Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 03:28 Η Kassie έγραψε: #101 08-05-06 03:28 Aμαν αγχωθηκα τωρα Παω να εξαφανισω ολα τα πειστηρια δηλ. ολα τα DVD του Cage και μια βιντεοκασετα απο το μπαλετο που σε ηλικια 8 ετων κανω τον κυκνο Ωρα ειναι να με κατηγορησουν και για την γριπη των πουλερικων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soptep Νεοφερμένο μέλος Ο Soptep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 03:48 Ο Soptep έγραψε: #102 08-05-06 03:48 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Ωρα ειναι να με κατηγορησουν και για την γριπη των πουλερικων Click για ανάπτυξη... . Ειναι πολυ πιθανο! Τωρα βεβαια αν ειχες πανω σου σφραγιδα προελευσεως μπορει και να την γλιτωσεις, εξαρταται απο την χωρα. Παντως για τον Cage, πετα τα ολα, μη το σκεφτεσαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 10:21 Η erodia έγραψε: #103 08-05-06 10:21 Το συγκεκριμένο nick είναι το όνομα μιας πολύ καλής μου φίλης (αδερφής τολμώ να πω)...υπήρξαμε συγκάτοικοι επί 5 χρόνια στην Ισπανία και υπήρξαν πολλές στιγμές που μεταμορφώθηκε για μένα στον φύλακα άγγελο μου , σε νοσοκόμα μου, ακόμα και σαν την μητέρα μου! Το διαλέξα γιατι με αυτό τον τρόπο την έχω συνεχώς "δίπλα"μου, αφού πλέον εγώ επέστρεψα στην Ελλάδα και αυτή στην δική της πατρίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 11:57 Η misslittledevil: #104 08-05-06 11:57 Μου ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 12:44 Η Aayla έγραψε: #105 08-05-06 12:44 Είμαι πολύ φαν του Star Wars, οπότε το όνομά μου το δανείστηκα από κεί: Από μία Jedi knight, την Aayla Secura (αυτή είναι και στη φώτο μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 12:53 Η Resident Evil: #106 08-05-06 12:53 για κανένα λόγο... για μια ακόμη φορά διάλεξα ένα νικ που...δεν σημαίνει απολύτως τπτ . Ήταν καθαρά ...έμπνευση της στιγμής όταν έκανα log in (δεν μπαίνω συχνά σε forum (παρά μόνο κάποια που μου χρειάζονται για τη δουλειά μου οπότε βάζω το alias μου), δεν έχω κάνει chat στο irc παρά μόνο πολύ παλιά, στο msn βάζω το όνομα μου οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 23:43 Η ^^Vampire^^: #107 08-05-06 23:43 Eγώ βασικά λειτουργώ τις ίδιες ώρες με τα βαμπίρ, οπότε είναι το μόνο nick που μου ταιριάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 00:12 Η Nana έγραψε: #108 09-05-06 00:12 Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 03:16 Ο KoRaKi έγραψε: #109 09-05-06 03:16 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Και εγω πιστευα οτι ηταν απο το NaN ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 05:25 Η Subject to change: #110 09-05-06 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Farmas Νεοφερμένο μέλος Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 11:42 Ο Farmas έγραψε: #111 09-05-06 11:42 Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aμαν αγχωθηκα τωρα Παω να εξαφανισω ολα τα πειστηρια δηλ. ολα τα DVD του Cage και μια βιντεοκασετα απο το μπαλετο που σε ηλικια 8 ετων κανω τον κυκνο Ωρα ειναι να με κατηγορησουν και για την γριπη των πουλερικων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soptep Νεοφερμένο μέλος Ο Soptep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 03:48 Ο Soptep έγραψε: #102 08-05-06 03:48 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Ωρα ειναι να με κατηγορησουν και για την γριπη των πουλερικων Click για ανάπτυξη... . Ειναι πολυ πιθανο! Τωρα βεβαια αν ειχες πανω σου σφραγιδα προελευσεως μπορει και να την γλιτωσεις, εξαρταται απο την χωρα. Παντως για τον Cage, πετα τα ολα, μη το σκεφτεσαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 10:21 Η erodia έγραψε: #103 08-05-06 10:21 Το συγκεκριμένο nick είναι το όνομα μιας πολύ καλής μου φίλης (αδερφής τολμώ να πω)...