Γιατί αυτό το ψευδώνυμο;

Παντελης ελλειψη φαντασιας πα-ντε-λης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω να πω πολλά, απλά αυτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Το είχα δει απ'τον αδερφό μου και μου'ρθε να το βάλω

απο τον γνωστό λαγό Μπαξ μπάνι:P

Εγώ επειδή έχω μανία με το νερό είχα αγοράσει μια ατζέντα που στο εξώφυλλο λέει "Underwater activities" και δείχνει την ζωγραφιά ενός βυθού. Την ώρα που έψαχνα nick και είχα κολλήσει έπεσε το μάτι μου στην ατζέντα!:)

Από το τρομερό μωράκι των SSSSSimpsons :D :D

εγω εδωσα απλα το ονομα μου...βαρετο ε?

'Ετσι με έγραφε ο πρώτος μου έρωτας όταν έλυνε εξισώσεις έρωτα στα μαθηματικά για να αποδείξει ότι εμείς πρέπει να είμαστε μαζί :redface: Πολύ γλυκό α...πολύ προτώτυπο β...Το όνομα μου διαφορετικά γραμμένο... Από φαντασία άλλος έσκιζε δηλαδή :P

@bunny, Vkey, katerina, Maggie: Κάτι μου λέει πως τα'χω ξαναδιαβάσει αυτά... Ή είμαι μεθυσμένη... ;)

γιατι ειμαι:P

βασικά ήταν τ πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό όταν έψαχνα για nick.

Δν ξέρω γιατι το διάλεξα μη με περνάτε για ψώνιο.:redface:...Βασικά δν μ'αρέσει και πολύ αλλά τώρα εντάξει δν πειράζει τι να κάνουμε ...Αλήθεια εάν θέλω μπορώ να το αλλάξω?:hmm:

θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς εδώ :)

Ευχαριστώ πολύ κακή επιρροή για τις πληροφορίες!Δεν πειράζει δεν θα το αλλάξω γιατί δν έχω κάποιο ιδιαίτερο και σοβαρο λόγο...

Είναι το όνομά μου :D

Γιατί αυτό κι όχι ένα nick; Επειδή είναι πολύ κοινό, στο σχολείο ήμουν γνωστός σχεδόν σε όλους με το επίθετο. Θα ήξεραν και όνομα προφανώς, αλλά με αναφέρανε πάντα με το επίθετο.

Και μου έμεινε "βίτσιο" να θέλω ν' ακούω το όνομά μου :P

Μια απο τις γατες μου.
Αλλα ονοματα απο γατες μου:
Γλυκα, Φουσκας, Μπιλλιας, Ζουζου.
Ε, μονο το bisbirikos κολλαει για φορουμ.

Βασικά αυτό το ψευδώνυμο το χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρόνια. Μου αρέσουν οι νεράιδες και θεωρώ ότι στη Χώρα του Ποτέ μπορούν να συμβούν τα πάντα. Με εκφράζει απόλυτα, γιατί πιστεύω ότι η φαντασία μας είναι παντοτινά ελεύθερη και αν συνδιαστεί με καθαρή καρδιά και αθοώτητα μπορεί να γίνει ένα υπέροχο κόσμημα του μυαλού μας.

για ποιόν άλλο λόγο εκτός της μανίας μου για ταξίδια;;;:D

φυσικά, κάποιοι το παρερμήνευσαν σαν ταξιδιάρης εραστής, αλλά άκυρο, αφού τα μόνα ταξίδια που κάνω ως ερωμένη είναι μόνο στο δικό του σώμα...:redface:

Γενικώς έχω μια τάση να αλλάζω nicks στο IRC επειδή με εκφράζουν σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο. Αν κι έχω και κάποια που είναι κάπως πιο μόνιμα.
Σε ένα forum δεν έχω αυτήν τη δυνατότητα και θα βαριόμουν σύντομα όποιο nickname και να είχα... Γι αυτό προτίμησα το όνομά μου...
Τώρα γιατί Cristina και όχι Christina...
Ήταν επιρροή από τα Ισπανικά που πήγαινα το διάστημα που πρωτοασχολήθηκα με το Internet. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μania με λέει μόνο ένας άνθρωπος ο άντρας μου, όταν με φωνάζει Μάνια ξέρω πόσο ευτυχισμένη ειμαι και ηρεμώ όπως εδώ στο στέκι. :) :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back