theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος
1) (Είναι το ορίτζιναλ στάφ, απλά τότε δεν με φωνάζανε έτσι... έγινε ευρέως γνωστό με τη 2η ιστορία.) Λοιπόν είμουν στον οφθαλμίατρο για ένα πρόβλημα στα μάτια που είχα και διάβαζα ένα περιοδικό. Το περιοδικό έλεγε ωραία πράγματα για κάποιους πολιτικούς. Επειδή εμένα μου άρεσε ο τότε υπουργός οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου (όχι λόγω κόμματος, προς θεού) γιατί ενώ πηγαίναμε κατά ... διαόλου όταν έβγαινε και έκανε δηλώσεις πίστευες οτι ζούσες στην πλουσιότερη χωρα του κόσμου και τον πήγαινα. Επίσης στον ίδιο πολιτικό είχε δώσει ο μακαρίτης ο Παπανδρέου όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός να κάνει πάρα πολλές δουλειές, σημαντικές για την ηλικία του (να γράφει λόγους μπλαμπλαμπλα) και για αυτό το λόγο του είχανε βγάλει το παρατσούκλι "το θείο βρέφος της πολιτικής". Απο τότε σκέφτηκα (γιατί είμαι πολυάσχολο άτομο και γενικά δεν μπορώ να κάτσω άπραγος, καταπιάνομαι με διάφορα πράγματα) εγώ μπορώ να γίνω το Θείο Βρέφος - {πολιτική} (όσοι δεν κατάλαβαν εκτός της πολιτικής). Έτσι άρχισα να το χρησιμοποιώ σε διάφορες περιστάσεις ως ψευδόνυμο. Και φυσικά στο net περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.
2) (Πως έγινα γνωστός ως το θείο βρέφος) Στην 3η λυκείου είχε βγει απο μέσα μου ένας συγγραφικός οίστρος. Οπότε είχα γράψει άπειρα κειμενάκια (σε μορφή σκετς) που άλλα ήταν πετυχημένα και άλλα όχι. Επειδή μερικοί φίλοι με είχανε πάρει πρέφα, μαζευόμαστε και τα διαβάζαμε. Μια μέρα είμαστε λοιπόν στον 3ο όροφο του σχολείου μας και έχει ρίξει χιόνι. Το χιόνι απο τον ήλιο έχει λιώσει και έχει γίνει πάγος. Έχει χτυπήσει το κουδούνι λοιπόν και εγώ κάθομαι στο μπαλκόνι προσπαθώντας να βρω έμπνευση για μια καινούργια ιστοριούλα. Εκεί που σκέφτομαι (είμασταν στην σειρά ακροβολισμένοι στο μπαλκόνι παρακολουθώντας την τεραστείων διαστάσεων καθηγήτρια μας - έμοιαζε με τεράστεια καμπάνα- να έρχεται με απειλητικό βλέμα... Εκεί που πάει να μας φωνάξει που δεν είμαστε μέσα να την περιμένουμε, πατάει ένα αρκετά γλιστερό κομμάτι πάγου και φέρνει 1.5 περιστροφή στον αέρα και μετά σκάει κάτω με ανοιχτά τα πόδια. Ήταν ΤΟ γέλιο αυτή η φάση. Και μέσα στην ησυχία που επικρατούσε πριν να σκάσουνε όλοι στα γέλια (η περίοδος συνηδειτοποίησης όπως την αποκαλώ) φωνάζω σαν να μου ήρθε η επιφοίτηση του αγίου πνεύματος εκείνη την ώρα "ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ!!!!" μετά δεν θυμάμαι τι έγινε απο τα γέλια, μονο την μονοήμερη που έφαγα θυμάμαι. Επίσης δεν θυμάμαι εάν γελάγαμε για την κωλοτούμπα ή για αυτό που φώναξα. Πολλά ανάμικτα συναισθήματα βλέπετε... Πάντως οι φίλοι μου αποφάσισαν πως δεν έπρεπε να γράψω ιστορία για το θείο βρέφος, αν και ήταν και γαμώ τα ονόματα. Αποφάσισαν πως το θείο βρέφος απο εκεί και πέρα θα ήμουν εγώ και πως θα το χαρακτήριζαν οι πράξεις και τα έργα μου. Και έτσι εγένετο το nick...
Αυτά .. ελπίζω να μην ήταν κουραστικό flashback.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι το όνομα του πολιτικού ...
Jason93
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από vasjason:Εγώ έβαλα vasjason επειδή είμαστε 2 αδέρφια που έχουμε τον ίδιο λογαριασμό,Βασίλης και Ιάσων.
Αρχική Δημοσίευση από Kανόνας #7 απο Όροι Χρήσης:Απαγορεύεται να χρησιμοποιούν περισσότερα του ενός μέλη τον ίδιο λογαριασμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από vasjason:Εγώ έβαλα vasjason επειδή είμαστε 2 αδέρφια που έχουμε τον ίδιο λογαριασμό,Βασίλης και Ιάσων.
κι εμείς πως θα ξέρουμε αν είναι ο Βασίλης ή ο Ιάσων???
Subject to change
e-steki.gr Founder
Aκριβώς. Και για αυτόν και για άλλους λόγους κάτι τέτοιο απαγορευεται.Αρχική Δημοσίευση από bunny:κι εμείς πως θα ξέρουμε αν είναι ο Βασίλης ή ο Ιάσων???
Βασίλη ή Ιάσωνα ή όποιος άλλος είσαι αυτή τη φορά σε παρακαλώ πες και στους υπόλοιπους του account σου να διαβάσετε τους κανόνες.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος
αν ήθελα κάτι normal θα έβαζα το ονοματάκι μου...
Hunter
Περιβόητο μέλος
MoDeViL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτάαα..
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Έχω συνηθίσει πλέον τις παρεξηγήσεις!
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από dooo:εγώ πάντα είχα την απορία. Ο τόνος είναι στο α ή στο ο ?
Μάλλον στο ''ο''
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
ROFL.... Cartman kicks ass...Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Για όσους ξέρουν από South Park, Faith+1 ήταν το όνομα του christian rock band του Cartman.Αυτά....
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Έτσι κ αλλιώς στα αγγλικά διαβάζεται: ΜονάΞος
Maggie
Περιβόητο μέλος
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξεφτιλα....
Subject to change
e-steki.gr Founder
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.