υπήρξαμε συγκάτοικοι επί 5 χρόνια στην Ισπανία και υπήρξαν πολλές στιγμές που μεταμορφώθηκε για μένα στον φύλακα άγγελο μου , σε νοσοκόμα μου, ακόμα και σαν την μητέρα μου! Το διαλέξα γιατι με αυτό τον τρόπο την έχω συνεχώς "δίπλα"μου, αφού πλέον εγώ επέστρεψα στην Ελλάδα και αυτή στην δική της πατρίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 11:57 Η misslittledevil: #104 08-05-06 11:57 Μου ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 12:44 Η Aayla έγραψε: #105 08-05-06 12:44 Είμαι πολύ φαν του Star Wars, οπότε το όνομά μου το δανείστηκα από κεί: Από μία Jedi knight, την Aayla Secura (αυτή είναι και στη φώτο μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 12:53 Η Resident Evil: #106 08-05-06 12:53 για κανένα λόγο... για μια ακόμη φορά διάλεξα ένα νικ που...δεν σημαίνει απολύτως τπτ . Ήταν καθαρά ...έμπνευση της στιγμής όταν έκανα log in (δεν μπαίνω συχνά σε forum (παρά μόνο κάποια που μου χρειάζονται για τη δουλειά μου οπότε βάζω το alias μου), δεν έχω κάνει chat στο irc παρά μόνο πολύ παλιά, στο msn βάζω το όνομα μου οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 23:43 Η ^^Vampire^^: #107 08-05-06 23:43 Eγώ βασικά λειτουργώ τις ίδιες ώρες με τα βαμπίρ, οπότε είναι το μόνο nick που μου ταιριάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 00:12 Η Nana έγραψε: #108 09-05-06 00:12 Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 03:16 Ο KoRaKi έγραψε: #109 09-05-06 03:16 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Και εγω πιστευα οτι ηταν απο το NaN ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 05:25 Η Subject to change: #110 09-05-06 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Farmas Νεοφερμένο μέλος Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 11:42 Ο Farmas έγραψε: #111 09-05-06 11:42 Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Ωρα ειναι να με κατηγορησουν και για την γριπη των πουλερικων Click για ανάπτυξη... . Ειναι πολυ πιθανο! Τωρα βεβαια αν ειχες πανω σου σφραγιδα προελευσεως μπορει και να την γλιτωσεις, εξαρταται απο την χωρα. Παντως για τον Cage, πετα τα ολα, μη το σκεφτεσαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 10:21 Η erodia έγραψε: #103 08-05-06 10:21 Το συγκεκριμένο nick είναι το όνομα μιας πολύ καλής μου φίλης (αδερφής τολμώ να πω)...υπήρξαμε συγκάτοικοι επί 5 χρόνια στην Ισπανία και υπήρξαν πολλές στιγμές που μεταμορφώθηκε για μένα στον φύλακα άγγελο μου , σε νοσοκόμα μου, ακόμα και σαν την μητέρα μου! Το διαλέξα γιατι με αυτό τον τρόπο την έχω συνεχώς "δίπλα"μου, αφού πλέον εγώ επέστρεψα στην Ελλάδα και αυτή στην δική της πατρίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 11:57 Η misslittledevil: #104 08-05-06 11:57 Μου ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 12:44 Η Aayla έγραψε: #105 08-05-06 12:44 Είμαι πολύ φαν του Star Wars, οπότε το όνομά μου το δανείστηκα από κεί: Από μία Jedi knight, την Aayla Secura (αυτή είναι και στη φώτο μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 12:53 Η Resident Evil: #106 08-05-06 12:53 για κανένα λόγο... για μια ακόμη φορά διάλεξα ένα νικ που...δεν σημαίνει απολύτως τπτ . Ήταν καθαρά ...έμπνευση της στιγμής όταν έκανα log in (δεν μπαίνω συχνά σε forum (παρά μόνο κάποια που μου χρειάζονται για τη δουλειά μου οπότε βάζω το alias μου), δεν έχω κάνει chat στο irc παρά μόνο πολύ παλιά, στο msn βάζω το όνομα μου οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 23:43 Η ^^Vampire^^: #107 08-05-06 23:43 Eγώ βασικά λειτουργώ τις ίδιες ώρες με τα βαμπίρ, οπότε είναι το μόνο nick που μου ταιριάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 00:12 Η Nana έγραψε: #108 09-05-06 00:12 Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 03:16 Ο KoRaKi έγραψε: #109 09-05-06 03:16 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Και εγω πιστευα οτι ηταν απο το NaN ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 05:25 Η Subject to change: #110 09-05-06 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Farmas Νεοφερμένο μέλος Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 11:42 Ο Farmas έγραψε: #111 09-05-06 11:42 Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το συγκεκριμένο nick είναι το όνομα μιας πολύ καλής μου φίλης (αδερφής τολμώ να πω)...