foreverfreak
Διάσημο μέλος
Σαν διαφημιση τηλεμαρκετινγ ακουστηκε αυτο...αυτο ειναι υπεροχο:heart:
ας το εκανα και εγω αυτο και ας ειχα 40 πυρετο:xixi:
αχουυυυ..εισαι ρομαντικος:xixi:
:who:μπραβο
πιες γαλλικο καφε, καλο θα σου κανει
θα σε ζεστανει εννοω, δεν ειναι γιατροσοφι
Ειστε αρρωστος, τοτε πιειτε γαλλικο καφε!!
Εχετε πονοκεφαλους, τοτε δοκιμαστε το ιζι κομπς!!
-----------------------------------------
Ζηλεψα απο τη Sozi και αλλαξα αβαταρ!! Τι λετε, καλο??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
για το αβαταρ σου θα ελεγα..Σαν διαφημιση τηλεμαρκετινγ ακουστηκε αυτο...
Ειστε αρρωστος, τοτε πιειτε γαλλικο καφε!!
Εχετε πονοκεφαλους, τοτε δοκιμαστε το ιζι κομπς!!
Ζηλεψα απο τη Sozi και αλλαξα αβαταρ!! Τι λετε, καλο??
εμενα μου αρεσει:who:
ειναι κουτσικοοοοοοοο ζουζουνομπουρμπουλιθρακι:xixi::xixi:
γουτσου γουτσου το μωρε:xixi:
αλλα φυσικα ειναι καλα μονο να τα βλεπεις
απο κοντα ειναι σαταναδες
χα.. λες να παω στην Μηραρακη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Με τετοιους συνδιασμους λεξεων, νομιζω πως την εχεις σιγουρη τη δουλεια...για το αβαταρ σου θα ελεγα..
εμενα μου αρεσει:who:
ειναι κουτσικοοοοοοοο ζουζουνομπουρμπουλιθρακι:xixi::xixi:
γουτσου γουτσου το μωρε:xixi:
αλλα φυσικα ειναι καλα μονο να τα βλεπεις
απο κοντα ειναι σαταναδες
χα.. λες να παω στην Μηραρακη?
Α, και πως εφτασες στο συμπερασμα οτι τα μικρα ειναι σαταναδες?? Τα παιδια ειναι ευτυχια ρε!! Εσυ το λες αυτο, που μου 'θελες να γινεις νηπιαγωγος??
Τραβα μια βολτα στα επαγγελματα, να δεις τι θα σου αναθεσω!!
Darkness
Περιβόητο μέλος
ρε.. το διατυπωσα λαθος:xixi:Με τετοιους συνδιασμους λεξεων, νομιζω πως την εχεις σιγουρη τη δουλεια...
Α, και πως εφτασες στο συμπερασμα οτι τα μικρα ειναι σαταναδες?? Τα παιδια ειναι ευτυχια ρε!! Εσυ το λες αυτο, που μου 'θελες να γινεις νηπιαγωγος??
Τραβα μια βολτα στα επαγγελματα, να δεις τι θα σου αναθεσω!!
μου αρεσουν τα μικρα, στην ηλικια ειδικα που ειναι νηπια ή δημοτικο
αλλα οταν ειναι μωρα κλαινε συνεχεια και εμενα δε με αγαπανε
αλλα μου αρεσουν.. και σιγουρα για καθε οικογενεια ειναι ευτυχια ενα παιδι:xixi:
θα παω να δω τι επαγγελμα μου εβλες..
εξαλλου μη ξεχνας πως και εγω με παιδια θα δουλευω λογικα
θελω να παρω τα παιδια με ψυχολογικα προβληματα ή σε να ειμαι στι; καρκινοπαθεις ομαδες
το ξερω πως δε με ρωτησες αλλα συνηθιζω να το λεω
επισης για αρχη θα ηθελα να ασχοληθω και με το θεατρο αφου μπορω να βρω εργασια και εκει:xixi:
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Kαι αλλη ηθοποιος μας προεκυψε!! Το ξερεις πως εχω τρελα με το θεατρο, ε?? Οταν λες μπορεις να βρεις δουλεια και εκει, τι εννοεις??ρε.. το διατυπωσα λαθος:xixi:
μου αρεσουν τα μικρα, στην ηλικια ειδικα που ειναι νηπια ή δημοτικο
αλλα οταν ειναι μωρα κλαινε συνεχεια και εμενα δε με αγαπανε
αλλα μου αρεσουν.. και σιγουρα για καθε οικογενεια ειναι ευτυχια ενα παιδι:xixi:
θα παω να δω τι επαγγελμα μου εβλες..
