truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος
Aπό την ταινία Dr.Strangelove - ή πώς σταμάτησα να ανησυχώ και να αγαπώ την βόμβα, του Στάνλει Κιούμπρικ με τον Πήτερ Σέλερς. Ούτε που έχω δει την ταινία, απλά μου αρέσει πολύ σαν τίτλος και έχει κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο σχετικά με τον πόλεμο και τον έρωτα. Κάντε έρωτα όχι πόλεμο. Η ταινία κλείνει με το καταπληκτικό τραγούδι της Vera Lyn (κάτι τέτοια τραγούδια αρέσουν σε πολλούς ρετρό σαν και μένα) We will meet again. Είμαι strangelove γιατί αγαπάω με τον τρόπο μου, ερωτεύομαι πολύ εύκολα και μου αρέσουν όλα τα εναλλακτικά και τα πρωτότυπα, αλλά είμαι και Dr γιατί είμαι πολύ σοβαρός και βαρύς απ'την άλλη, ειδικά στην αρχή μέχρι να πάρω θάρρος, έχοντας αρκετά κοινά με τον χαρακτήρα του Πήτερ Σέλερς σε κάποιες ταινίες όπως στο ''Η εκατομυριούχος'', αλλά κανένα κοινό με τον αληθινό του χαρακτήρα που κατά κοινή ομολογία ήταν ένα σκληρό κάθαρμα χωρίς αισθήματα. Ευχαριστώ για την δωρεάν ψυχανάλυση.
Ο ψυχαναλυτής αντί για συμπέρασμα δίνει συμβουλή.
Δες την ταινία. Εκπληκτικός Σέλερς και φοβερές ερμηνίες σε μία ταινία που παρότι αναφέρεται στον ψυχρό πόλεμο είναι ακόμα επίκαιρη
(μα ποιος είΜαι, ο Μπακογιαννόπουλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Ο ψυχαναλυτής αντί για συμπέρασμα δίνει συμβουλή.
Δες την ταινία. Εκπληκτικός Σέλερς και φοβερές ερμηνίες σε μία ταινία που παρότι αναφέρεται στον ψυχρό πόλεμο είναι ακόμα επίκαιρη
(μα ποιος είΜαι, ο Μπακογιαννόπουλος
Moy αρέσει πολύ και ''Η εκατομυριούχος'' με τον Σέλερς και την Λόρεν, και νομίζω αυτή την ταινία πρέπει να την δουν πολλές γυναίκες. Ναι λένε για τον Dr.Strangelove ότι είναι η καλύτερη. Για μένα οι μόνες ταινίες με τον Πήτερ Σέλερς που αξίζει να δει κανείς πιστεύω είναι το ''Να είσαι εκεί κύριε Τσανς'', το ''Σμιθ'' και η ''εκατομυριούχος''. Ο Σέλερς μάλιστα είχε αποκυρήξει στο τέλος της ζωής του όλες τις ταινίες του εκτός από το ''Να είστε εκεί κύριε Τσανς''.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover
Διάσημο μέλος
kazmir84
Δραστήριο μέλος
Το 84 γιατί είχα πρόβλημα όταν ήταν να γραφτώ και έπρεπε για πιο σύντομα αποτελέσματα να βγάλω καινούργιο account. Ε και έχω γεννηθεί το 1984.
Nosaltres
Δραστήριο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
suspiria
Διάσημο μέλος
Sarah
Νεοφερμένος
Εμένα επειδη ολόκληρο το όνομα μου είναι Μιχαήλια, μου είχε πει η καθηγήτρια των γαλλικών (είχα πάει για 2 χρόνια και μετα το γύρισα σε γερμανικά) ότι στα γαλλικά το όνομα μου είναι Michelle και μου άρεσε!
Μιχαηλια! Πολυ μου αρεσει αυτο το ονομα, πρωτη φορα το ακουω, πολυ πρωτοτυπο. Γιατι δεν το κρατησες και το εκανες Λια? Αλλα τι λεω, μαλλον η μαμα σου στο αλλαξε. Κριμα παντως γιατι το βρισκω πανεμορφο!
RENEGADE
Νεοφερμένος
tebelis
Νεοφερμένος
BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως, επειδή, κάποια ()... είχε "ραγίσει την καρδιά" μου...
Όσο για το Evris, προέρχεται από το όνομα μου, Ευριπίδης!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Klaus
Διάσημο μέλος
Έχει διπλή σημασία.Εραστής της μέταλ γιατί δεν είμαι σκληροπυρινικός στα ακούσματά μου και μεταλλικός εραστής σαν ιδεατος ιππότης.
Nininaou
Διάσημο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.