Ξεκινήσαμε!
Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι αυτός ο γύρος είναι σχετικά εύκολος αν λάβουμε υπόψιν την αναλογια 15/4 (καλοί πολίτες/δολοφόνοι). Αν δε ψηφίζουμε στου διαόλου τη μάνα ειδικά σε μέρα που φαίνεται η ιδιότητα και αν ο ρουφιάνος είναι προσεκτικός, τότε τους έχουμε χαλαρά.
Μπαίνοντας λοιπόν στο μυαλό της ΚουΕ και της kalypso έχουμε πάνω-κάτω τα εξής.
Θεωρώ ότι ένας ή και περισσότεροι κακοί ρόλοι κρύβονται στις νέες συμμετοχές, δηλαδή ανάμεσα στους: Angie_Ann, Bill_Slayer, Kajira, Lorien, Nininaou
Από τους παραπάνω μπορώ να πω πως λιγότερες πιθανότητες έχουν οι Bill_Slayer, kajira
Bill_Slayer: έχει κάνει δολοφόνος χωρίς και μεγάλη επιτυχία
kajira: Ρόλο νομίζω πως έχει σίγουρα, αλλά δίνω περισσότερες πιθανότητες να έχει τον καλό. Θα ήταν κάρφωμα αν την έβαζε η ΚουΕ δολοφόνα. Θα δείξει από τον τρόπο παιχνιδιού της.
Έτσι μας μένουν οι Angie_Ann, Lorien, Nininaou που οι 2 από τους 3 θα ήταν εξαίρετη επιλογή. Ειδικά αν η Angie_Ann είναι δολοφόνος θα περάσει πολύ απαρατήρητη και αυτή θα είναι η τακτική της.
Αν πάμε τώρα στους υπόλοιπους και πάλι ακολουθώντας την εις άτοπον μέθοδο, δε θα διάλεγα έναν εκ τους Bill, fandago, fantasmenos.
Bill: έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι και χωρίς αυτό να τον αποκλείει να είναι και σε αυτό, προσωπικά δε θα τον διάλεγα.
fandago: Στα τελευταία παιχνίδια έφυγε πρώτος-πρώτος από ψηφοφορίες, δύσκολα θα του εμπιστευόταν τέτοιο ρόλο.
fantasmenos: Πάαααααλι; Δε νομίζω, πόσες φορές πια;;;
Από αυτούς που μένουν δίνω σε όλους ίδιες πιθανότητες, ξεχωρίζοντας (καθαρά επειδή έχουν καιρό να πάρουν ρόλο και με τη στάση τους μπορεί να περάσουν στο ντούκου) τους Pitg21,Kakerlak, Jrot6
Και από τους υπόλοιπους αυτή που ξεχωρίζω είναι η Neraida, μόνο και μόνο επειδή έχει καιρό να πάρει ρόλο και επειδή μπορεί να μπερδέψει με τη συμπεριφορά της.
Άρα σε πρώτη φάση και μή έχοντας δει post που θα διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη πιστεύω πως θα κινηθώ ανάμεσα σε αυτούς: Angie_Ann, Lorien, Nininaou, Pitg21,Kakerlak, Jrot6, Neraida