υπήρξαμε συγκάτοικοι επί 5 χρόνια στην Ισπανία και υπήρξαν πολλές στιγμές που μεταμορφώθηκε για μένα στον φύλακα άγγελο μου , σε νοσοκόμα μου, ακόμα και σαν την μητέρα μου! Το διαλέξα γιατι με αυτό τον τρόπο την έχω συνεχώς "δίπλα"μου, αφού πλέον εγώ επέστρεψα στην Ελλάδα και αυτή στην δική της πατρίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 11:57 Η misslittledevil: #104 08-05-06 11:57 Μου ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 12:44 Η Aayla έγραψε: #105 08-05-06 12:44 Είμαι πολύ φαν του Star Wars, οπότε το όνομά μου το δανείστηκα από κεί: Από μία Jedi knight, την Aayla Secura (αυτή είναι και στη φώτο μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 12:53 Η Resident Evil: #106 08-05-06 12:53 για κανένα λόγο... για μια ακόμη φορά διάλεξα ένα νικ που...δεν σημαίνει απολύτως τπτ . Ήταν καθαρά ...έμπνευση της στιγμής όταν έκανα log in (δεν μπαίνω συχνά σε forum (παρά μόνο κάποια που μου χρειάζονται για τη δουλειά μου οπότε βάζω το alias μου), δεν έχω κάνει chat στο irc παρά μόνο πολύ παλιά, στο msn βάζω το όνομα μου οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 23:43 Η ^^Vampire^^: #107 08-05-06 23:43 Eγώ βασικά λειτουργώ τις ίδιες ώρες με τα βαμπίρ, οπότε είναι το μόνο nick που μου ταιριάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 00:12 Η Nana έγραψε: #108 09-05-06 00:12 Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 03:16 Ο KoRaKi έγραψε: #109 09-05-06 03:16 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Και εγω πιστευα οτι ηταν απο το NaN ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 05:25 Η Subject to change: #110 09-05-06 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Farmas Νεοφερμένο μέλος Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 11:42 Ο Farmas έγραψε: #111 09-05-06 11:42 Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 12:44 Η Aayla έγραψε: #105 08-05-06 12:44 Είμαι πολύ φαν του Star Wars, οπότε το όνομά μου το δανείστηκα από κεί: Από μία Jedi knight, την Aayla Secura (αυτή είναι και στη φώτο μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 12:53 Η Resident Evil: #106 08-05-06 12:53 για κανένα λόγο... για μια ακόμη φορά διάλεξα ένα νικ που...δεν σημαίνει απολύτως τπτ . Ήταν καθαρά ...έμπνευση της στιγμής όταν έκανα log in (δεν μπαίνω συχνά σε forum (παρά μόνο κάποια που μου χρειάζονται για τη δουλειά μου οπότε βάζω το alias μου), δεν έχω κάνει chat στο irc παρά μόνο πολύ παλιά, στο msn βάζω το όνομα μου οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 23:43 Η ^^Vampire^^: #107 08-05-06 23:43 Eγώ βασικά λειτουργώ τις ίδιες ώρες με τα βαμπίρ, οπότε είναι το μόνο nick που μου ταιριάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 00:12 Η Nana έγραψε: #108 09-05-06 00:12 Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 03:16 Ο KoRaKi έγραψε: #109 09-05-06 03:16 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Και εγω πιστευα οτι ηταν απο το NaN ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 05:25 Η Subject to change: #110 09-05-06 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Farmas Νεοφερμένο μέλος Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 11:42 Ο Farmas έγραψε: #111 09-05-06 11:42 Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι πολύ φαν του Star Wars, οπότε το όνομά μου το δανείστηκα από κεί: Από μία Jedi knight, την Aayla Secura (αυτή είναι και στη φώτο μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 12:53 Η Resident Evil: #106 08-05-06 12:53 για κανένα λόγο... για μια ακόμη φορά διάλεξα ένα νικ που...