εξαλλου μη ξεχνας πως και εγω με παιδια θα δουλευω λογικα
θελω να παρω τα παιδια με ψυχολογικα προβληματα ή σε να ειμαι στι; καρκινοπαθεις ομαδες
το ξερω πως δε με ρωτησες αλλα συνηθιζω να το λεω
επισης για αρχη θα ηθελα να ασχοληθω και με το θεατρο αφου μπορω να βρω εργασια και εκει:xixi:
Οσο για το επαγγελμα σου, ειναι οντως πολυ ενδιαφερον, απλααν ηθελες να ασχοληθεις με κατι τετοιο, θα επρεπε να πας στο κοινωνικης εργασιας και οχι στο λογοθεραπειας!! Εκει θα ασχολεισαι κυριως με παιδια που εχουν προβλημα στο λογο...
Darkness
Περιβόητο μέλος
χμμ.. λες εσυ να το εχεις ψαξει ποιο πολυ απο εμενα? :what::what:Kαι αλλη ηθοποιος μας προεκυψε!! Το ξερεις πως εχω τρελα με το θεατρο, ε?? Οταν λες μπορεις να βρεις δουλεια και εκει, τι εννοεις??
Οσο για το επαγγελμα σου, ειναι οντως πολυ ενδιαφερον, απλααν ηθελες να ασχοληθεις με κατι τετοιο, θα επρεπε να πας στο κοινωνικης εργασιας και οχι στο λογοθεραπειας!! Εκει θα ασχολεισαι κυριως με παιδια που εχουν προβλημα στο λογο...
ξερω με τι ατομα θα μπορω να δουλεψω, δε πηγα τυχεα στη σχολη
απλα ολοι αυτο ξερουν, πως οκ εισαι λογοθεραπευτεις τι θα κανεις? τον λογο των παιδιων θα βοηθας...και μονο με αυτα θα ασχολεισαι
μου αρεσει αυτο:xixi:
αλλα υπαρχουν και αλλα που μπορεις να κανεις, γιατι να μη παω καπου που θα ειμαι πιο χρησιμη και δεν σκοτωνονται οι λογοθεραπευτες να πανε?
θα ειχα τεραστια αγαπη για τα παιδια με ψ.π. που αναφερα στο προηγουμενο ποστ. Επισης τα ατομα με καρκινο ή ακομη και με εγκεφαλικο δυσκολευονται στην ομιλια οποτε χρειαζονται βοηθεια
ισως και να τους ταιζω γιατι στις περισσοτερες περιπτωσεις δε τρωνε μονοι τους:xixi:
χμμ.. στο θεατρο αν θυμαμαι καλα θα μπορω να δουλεψω στην ορθοφωνια
:who:αλλα δε θυμαμαι καλα
και σιγουρα αυτο δε πιστευω να το αντεξω και πολυ καιρο να το κανω
θα δειξει
χμμμ οχι βρε.. δεν προοριζομαι για ηθοποιος, ουτε τρελα εχω απλα μου αρεσει οτιδηποτε καλλιτεχνικο, εστω και λιγο:xixi:
στα περισσοτερα θεατρα που εχω παιξει (στο σχολειο) παντα σχεδον ημουν το παιδι (ασχετη πληροφορια :fss
ναι ξερω πως σου αρεσει
εχεις ασχοληθει καθολου τωρα που εισαι στην Αλεξανδρουπολη?
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μπα, με εχουν φαει τα ξενυχτια... Επειδη ομως υπαρχουν αρκετοι που ενδιαφερονται, θα το οργανωσουμε σιγα σιγα!!ναι ξερω πως σου αρεσει
εχεις ασχοληθει καθολου τωρα που εισαι στην Αλεξανδρουπολη?
Darkness
Περιβόητο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
τι?Με πονανε τα πνευμονια...
ωχ..ωχ..ωχ...
αυτο ειναι καλο τωρα?
μη χρειαστει να τρεχεις και σε νοσοκομεια
μια ομορφη εικονα για εσενα
και μια αγκαλια:xixi:
αυριο πηγαινε να παρεις καποιο σιροπι
Darkness
Περιβόητο μέλος
τι κανεις????????
αυτες οι δυο ειμαστε εμεις
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
μπράβο χέρομαι!!επιτέλους μπορώ να τραγουδήσω μέταλ!!
Pemptousia
Διάσημο μέλος
αυτό που εννοώ είναι ότι κρύωσα κ έχω καφρίλικη φωνή...
Darkness
Περιβόητο μέλος
:!::!::!: τραγουδας?επιτέλους μπορώ να τραγουδήσω μέταλ!!
και τι ακριβως λες απο μεταλ?:xixi:
:who:ακους μεταλ?
Γεια Σοφια
Γεια Χρηστο
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
λυπάμαι πολύ μην ανοισιχείς θα γίνεις καλά!!:no1::no1:όχι...
Pemptousia
Διάσημο μέλος
όχι...
:fss:
δεν ακούω μέταλ... μόνο blind guardian...
(μεταλ δεν είναι? :who: μου τα είχε αναλύσει ένας φίλος μου αλλά δεν θυμάμαι... :-/)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.