thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι..εγω Θανο δε μπορω να δω το τραγουδι που εβαλες ^^
moonspell ηταν?
γιατι?
-----------------------------------------
ε τωρα τα πηρα.. χρειαζεσαι μαστιγωμα γδαρσιμο θαψιμο ξεκοιλιασμα να πας να συναντησεις τους μουνσπελλ στον αλλο κοσμο.. :mad2: :mad2:εγώ δεν ξέρω τους moonspell... :ntomata:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
κλαιω γιατι δε μπορω να το ακουσω ρεναι..
γιατι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia
Διάσημο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
γιατι λεω?κλαιω γιατι δε μπορω να το ακουσω ρε
Darkness
Περιβόητο μέλος
τελειο...ότι όλοι κοιμούνται κρεβάτια τους (με χαρακτηριστηκό τρόπο ο καθένας), ενώ στο τέλος το κρεβάτι του αρχιτέκτονα είναι άδειο γτ ή κοιμάται πάνω στο pc ή στις καρέκλες... με λίγο λόγια με έχουν φάει οι εργασίες!! πριν λίγο επέστρεψα από μια κοπέλα που παλέυαμε μαζί μία κ πάλι τιποτα δεν κάναμε!!
δλδ δεν ήταν ωραία η μέρα σου? :emm:
δεν πειράζει ρε!!!
εγώ δεν ξέρω τους moonspell... :ntomata:
τωρα το καταλαβα
λιγο αργα φυσικα και με βοηθεια
ολες οι μερες ετσι ειναι ρε ή και χειροτερες
οποτε η σημερινη ηταν καλη
και εγω φετος τους εμαθα Γιωτα:who:
thanous18
Περιβόητο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
α.. νομιζα ρωτουσες γιατι εκλαιγα -.-γιατι λεω?
γιατι δεν εχω κατεβασει εδω και καποιες μερες μια ενημερωση και δε μου παιζουν :emm:
thanous18
Περιβόητο μέλος
και πως ζεις?α.. νομιζα ρωτουσες γιατι εκλαιγα -.-
γιατι δεν εχω κατεβασει εδω και καποιες μερες μια ενημερωση και δε μου παιζουν :emm:
Pemptousia
Διάσημο μέλος
ειλικρινά ππεριμένεις ότι μετά από μια μέρα στους (κρύους ) δρόμους της Ξάνθης κ ένα βράδυ εργασίας να έχω όρεξη να διαβάσω? στα αγγλικά?
(διάβασα μόνο την 1η παράγραφο... :who
thanous18
Περιβόητο μέλος
α ναι ε? μηπως πrοτιμας να φας ξυλο απο τα χερακια μου? :mad2:ειλικρινά ππεριμένεις ότι μετά από μια μέρα στους (κρύους ) δρόμους της Ξάνθης κ ένα βράδυ εργασίας να έχω όρεξη να διαβάσω? στα αγγλικά?
(διάβασα μόνο την 1η παράγραφο... :who
και τα ποδαρακια μου μη σου πω..
Darkness
Περιβόητο μέλος
με πολυ δυσκολιακαι πως ζεις?
αληθεια τωρα δε την παλευωαλλα δεν βρισκω ευκαιρια για να το κατεβασω καποιο προγραμμα
ειμαι και ασχετη οποτε +2 ωρες
με στερεο και cd
ή ραδιο απο το κινητο
μεχρι και κασετες απο ξυλινα σπαθια ξεθαψα
Pemptousia
Διάσημο μέλος
α ναι ε? μηπως πrοτιμας να φας ξυλο απο τα χερακια μου? :mad2:
και τα ποδαρακια μου μη σου πω..
ποδαράκια?! :!:
ευκαιρία ψάχνεις θάνο μού φαίνεται... ό,τι πω στο ξύλο καταλήγεις!!
κασέτες?? ουάου!! :xixi:
thanous18
Περιβόητο μέλος
αν δεν καταλαβες καλα.. αυτη τη φορα το εννοω κυριολεκτια.. :mad2:ποδαράκια?! :!:
ευκαιρία ψάχνεις θάνο μού φαίνεται... ό,τι πω στο ξύλο καταλήγεις!!
και αυτο επειδη εκανες το εγκλημα να με ρωτησεις τι ειναι οι MOONSPELL!! :mad2: :mad2:
Darkness
Περιβόητο μέλος
ναι ειμαι κακια
Pemptousia
Διάσημο μέλος
εγώ αντιθέτως νευριάζω όταν στο θέμα ποιο εμοτικον σε εκφράζει αυτή τη στιγμή όλοι βάζουν
:mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2:
thanous18
Περιβόητο μέλος
επειδη βαριεμαι να παω εκει...δεν είσαι...
εγώ αντιθέτως νευριάζω όταν στο θέμα ποιο εμοτικον σε εκφράζει αυτή τη στιγμή όλοι βάζουν
:mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2:
Darkness
Περιβόητο μέλος
εγω δε το βαζω
Γιωτα καλο το αβαταρ ή να βρω αλλο? :emm:
ειναι το ying και το yang
Pemptousia
Διάσημο μέλος
-.- εμενα μου λες?
εγω δε το βαζω
Γιωτα καλο το αβαταρ ή να βρω αλλο? :emm:
ειναι το ying και το yang
:!:
ειλικρινά αυτό θα σχολίαζα τώρα!!!!!!
ναι, μου αρέσει!!! πολύ!!!
το παρατήρησα από όταν μπήκα (στους ξενυχτηδες) αλλά με αυτά κ με εκείνα ξέχασα να στο πω!!
thanous18
Περιβόητο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
σε ευχαριστω:xixi::!:
ειλικρινά αυτό θα σχολίαζα τώρα!!!!!!
ναι, μου αρέσει!!! πολύ!!!
το παρατήρησα από όταν μπήκα (στους ξενυχτηδες) αλλά με αυτά κ με εκείνα ξέχασα να στο πω!!
θες να βαλω και ενα αλλο που ηθελα να βαλω για να το δεις?
:who:ειδες? ημουν στο μυαλο σου και σε προλαβα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.