ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
24-09-24
12:36
ΜΩΡΗ! Τι έχεις πάθει;Εσάς τους δύο δεν θα σας βρίσκαμε ποτέ για παρέα... είστε τρομερά απασχολημένοι
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
24-09-24
12:37
Αχ αχ δεν πρόλαβα να απαντήσω εδώ εγκαίρως...Με ποιο μέλος/ποια μέλη θα ίδρυες δική σου χώρα;
Την @Kate1914.Με σένα φυσικά!
Ποιο μέλος εμπιστεύεσαι περισσότερο;
Με ποιο μέλος θα πηγαίνατε για σέρφινγκ; (ελλείψει έμπνευσης ρωτάω ό,τι μου έρχεται στο μυαλό)
Βασικά όχι όχι, αλλάζω. Ποιο μέλος πιστεύετε πως απλώς το παίζει αθώα περιστερά αλλά στην πραγματικότητα πετάει τις περισσότερες σπόντες;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.
24-09-24
12:49
Μου λείπει το Παλέρμο και αγαπώ να σας βασανίζω.ΜΩΡΗ! Τι έχεις πάθει;
Δεν έχω διακρίνει τίποτα τέτοιοΠοιο μέλος πιστεύετε πως απλώς το παίζει αθώα περιστερά αλλά στην πραγματικότητα πετάει τις περισσότερες σπόντες;
Σε ποιο μέλος θα έδινες τα κλειδιά του σπιτιού σου;
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.
24-09-24
13:14
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΑΤην @Kate1914.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα έλεγα την @Kate1914 και τη φίλη μου τη Δούκισσα αλλά τώρα θα πω ΜΟΝΟ @Grand DuchessΣε ποιο μέλος θα έδινες τα κλειδιά του σπιτιού σου;
Με ποιο μέλος θα πήγαινες διακοπές ;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
24-09-24
13:34
Καλά εσένα σκέφτηκα εξαρχής μωρέ, μην εξάπτεσαιΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΑ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
24-09-24
14:21
Και ο Καπιταλισμός είναι θαυμάσ... Μπαμπάκα γιατί ξαφνικά ακούγεται boss Νazi music?Ο @Valder για να του λέω ποσό ωραίος είναι ο Καπιταλισμός.
Με ποιο μέλος θα έκανες ένα υπερατλαντικό ταξίδι διακοπών στις ΗΠΑ/Καναδά;;
**Die Fahne hoch...**
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,871 μηνύματα.
24-09-24
14:41
Με εσένα και το κατερινιωΜε ποιο μέλος θα πήγαινες διακοπές ;
Με ποιο μέλος θα ήθελες να ανταλλάξεις επάγγελμα για 24 ώρες;
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,342 μηνύματα.
24-09-24
15:21
( πρεπει να βαλεις και νεα ερωτηση )Με εσένα και το κατερινιω
Kate1914
Περιβόητο μέλος
24-09-24
15:40
Άμα πω αλήθεια θα μου βγάλετε και άλλο το όνομα οπότε θα πω @rafaela11 μόνο και μόνο για να εξευμενιστώ και να ξεκουραστεί (παρακαλώ Ραφαέλα δεν κάνει τίποτα)Με εσένα και το κατερινιω
Με ποιο μέλος θα ήθελες να ανταλλάξεις επάγγελμα για 24 ώρες;
Ποιο μέλος συμπαθείτε εδώ μέσα αλλά irl θεωρείτε πως ίσως και να μην τα πηγαίνατε τόσο καλά;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
24-09-24
16:30
Εσένα γιατι εισαι συντηρητική σφιχτουλιάρα στρατιωτική πειθαρχία.Άμα πω αλήθεια θα μου βγάλετε και άλλο το όνομα οπότε θα πω @rafaela11 μόνο και μόνο για να εξευμενιστώ και να ξεκουραστεί (παρακαλώ Ραφαέλα δεν κάνει τίποτα)
Ποιο μέλος συμπαθείτε εδώ μέσα αλλά irl θεωρείτε πως ίσως και να μην τα πηγαίνατε τόσο καλά;
Δε λεω, τέρμα θέκθυ ανάμεσα στις τόσες χαζές στον κόσμο, αλλά απο ενα σημείο και μετα μου σπάει τις ωοθήκες κουκλίτσα μου loose a little bit.
Με ποιο μέλος θα πηγαινατε μαζί πονηρή τσάρκα;
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.
24-09-24
16:33
ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕΚαλά εσένα σκέφτηκα εξαρχής μωρέ, μην εξάπτεσαι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα είχε πολύ πλάκα να σε δω να κάνεις κάτι τέτοιοΆμα πω αλήθεια θα μου βγάλετε και άλλο το όνομα οπότε θα πω @rafaela11 μόνο και μόνο για να εξευμενιστώ και να ξεκουραστεί (παρακαλώ Ραφαέλα δεν κάνει τίποτα)
Με ποιο μέλος θα πηγαινατε μαζί πονηρή τσάρκα;
Με κανενα, αλλά τέλος πάντων θα πω @ολες τις ελεύθερες για να βρουν κανα ταίρι
Ποιο μελος πιστεύετε ότι αργεί στα ραντεβού του;
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 519 μηνύματα.
24-09-24
19:16
Με @akikos, @American Economist, @Wonderkid και @Kate1914.Με ποιο μέλος/ποια μέλη θα ίδρυες δική σου χώρα;
Ρωτάω λοιπόν:
Ποιόν/α θα θέλατε καθηγητή/τρια στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.
