Darkness
Περιβόητο μέλος
εχω αλλα βαριεμαι να σηκωθω απο το κρεβατι -.-βρεχει φωτια στη στρατα μου σβηνει το καντηλι μου και δεν εχω αλλο κερι στο σπιτι μου..
Νικο μιλας μας!
Κωνσταντινε μιλα μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia
Διάσημο μέλος
εχω αλλα βαριεμαι να σηκωθω απο το κρεβατι -.-
Νικο μιλας μας!
Κωνσταντινε μιλα μας!
να δεις που δεν μας θέλουνε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
σχωρεμενη γυναικα..συγνώμη άντρα...
-----------------------------------------
μιλαω με ενα αρχαιο πνευμα απο την κατω τουμπα :who:τοτε εσυ που τα ξες ολα εξηγησε το μας
ναζια σας κανουν σκαστε..να δεις που δεν μας θέλουνε...
Darkness
Περιβόητο μέλος
μηπως σε κανουν κανταδα??δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτό μου αρέσει καλύτερα...
(άσχετο... νομιζω οτι οι απο πανω μου κανουν καραοκε...)
Pemptousia
Διάσημο μέλος
μηπως σε κανουν κανταδα??
λες?
μπορεί απλά να μεράκλωσαν!
Darkness
Περιβόητο μέλος
μπορει να μερακλωσουν απο την γλυκια κοπελα που εχουν απο κατω:xixi:
Pemptousia
Διάσημο μέλος
αλλά δεν μου αρέσει... :-/
Darkness
Περιβόητο μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
η καρδιά πάλι...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
ωραία ήταν... :xixi:
(ωραίο κ το καινούριο αβατάρ... :who
Darkness
Περιβόητο μέλος
κυριως τον κοριτσιων
ειδικα αν δε τα προσεχεις καλα
σπανια μια κοπελα μπορει να τα προσεξει καλα
σε ευχαριστω, αυτη ειναι η μονη που βρηκα σημερα
Pemptousia
Διάσημο μέλος
αφού μαρή μπούκλες δεν τα έχεις κ τώρα?
πάντως ότι αλλάζουν αλλάζουν...
κ εγώ σαν τον μπόμπο είμαι!!!
Καληνύχτα bami...
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
εχεις ωραιο γουστο:xixi:
τωρα ειναι το σγουρο, οχι η μπουκλα
καληνυχτα Γιωτα.!!!::kiss:
μια χαρα ειναι τα μαλλια σου, ξεκολα και εσυ
Νικο δε μπορω να το δω -.-
τι ειναι?
Γιωτα γιατι σε μοιαζει με ποιηματακι αυτο που ειχα πει?
Pemptousia
Διάσημο μέλος
σαν να εξηγούσε μια μαμά στην κόρη της αλλά με πιο ποιητικό τρόπο... σαν τα παραμύθια!!
(μην γελάς... :emm
νίκο αυτό ήταν αληθινό?
ρε κ το σγουρό μια χαρά είναι!! κ γίνεται εύκολα μπούκλα!
το δικό μου είναι αναποφάσιστο...
άσε που έβγαλα κ φύτρες... μπόμπος τελείως!!
άλλαξε κιόλας η φράτζα! :!:
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
ωχ..Ειμαι αρρωστος παλι... Δεν την αντεχω αλλο αυτη την κατασταση!!
Κωνσταντινε μου περαστικα
θα το παιξω γιαγια παλι
ηπιες τιποτα ζεστο? εισαι ζεστα ντυμενος?:xixi:
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω, ελπιζω αυτη τη φορα να μην ταλαιπωρηθω οσο την προηγουμενη...ωχ..
Κωνσταντινε μου περαστικα
θα το παιξω γιαγια παλι
ηπιες τιποτα ζεστο? εισαι ζεστα ντυμενος?:xixi:
Οχι, δεν ηπια τιποτα ζεστο, γιατι πρωτον σιχαινομαι τα τσαγια και τα σχετικα, δευτερον δεν εχω τιποτα στο σπιτι μου περα απο γαλλικο καφε και τριτον βαριεμαι να σηκωθω απο το κρεβατι μου, για να παω να φτιαξω!!!
Μωρε ζεστα ντυνομαι, αλλα πρεπει να την πατησα χθες, που στις 2 το βραδυ ετρεχα στις θαλασσες τρομαρα μου!!
Darkness
Περιβόητο μέλος
χμμ.. με αρεσει αυτο:xixi:δεν ξέρω Σοφάκι... έτσι μου φάνηκε...
σαν να εξηγούσε μια μαμά στην κόρη της αλλά με πιο ποιητικό τρόπο... σαν τα παραμύθια!!
(μην γελάς... :emm
νίκο αυτό ήταν αληθινό?
ρε κ το σγουρό μια χαρά είναι!! κ γίνεται εύκολα μπούκλα!
το δικό μου είναι αναποφάσιστο...
άσε που έβγαλα κ φύτρες... μπόμπος τελείως!!
άλλαξε κιόλας η φράτζα! :!:
προσπαθω αυτο το ποιητικο να το βγαζω και στο χαρτι:xixi:
δε γελασα φυσικα
:!: πως εγινε η φρατζα ρε?
και εγω εχω φυτρες
αυτο ειναι υπεροχο:heart:Ευχαριστω, ελπιζω αυτη τη φορα να μην ταλαιπωρηθω οσο την προηγουμενη...
Οχι, δεν ηπια τιποτα ζεστο, γιατι πρωτον σιχαινομαι τα τσαγια και τα σχετικα, δευτερον δεν εχω τιποτα στο σπιτι μου περα απο γαλλικο καφε και τριτον βαριεμαι να σηκωθω απο το κρεβατι μου, για να παω να φτιαξω!!!
Μωρε ζεστα ντυνομαι, αλλα πρεπει να την πατησα χθες, που στις 2 το βραδυ ετρεχα στις θαλασσες τρομαρα μου!!
ας το εκανα και εγω αυτο και ας ειχα 40 πυρετο:xixi:
αχουυυυ..εισαι ρομαντικος:xixi:
:who:μπραβο
πιες γαλλικο καφε, καλο θα σου κανει
θα σε ζεστανει εννοω, δεν ειναι γιατροσοφι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.