Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:13 Η Pemptousia: #21.001 21-01-10 02:13 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: επειδη βαριεμαι να παω εκει... Click για ανάπτυξη... -.-' :mad2::mad2::mad2: :attack::attack::attack::attack: :whip::whip::whip::whip: :punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch: (νομίζω το έπιασες το νόημα... ) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε ευχαριστω:xixi: θες να βαλω και ενα αλλο που ηθελα να βαλω για να το δεις? :who:ειδες? ημουν στο μυαλο σου και σε προλαβα Click για ανάπτυξη... ναι!! για βάλε!!! είναι τα μεγάλα μυαλά... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:17 Η Darkness έγραψε: #21.002 21-01-10 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.-' :mad2::mad2::mad2: :attack::attack::attack::attack: :whip::whip::whip::whip: :punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch: (νομίζω το έπιασες το νόημα... ) ----------------------------------------- ναι!! για βάλε!!! είναι τα μεγάλα μυαλά... :who: Click για ανάπτυξη... :who:εγω δεν ειμαι αλλα εσυ εισαι μαρη ασχετο πως στους αλλους το παιζω πως ειμαι:fss::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:21 Η Pemptousia: #21.003 21-01-10 02:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who:εγω δεν ειμαι αλλα εσυ εισαι μαρη ασχετο πως στους αλλους το παιζω πως ειμαι:fss::who: Click για ανάπτυξη... εσύ το παίζεις πως είσαι κ εγώ πως δεν είμαι? :s καλές είμαστε κ οι δυο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η Darkness έγραψε: #21.004 21-01-10 02:22 Γιωτα ατο :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η Pemptousia: #21.005 21-01-10 02:22 ωωωωωω! κ αυτό ωραίο μπάμι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Ο thanous18: #21.006 21-01-10 02:22 Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ το παίζεις πως είσαι κ εγώ πως δεν είμαι? :s καλές είμαστε κ οι δυο μας... Click για ανάπτυξη... :s:s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Darkness έγραψε: #21.007 21-01-10 02:23 σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Pemptousia: #21.008 21-01-10 02:23 δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτό μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Ο thanous18: #21.009 21-01-10 02:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωτα ατο :zilia: Click για ανάπτυξη... τι εινι? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Click για ανάπτυξη... και εγω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Click για ανάπτυξη... την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Pemptousia: #21.010 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... ό,τι θέλει κανείς... :fss: καλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Darkness έγραψε: #21.011 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: επειδη βαριεμαι να παω εκει... Click για ανάπτυξη... -.-' :mad2::mad2::mad2: :attack::attack::attack::attack: :whip::whip::whip::whip: :punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch: (νομίζω το έπιασες το νόημα... ) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε ευχαριστω:xixi: θες να βαλω και ενα αλλο που ηθελα να βαλω για να το δεις? :who:ειδες? ημουν στο μυαλο σου και σε προλαβα Click για ανάπτυξη... ναι!! για βάλε!!! είναι τα μεγάλα μυαλά... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:17 Η Darkness έγραψε: #21.002 21-01-10 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.-' :mad2::mad2::mad2: :attack::attack::attack::attack: :whip::whip::whip::whip: :punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch: (νομίζω το έπιασες το νόημα... ) ----------------------------------------- ναι!! για βάλε!!! είναι τα μεγάλα μυαλά... :who: Click για ανάπτυξη... :who:εγω δεν ειμαι αλλα εσυ εισαι μαρη ασχετο πως στους αλλους το παιζω πως ειμαι:fss::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:21 Η Pemptousia: #21.003 21-01-10 02:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who:εγω δεν ειμαι αλλα εσυ εισαι μαρη ασχετο πως στους αλλους το παιζω πως ειμαι:fss::who: Click για ανάπτυξη... εσύ το παίζεις πως είσαι κ εγώ πως δεν είμαι? :s καλές είμαστε κ οι δυο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η Darkness έγραψε: #21.004 21-01-10 02:22 Γιωτα ατο :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η Pemptousia: #21.005 21-01-10 02:22 ωωωωωω! κ αυτό ωραίο μπάμι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Ο thanous18: #21.006 21-01-10 02:22 Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ το παίζεις πως είσαι κ εγώ πως δεν είμαι? :s καλές είμαστε κ οι δυο μας... Click για ανάπτυξη... :s:s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Darkness έγραψε: #21.007 21-01-10 02:23 σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Pemptousia: #21.008 21-01-10 02:23 δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτό μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Ο thanous18: #21.009 21-01-10 02:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωτα ατο :zilia: Click για ανάπτυξη... τι εινι? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Click για ανάπτυξη... και εγω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Click για ανάπτυξη... την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Pemptousia: #21.010 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... ό,τι θέλει κανείς... :fss: καλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Darkness έγραψε: #21.011 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.