δεν σημαίνει απολύτως τπτ . Ήταν καθαρά ...έμπνευση της στιγμής όταν έκανα log in (δεν μπαίνω συχνά σε forum (παρά μόνο κάποια που μου χρειάζονται για τη δουλειά μου οπότε βάζω το alias μου), δεν έχω κάνει chat στο irc παρά μόνο πολύ παλιά, στο msn βάζω το όνομα μου οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 23:43 Η ^^Vampire^^: #107 08-05-06 23:43 Eγώ βασικά λειτουργώ τις ίδιες ώρες με τα βαμπίρ, οπότε είναι το μόνο nick που μου ταιριάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 00:12 Η Nana έγραψε: #108 09-05-06 00:12 Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 03:16 Ο KoRaKi έγραψε: #109 09-05-06 03:16 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Και εγω πιστευα οτι ηταν απο το NaN ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 05:25 Η Subject to change: #110 09-05-06 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Farmas Νεοφερμένο μέλος Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 11:42 Ο Farmas έγραψε: #111 09-05-06 11:42 Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για κανένα λόγο... για μια ακόμη φορά διάλεξα ένα νικ που...δεν σημαίνει απολύτως τπτ . Ήταν καθαρά ...έμπνευση της στιγμής όταν έκανα log in (δεν μπαίνω συχνά σε forum (παρά μόνο κάποια που μου χρειάζονται για τη δουλειά μου οπότε βάζω το alias μου), δεν έχω κάνει chat στο irc παρά μόνο πολύ παλιά, στο msn βάζω το όνομα μου οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 8 Μαΐου 2006 στις 23:43 Η ^^Vampire^^: #107 08-05-06 23:43 Eγώ βασικά λειτουργώ τις ίδιες ώρες με τα βαμπίρ, οπότε είναι το μόνο nick που μου ταιριάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 00:12 Η Nana έγραψε: #108 09-05-06 00:12 Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 03:16 Ο KoRaKi έγραψε: #109 09-05-06 03:16 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Και εγω πιστευα οτι ηταν απο το NaN ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 05:25 Η Subject to change: #110 09-05-06 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Farmas Νεοφερμένο μέλος Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 11:42 Ο Farmas έγραψε: #111 09-05-06 11:42 Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ βασικά λειτουργώ τις ίδιες ώρες με τα βαμπίρ, οπότε είναι το μόνο nick που μου ταιριάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 00:12 Η Nana έγραψε: #108 09-05-06 00:12 Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 03:16 Ο KoRaKi έγραψε: #109 09-05-06 03:16 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Και εγω πιστευα οτι ηταν απο το NaN ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 05:25 Η Subject to change: #110 09-05-06 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Farmas Νεοφερμένο μέλος Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 11:42 Ο Farmas έγραψε: #111 09-05-06 11:42 Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 03:16 Ο KoRaKi έγραψε: #109 09-05-06 03:16 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Και εγω πιστευα οτι ηταν απο το NaN ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 05:25 Η Subject to change: #110 09-05-06 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Farmas Νεοφερμένο μέλος Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 11:42 Ο Farmas έγραψε: #111 09-05-06 11:42 Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Και εγω πιστευα οτι ηταν απο το NaN ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 