24-09-24
19:30
Θέλω να ελπίζω κανένα.Ποιο μελος πιστεύετε ότι αργεί στα ραντεβού του;
Τον @Samael, εξηγεί αναλυτικά.Ποιόν/α θα θέλατε καθηγητή/τρια στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο;
Αν μπορούσες να μάθεις το μεγαλύτερο μυστικό ενός μέλους, ποιον/ποια θα διάλεγες;
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 519 μηνύματα.
25-09-24
23:57
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,008 μηνύματα.
26-09-24
00:11
Απο το πολιτικο προσκήνιο..ε?
Αμα θελω να τους εξοντώσω θα εστελνα την κεραμεως ..εκει θα τους δηλητηριάσει ολους.
Αμα θελω να μην πατησουν εδω τον μητσοτακη ...Ασε δεν παμε εκει στην γη κατοικουν καθηστερημενα.
Και αμα ειθελα να τους καλωσορίσω και να έρθουν την σοφια την ζαχαρακη.
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
26-09-24
00:13
Απο το πολιτικο προσκήνιο..ε?
Αμα θελω να τους εξοντώσω θα εστελνα την κεραμεως ..εκει θα τους δηλητηριάσει ολους.
Αμα θελω να μην πατησουν εδω τον μητσοτακη ...Ασε δεν παμε εκει στην γη κατοικουν καθηστερημενα.
Και αμα ειθελα να τους καλωσορίσω και να έρθουν την σοφια την ζαχαρακη.
Απολαυστική απάντηση . Παρόλα αυτά συμφώνα με τους κανόνες του παιχνιδιού ποιόν Στεκίτη θα έστελνες;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
26-09-24
00:14
Plot twist : όλοι αυτοί είναι μέλη στο στέκι.Απολαυστική απάντηση . Παρόλα αυτά συμφώνα με τους κανόνες του παιχνιδιού ποιόν Στεκίτη θα έστελνες;
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
26-09-24
00:14
Τώρα μετά το Pretador μάλλον είναι πιθανόν να μας παρακολουθούν μέσω της ΕΥΠ μεταμφιεσμένοι σε στεκίτες!Plot twist : όλοι αυτοί είναι μέλη στο στέκι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,715 μηνύματα.
26-09-24
10:52
@MemetchiΠοιο μελος πιστεύετε ότι αργεί στα ραντεβού του;
Και όχι ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΡΓΕΙ. Πόσες φορές του έχω πει πως οι γείτονες του νομίζουν πως είμαι κανένας κλέφτης που ψάχνει στόχο έτσι όπως κάθομαι κανένα μισάωρο κάτω και τον περιμένω τον μλκα.
Με ποια μέλη θα έκανες κατασκήνωση σε βουνό;
-----
Ρε μλκες για όνομα 1) μην καίτε τις spicy ερωτήσεις με χαζομάρες τύπου "κανένας", "τον εαυτό μου" και τέτοιες ξενερωτες μπαρουφες. Μην απαντάτε αν περιμένετε λίγο ντράμα. Μέχρι και αυτό το παιχνίδι το φλωρέψατε πια Και 2) μην απαντάτε χωρίς να πείτε Νέα ερώτηση ή να αφήσετε την ίδια ξανά.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
26-09-24
10:57
Με τον @giannhs2001 !! Eιδικά τώρα που θα ξέρει ν΄ ανάβει και φωτιά με πέτρες ή ξύλα και με την @Kate1914 για να μου/μας διαβάζει ωραία μυθιστορήματα το βράδυ (γύρω απ΄ τη φωτιά που θ΄ ανάψει...)...@Memetchi
Και όχι ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΡΓΕΙ. Πόσες φορές του έχω πει πως οι γείτονες του νομίζουν πως είμαι κανένας κλέφτης που ψάχνει στόχο έτσι όπως κάθομαι κανένα μισάωρο κάτω και τον περιμένω τον μλκα.
Με ποια μέλη θα έκανες κατασκήνωση σε βουνό;
-----
Ρε μλκες για όνομα 1) μην καίτε τις spicy ερωτήσεις με χαζομάρες τύπου "κανένας", "τον εαυτό μου" και τέτοιες ξενερωτες μπαρουφες. Μην απαντάτε αν περιμένετε λίγο ντράμα. Μέχρι και αυτό το παιχνίδι το φλωρέψατε πια Και 2) μην απαντάτε χωρίς να πείτε Νέα ερώτηση ή να αφήσετε την ίδια ξανά.
Με ποιό μέλος θεωρείς ότι θα επιβίωνες σ΄ ένα ερημικό νησί ;
Υ.Γ. Καλά τα είπες, τα υπόλοιπα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- nearos
- Kate1914
- Hased Babis
- rafaela11
- jellojina
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Fernando_A
- charmander
- Memetchi
- iren
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Libertus
- Εριφύλη
- Φινεύς
- Cupid
- User2350
- GeorgePap2003
- Euge.loukia
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- fockos
- Isida
- jj!
- Giorgos03
- Nikos 7
- SlimShady
- mathboi
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- New member
- Scandal
- Johnny15
- Κατερινα Κρ.
- το κοριτσι του μαη
- martha03
- Demlogic
- globglogabgalab
- iminspain
- eukleidhs1821
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Viedo
- Slytherin
- fretoe
- Ariana2018
- Cookie_Monster
- The_Unorthodox
- Alex_t
- uni77
- Satan Claus
- gwgw_5
- Anonyme
- Μαυρίκιος
- Feli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.