-' :mad2::mad2::mad2: :attack::attack::attack::attack: :whip::whip::whip::whip: :punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch: (νομίζω το έπιασες το νόημα... ) ----------------------------------------- ναι!! για βάλε!!! είναι τα μεγάλα μυαλά... :who: Click για ανάπτυξη... :who:εγω δεν ειμαι αλλα εσυ εισαι μαρη ασχετο πως στους αλλους το παιζω πως ειμαι:fss::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:21 Η Pemptousia: #21.003 21-01-10 02:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who:εγω δεν ειμαι αλλα εσυ εισαι μαρη ασχετο πως στους αλλους το παιζω πως ειμαι:fss::who: Click για ανάπτυξη... εσύ το παίζεις πως είσαι κ εγώ πως δεν είμαι? :s καλές είμαστε κ οι δυο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η Darkness έγραψε: #21.004 21-01-10 02:22 Γιωτα ατο :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η Pemptousia: #21.005 21-01-10 02:22 ωωωωωω! κ αυτό ωραίο μπάμι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Ο thanous18: #21.006 21-01-10 02:22 Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ το παίζεις πως είσαι κ εγώ πως δεν είμαι? :s καλές είμαστε κ οι δυο μας... Click για ανάπτυξη... :s:s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Darkness έγραψε: #21.007 21-01-10 02:23 σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Pemptousia: #21.008 21-01-10 02:23 δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτό μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Ο thanous18: #21.009 21-01-10 02:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωτα ατο :zilia: Click για ανάπτυξη... τι εινι? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Click για ανάπτυξη... και εγω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Click για ανάπτυξη... την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Pemptousia: #21.010 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... ό,τι θέλει κανείς... :fss: καλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Darkness έγραψε: #21.011 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who:εγω δεν ειμαι αλλα εσυ εισαι μαρη ασχετο πως στους αλλους το παιζω πως ειμαι:fss::who: Click για ανάπτυξη... εσύ το παίζεις πως είσαι κ εγώ πως δεν είμαι? :s καλές είμαστε κ οι δυο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η Darkness έγραψε: #21.004 21-01-10 02:22 Γιωτα ατο :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η Pemptousia: #21.005 21-01-10 02:22 ωωωωωω! κ αυτό ωραίο μπάμι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Ο thanous18: #21.006 21-01-10 02:22 Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ το παίζεις πως είσαι κ εγώ πως δεν είμαι? :s καλές είμαστε κ οι δυο μας... Click για ανάπτυξη... :s:s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Darkness έγραψε: #21.007 21-01-10 02:23 σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Pemptousia: #21.008 21-01-10 02:23 δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτό μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Ο thanous18: #21.009 21-01-10 02:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωτα ατο :zilia: Click για ανάπτυξη... τι εινι? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Click για ανάπτυξη... και εγω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Click για ανάπτυξη... την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Pemptousia: #21.010 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... ό,τι θέλει κανείς... :fss: καλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Darkness έγραψε: #21.011 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιωτα ατο :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η Pemptousia: #21.005 21-01-10 02:22 ωωωωωω! κ αυτό ωραίο μπάμι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Ο thanous18: #21.006 21-01-10 02:22 Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ το παίζεις πως είσαι κ εγώ πως δεν είμαι? :s καλές είμαστε κ οι δυο μας... Click για ανάπτυξη... :s:s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Darkness έγραψε: #21.007 21-01-10 02:23 σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Pemptousia: #21.008 21-01-10 02:23 δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτό μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Ο thanous18: #21.009 21-01-10 02:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωτα ατο :zilia: Click για ανάπτυξη... τι εινι? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Click για ανάπτυξη... και εγω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Click για ανάπτυξη... την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Pemptousia: #21.010 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... ό,τι θέλει κανείς... :fss: καλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Darkness έγραψε: #21.011 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωωωωωω! κ αυτό ωραίο μπάμι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Ο thanous18: #21.006 21-01-10 02:22 Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ το παίζεις πως είσαι κ εγώ πως δεν είμαι? :s καλές είμαστε κ οι δυο μας... Click για ανάπτυξη... :s:s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Darkness έγραψε: #21.007 21-01-10 02:23 σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Pemptousia: #21.008 21-01-10 02:23 δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτό μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Ο thanous18: #21.009 21-01-10 02:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωτα ατο :zilia: Click για ανάπτυξη... τι εινι? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Click για ανάπτυξη... και εγω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Click για ανάπτυξη... την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Pemptousia: #21.010 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... ό,τι θέλει κανείς... :fss: καλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Darkness έγραψε: #21.011 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ το παίζεις πως είσαι κ εγώ πως δεν είμαι? :s καλές είμαστε κ οι δυο μας... Click για ανάπτυξη... :s:s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Darkness έγραψε: #21.007 21-01-10 02:23 σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Pemptousia: #21.008 21-01-10 02:23 δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτό μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Ο thanous18: #21.009 21-01-10 02:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωτα ατο :zilia: Click για ανάπτυξη... τι εινι? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Click για ανάπτυξη... και εγω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Click για ανάπτυξη... την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Pemptousia: #21.010 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... ό,τι θέλει κανείς... :fss: καλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Darkness έγραψε: #21.011 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Η Pemptousia: #21.008 21-01-10 02:23 δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτό μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Ο thanous18: #21.009 21-01-10 02:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωτα ατο :zilia: Click για ανάπτυξη... τι εινι? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Click για ανάπτυξη... και εγω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Click για ανάπτυξη... την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Pemptousia: #21.010 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... ό,τι θέλει κανείς... :fss: καλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Darkness έγραψε: #21.011 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτό μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:23 Ο thanous18: #21.009 21-01-10 02:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωτα ατο :zilia: Click για ανάπτυξη... τι εινι? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Click για ανάπτυξη... και εγω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Click για ανάπτυξη... την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Pemptousia: #21.010 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... ό,τι θέλει κανείς... :fss: καλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Darkness έγραψε: #21.011 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωτα ατο :zilia: Click για ανάπτυξη... τι εινι? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μου αρέσει καλύτερα... (άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...) Click για ανάπτυξη... και εγω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σκυβει και πιανει ενα τριανταφυλλο:zilia: Click για ανάπτυξη... την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Pemptousia: #21.010 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... ό,τι θέλει κανείς... :fss: καλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Darkness έγραψε: #21.011 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... ό,τι θέλει κανείς... :fss: καλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η Darkness έγραψε: #21.011 21-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Γιωτα απο ολα αυτα τα εμοτικον καταλαβα.. οτι με θες τρελα.. για ξυλο.. Σοφι το γιν και το γιανγκ αναπαριστα τις δυο αντιθετες δυναμεις στη φυση, το αρσενικο και το θηλυκο.. εγω δυο θηλυκα βλεπω.. :fss: ----------------------------------------- :s:s:s Click για ανάπτυξη... εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:27 Η Pemptousia: #21.012 21-01-10 02:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ αυτο το αβαταρ ειναι πιο καλο? αυτο λετε? :what: Click για ανάπτυξη... εγώ αυτό λέω... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:28 Ο thanous18: #21.013 21-01-10 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω νομιζα αναπαριστα το καλο και το κακο:who: οχι συγκεκριμενα αρσενικο και θηλυκο:fss: Click για ανάπτυξη... τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #21.014 21-01-10 02:29 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι εινι? ----------------------------------------- και εγω ----------------------------------------- την τσιμπαει το αγκαθι και πεθαινει? Click για ανάπτυξη... αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Ο thanous18: #21.015 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: βασικά λένε ότι το γιν (κακό) είναι το θυληκό κ το γιανγκ (καλό) είναι το αρσενικό... :who: με ποια λογική δεν ξέρω!!! Click για ανάπτυξη... οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:30 Η Darkness έγραψε: #21.016 21-01-10 02:30 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τελικα το υποχθονιο σχεδιο των γυναικων ειναι να αντικαταστησουν με τον εαυτο τους το αρσενικο στοιχειο.. για αυτο γεμισε ο τοπος λεσβιες.. Click για ανάπτυξη... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Ο thanous18: #21.017 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.018 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... συγνώμη άντρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #21.019 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1049 1050 1051 1052 1053 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1051 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι γιν κακο.. οχι γιανγκ καλο.. :nono: αυτα ειναι παραφθορες των παγανιστικων ιδεων.. Click για ανάπτυξη... τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η Pemptousia: #21.020 21-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αν ειναι να πεθανω απο ενα αγκαθι παει αν και ειναι ρομαντικο:xixi::what: με εσβυσε το κερι Click για ανάπτυξη... να σε δανείσω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.