Scandal
Διαχειριστής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Αλήθεια ίνες, πήγατε βαρκελώνη ή όχι ακόμα?
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Μια χαρά είναι το ines μην τρελαθούμε άλλωστε είναι και διαφορετικό, θα προτιμούσες να είσαι μια ακόμα απο τις 436.327 Μαρίες ?
436.326 είναι, δεν την βάφτησαν ακόμα την τελευταία
Jason93
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από bunny:436.326 είναι, δεν την βάφτησαν ακόμα την τελευταία
LoL
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από dooo:είχε πει σε άλλο θέμα ότι ένας από τους γονείς της είναι ισπανικής καταγωγής.
Αλήθεια ίνες, πήγατε βαρκελώνη ή όχι ακόμα?
οχι, για μαιο το βλεπουμε να μετακομιζουμε.
α, και που ειστε; οι γονεις μου με ηθελαν η ines η leonor!! ναι, γελαστε.
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Petros:Εμένα μια χαρά μου ακούγεται το Ίνες
α, και το αλλο (που ξεχασα...): ο τονος ειναι στο ε, οχι στο ι. αν και πολυ καθηγητες το κανουν το λαθος. σε λιγο θα με λενε και συνθετικες ινες και μετα ποιος τους πιανει......
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ines:α, και το αλλο (που ξεχασα...): ο τονος ειναι στο ε, οχι στο ι. αν και πολυ καθηγητες το κανουν το λαθος. σε λιγο θα με λενε και συνθετικες ινες και μετα ποιος τους πιανει......
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλα και γιατι αν και μουσικος δεν τραγουδαω! Λαλια δεν εβγαζα στη χορωδια :X
Καθως και γιατι δεν πολυ μιλαω. Απλως κοιταω...Δεν ειμαι κανενα μαμουχαλο Αλλα απλως αν δεν εχω κατι να πω δεν το λεω μονο και μονο για να χωθω στη συζητηση. Μην σας ξεγελουν τα λιγα post μου. Καθε μερα μπαινω και διαβαζω σχεδον ολα τα post σας.
Σας βλεπω...
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Λοιπον..."Αλαλο πουλακι" γιατι ειναι τραγουδι των θεων My Dying Bride "The songless bird"
Αλλα και γιατι αν και μουσικος δεν τραγουδαω! Λαλια δεν εβγαζα στη χορωδια :X
Καθως και γιατι δεν πολυ μιλαω. Απλως κοιταω...Δεν ειμαι κανενα μαμουχαλο Αλλα απλως αν δεν εχω κατι να πω δεν το λεω μονο και μονο για να χωθω στη συζητηση. Μην σας ξεγελουν τα λιγα post μου. Καθε μερα μπαινω και διαβαζω σχεδον ολα τα post σας.
Σας βλεπω...
έτσι turn loose the swans
tserno
Πολύ δραστήριο μέλος
Συναρπαστική ιστορια δεν νομιζετε???
TAZ250
Νεοφερμένος
οσον αφορα το γιατί μου πρότεινε αυτο? εε όπως και να το κάνουμε είναι μια πολύ πολύ μεγάλη ισορία.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από burbuja:Μ'αρέσει πολύ η ισπανική γλώσσα και τον πρώτο χρόνο που μάθαινα ισπανικά,ανάμεσα σε όλες τις άλλες άπειρες άγνωστες λέξεις του μαθήματος,ήταν και η λέξη "burbuja"(διαβάζεται:μπουρμπούχα)..τελικά έμαθα ότι burbuja είναι η μπουρμπουλήθρα στα ισπανικά..δεν ξέρω γιατί,αλλά εκείνη την στιγμή μου'κανε "κλικ" αυτή η λέξη..την θεωρώ πολύ αστεία ακουστικά και γεμίζει το στόμα σου όταν την προφέρεις..!! ε,από τότε λοιπόν,μου'μεινε αυτή η λεξούλα σαν ψευδώνυμο...
οπότε αν σε λέω μπουρμπουλήθρα στα ελληνικά δεν θα σε πειράζει
Isiliel
Επιφανές μέλος
Isiliel σημαίνει κόρη του φεγγαριού στη γλώσσα Quenya της Middle Earth.
Το διάλεξα επειδή από παιδί είχα μια ιδιαίτερη "σχέση" με το φεγγάρι και η Quenya με συναρπάζει ηχητικά καθώς και τα περισσότερα ονόματα που επινόησε ο Tolkien.
Soptep
Νεοφερμένος
ladycat
Δραστήριο μέλος
Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον στην ταινια Face Off o Nicolas Cage(και αγαπημενος μου ηθοποιος τοτε ) παιζει εναν τρομοκρατη που ονομαζεται Kashtor Troy. Ε, εγω το εκοψα και του αλλαξα φυλο
Υ.Γ Ηρεμα ηρεμα δεν ειμαι τρομοκρατης
Soptep
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.