05:25 Η Subject to change: #110 09-05-06 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Farmas Νεοφερμένο μέλος Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 11:42 Ο Farmas έγραψε: #111 09-05-06 11:42 Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nan: Εγώ Nana ήθελα να βάλω, αλλά εκ τω υστέρων συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το "a" Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Farmas Νεοφερμένο μέλος Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 11:42 Ο Farmas έγραψε: #111 09-05-06 11:42 Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν ημουν στο λυκειο διαβαζα σαν τρελος αρκα..... Ο αρκας ειχε ενα βιβλιο πο λεγοταν η Φαρμα των Ζωων, τοτε ο κολητος μου (κ διπλανος μου) Ξεκινησε να με επεξεργαζεται (να μην πω δουλευει) διοτι το Φαρμας ταιριαζε στα ενδιαφεροντα μου (Η Φαρμα των Ζωων), στο μεγεθος μου (ημουν σαν φαρμα 123 κιλα, 1,96 υψος) και ειναι συνθετικο του επιθετου μου.... Και απο τοτε μου εχει κολησει μεχρι και η μητερα μου εχει τυχει να μεφωανζει Φαρμα στο σπιτι, τι να πεις......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 13:31 Ο Crow_of_Darkness: #112 09-05-06 13:31 Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί Crow_of_Darkness? Κατα πρώτον έχω επηρεαστεί από τις ομώνυμες ταινίες οφείλω να ομολογήσω... Ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο πουλί. Κατα δεύτερον Κοράκι και σκότος είναι ουσιαστικά αλληλένδετα πράγματα και έτσι πρόσθεσα το of_Darkness. Έτσι προέκυψε το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο όνομα Crow_of_Darkness. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 9 Μαΐου 2006 στις 21:27 Ο lost_in_space: #113 09-05-06 21:27 Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατι κολάει με την κατάσταση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 11:13 Η Nana έγραψε: #114 10-05-06 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν θέλεις, αυτό αλλάζει πάντως Click για ανάπτυξη... Θέλω, θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 13:46 Η Subject to change: #115 10-05-06 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nana: Θέλω, θέλω!!! Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:41 Η evouli έγραψε: #116 10-05-06 14:41 ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευούλι με φωναζει ο καλός μου γι'αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 10 Μαΐου 2006 στις 14:58 Η Nana έγραψε: #117 10-05-06 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Done! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Naida Νεοφερμένο μέλος Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:02 Η Naida έγραψε: #118 20-05-06 14:02 Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Μαΐου 2006 στις 14:14 Η Κακή Επιρροή: #119 20-05-06 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Naida: Χμμμ... Γιατί "Naida" εεε; Λοιπόν, στην πραγματικότητα... δεν ξέρω! Είναι μια Νύμφη του Νερού και γενικά μου αρέσουν αυτά τα μυθικά πλασματάκια... Μου άρεσε και το όνομά της... Ε, γι'αυτό! Υ.Γ.: Δεν μπόρεσα να βρω μέσω της Αναζήτησης πού γράφουμε για να συστηθούμε όλοι εμείς οι... καινούριοι Click για ανάπτυξη... όμορφο όνομα για το καλώς όρισες μπορείς να το βρεις το θέμα e-steki forum » Γενική Κουβεντούλα » Διάφορα » Post για νέα μέλη (είναι πάνω πάνω για να το βλέπουν σχετικά εύκολα τα νέα μέλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 27 Μαΐου 2006 στις 01:58 Η Stalitsa έγραψε: #120 27-05-06 01:58 Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπόν... Stalitsa με φώναζε το αγόρι μου από την αρχή της σχέσης μας, λόγω διαστάσεων (κοντούλα και αδύνατη <τότε>), μου άρεσε και η παιδική σειρά Φλινστοουνς και έτσι το κράτησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.