόσο αγαπητός είμαι εδώ μέσα.
Και το έβαλα και πριν δω την απάντηση ορκίζομαι!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,405 μηνύματα.
27-09-24
21:12
@Kate1914
@giannhs2001
@Poirot
@ultraviolence
@Micro
@Memetchi
@Pak
@Joji
@BaSO4
@Υδροχόος
@ion
@American Economist
@rafaela11
@Valder
@nearos
@gazaki voutaniou
@juanium
@Ουριήλ
Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν.
Ίδια ερώτηση.
@giannhs2001
@Poirot
@ultraviolence
@Micro
@Memetchi
@Pak
@Joji
@BaSO4
@Υδροχόος
@ion
@American Economist
@rafaela11
@Valder
@nearos
@gazaki voutaniou
@juanium
@Ουριήλ
Ίδια ερώτηση.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,992 μηνύματα.
27-09-24
21:12
ΕΓΩΩΩΩΩ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΕΒΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΡΡΥ
Και το έβαλα και πριν δω την απάντηση ορκίζομαι!
Ναι βρε εντάξει.
Με ποιο μέλος θα πηγαίνατε σε έκθεση αυτοκινήτου και γιατί;;
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,744 μηνύματα.
27-09-24
21:14
Ίδια ερώτηση.
Για πολιτικές συζητήσεις: @giannhs2001, @ilias90 @Valder @American Economist @chester20080
Για λοιπά προβλήματα και γενικοτερα της ζωής: @Kate1914 @rafaela11 @Grand Duchess @Poirot @Micro @Samael @Reader @juanium @Μήτσος10 @gazaki voutaniou (juanium και γκαζακι, μας λείπετε, περαστε να σας δουμε)
Για να κοροιδέψω @Pak
για να φάω μπούλιγκ @Joji
αφήνω την ερώτηση του φώτη για να μη του φάω τη σειρά
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,137 μηνύματα.
27-09-24
21:14
Τώρα τρέχει η ερώτηση της Reader νομίζω, περίμενεΝαι βρε εντάξει.
Με ποιο μέλος θα πηγαίνατε σε έκθεση αυτοκινήτου και γιατί;;
American Economist
Επιφανές μέλος
27-09-24
21:16
@Kate1914
@giannhs2001
@Poirot
@ultraviolence
@Micro
@Memetchi
@Pak
@Joji
@BaSO4
@Υδροχόος
@ion
@American Economist
@rafaela11
@Valder
@nearos
@gazaki voutaniou
@juanium
@Ουριήλ
Ίδια ερώτηση.
Θα βάλω και εσένα μέσα που σε ξέχασα!!
Με ποιο άτομο θα πηγαίνατε σε έκθεση αυτοκινήτου και γιατί;;
rafaela11
Διάσημο μέλος
27-09-24
21:24
Η αλήθεια είναι πως με κανέναν, λίγο τα βαριέμαι αυτάΜε ποιο άτομο θα πηγαίνατε σε έκθεση αυτοκινήτου και γιατί;;
Αλλά θα πω εσένα γιατί φαίνεται να σε ενδιαφέρει το θέμα
Με ποιο μέλος θα πηγαινατε μαζί συναυλία;
American Economist
Επιφανές μέλος
27-09-24
21:26
27-09-24
21:50
Με @SlimShady σίγουρα, ακούει ωραια μουσική.
Με ποιο μέλος θα πήγαινες στα πανηγύρια για να φάτε τα πάντα;;;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
27-09-24
21:55
Αυτή η ερώτηση φωνάζει @Eclipse, οπότε θα πω εσένα (@rafaela11 εννοείται και εσένα θα έπαιρνα)Με @SlimShady σίγουρα, ακούει ωραια μουσική.
Με ποιο μέλος θα πήγαινες στα πανηγύρια για να φάτε τα πάντα;;;
Ίδια ερώτηση γιατί βαριέμαι να σκεφτώ κάτι άλλο
27-09-24
21:56
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑυτή η ερώτηση φωνάζει @Eclipse, οπότε θα πω εσένα (@rafaela11 εννοείται και εσένα θα έπαιρνα)
Ίδια ερώτηση γιατί βαριέμαι να σκεφτώ κάτι άλλο
λοιπόν, θα πω @Valder γιατί νομίζω ανετα θα ημασταν eat buddies.
Με ποιο μελος θα πήγαινες για καραοκε ναιτ;
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,744 μηνύματα.
27-09-24
23:41
Είτε μαζί σου είτε με την @rafaela11.Με ποιο μελος θα πήγαινες για καραοκε ναιτ;
Φαντάζομαι να κανουμε παρτι οι στεκίτες και μετα απο κανα δυο πρεζοκρασα να τραγουδάω lady gaga και katy perry καραοκε με εναν απο τις δυο σας
Ποιον θα άκουγες αν σου έλεγε να πηδήξεις απο το μπαλκόνι (κλασσικη ελληνιδα μανα question-
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,405 μηνύματα.
28-09-24
01:11
Μόλις συνειδητοποίησα ότι έβαλα λάθος Ion.@Kate1914
@giannhs2001
@Poirot
@ultraviolence
@Micro
@Memetchi
@Pak
@Joji
@BaSO4
@Υδροχόος
@ion
@American Economist
@rafaela11
@Valder
@nearos
@gazaki voutaniou
@juanium
@Ουριήλ
Ίδια ερώτηση.
Την @Ion. ήθελα να γράψω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Την @Kate1914 επειδή θα είχε δίκιο μετά από τόσες μπηχτές.Ποιον θα άκουγες αν σου έλεγε να πηδήξεις απο το μπαλκόνι (κλασσικη ελληνιδα μανα question-
Ποιο μέλος θα άφηνες να παίρνει αποφάσεις για τη ζωή σου για 24 ώρες;
28-09-24
01:26
@Λένω ή @Υδροχόος
Σε αυτο το θέμα μόνο αυτές θα εμπιστευόμουν.
Ποιο μέλος ΔΕΝ θα άφηνες για κανενα λόγο να πάρει αποφάσεις για την ζωή σου για 24 ώρες;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- nearos
- Kate1914
- Hased Babis
- jellojina
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Fernando_A
- charmander
- Memetchi
- iren
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Libertus
- Εριφύλη
- Φινεύς
- Cupid
- User2350
- GeorgePap2003
- Euge.loukia
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- fockos
- Isida
- jj!
- Giorgos03
- Nikos 7
- SlimShady
- mathboi
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- New member
- Scandal
- Johnny15
- Κατερινα Κρ.
- το κοριτσι του μαη
- martha03
- Demlogic
- globglogabgalab
- iminspain
- eukleidhs1821
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Viedo
- Slytherin
- fretoe
- Ariana2018
- Cookie_Monster
- The_Unorthodox
- Alex_t
- uni77
- Satan Claus
- gwgw_5
- Anonyme
- Μαυρίκιος
- Feli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.