Ας τους πάρω λοιπόν κι εγώ έναν έναν...
Η Niyia έρχεται στον πρώτο γύρο και ψηφίζει τη Resident Evil...Η Resident είχε ήδη δύο ψήφους από τη youki και την xanp και μόνο νομίζω κατά τύχη δεν ήταν η ψήφος της Niyia...Η youki ψήφισε τη Resident για λόγους εκδίκησης και η xanp με μόνο πάτημα ότι την έπεσε στη youki...Βέβαια είναι πρώτος γύρος κανείς (...συνήθως...) δεν κατηγορεί κανέναν για την ψήφο του και είναι ίσως μία πολύ καλή ευκαιρία να φύγει μία παίκτρια που δε βάζει γλώσσα μέσα της

...Επιμένω ωστόσο ότι πιο περίεργη ψήφος μου φάνηκε αυτή της Niyia...Ψήφισε κατά τύχη και έδωσε την τρίτη στον πρώτο γύρο ψήφο στη Resident;;;
Η xanp φεύγει κάποια στιγμή από τη Resident και αλλάζει ψήφο σε Niyia για το λόγο που αναφέρω πιο πάνω...Και αναφέρει κάνοντας copy paste το λεγόμενο του Θοδωρή ότι προτιμάει να μένουν στο παιχνίδι άτομα που μιλάνε...Αυτό δε μου έκατσε και πολύ καλά...Προσπάθεια απενοχοποίησης μου έκανε...Ψήφισα τη Resident επειδή μιλάει πολύ και μας κάνει ζημιά αλλά επειδή μάζεψε αρκετές ψήφους ας φύγω σιγά σιγά μιας και δημιουργήθηκαν υποψίες για τα άτομα που ψηφίσανε τη Resident και ας συμφωνήσω με το Θοδωρή...
Στη συνέχεια, έρχεται και η dooo και ψηφίζει τη Resident...Πολλές ψήφοι ρε παιδιά με το καλημέρα στη συνάδελφο...Και επίσης η dooo την πέφτει και στην Ηρώ...Πρώτα Ηρώ και μετά έπεται ο Θοδωρής...Και οι δύο είναι αρκετά βοηθητικοί προς το παρόν εν αντιθέσει με την dooo...Οπότε νομίζω κάποιος φοβάται κάποιους...Και επειδή η δολοφονία τους ίσως δεν πετύχει μιάς και έχουμε και τη νοσοκόμα πλέον στο παιχνίδι πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι...
Βέβαια δεν καταλαβαίνω και απόλυτα το σκεπτικό της Resident η οποία είπε ότι και να μπορεί να σώσει τον εαυτό της δε θα το κάνει και θα επιμείνει στη youki αλλά κάπου πάει το μυαλό μου...
Η Lorelai χρησιμοποιεί τη δικαιολογία ότι ήρθε η ώρα του pitg21 για να γίνει δολοφόνος και τον ψηφίζει...Ένα επιχείρημα που στον προηγούμενο γύρο ήταν βούτυρο στο ψωμί μερικών (...όχι και τόσο καλών...) για να διώξουν τον pitg21...Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έχει έρθει η ώρα του αλλά επειδή πρόκειται για τον ίδιο παίκτη και την ίδια δικαιολογία είμαι λίγο επιφυλακτικός ακόμα...Και για τους δύο μην ξεχνιόμαστε

...
Ο Μπιλ και η Φοίβη μία από τα ίδια - αλληλοψηφίζονται...
Βέβαια δεν είδα τη Φοίβη να την πέφτει και να ζητάει το λόγο στον pitg21 επειδή την ψήφισε ή στο v.ice για τον τωρινό γύρο...Αυτό από μόνο του είναι ύποπτο...

Όπως και το ότι ο Μπιλ ψήφισε σε αυτό το γύρο την Angie_Ann...Έτσι απλά και γρήγορα γρήγορα κιόλας...Ρεύμα λόγω φόβου της μύτης της Angie;;;Θα δείξει...
Ο Λόριεν έφυγε αλλά μπορεί και να ήταν δολοφόνος...Δεν μπορούσε νομίζω να εξηγήσει επαρκώς τις κινήσεις του στο παιχνίδι και να απαντήσει επαρκώς στα όσα τον ρωτούσανε Resident Ηρώ και fandago...Μετά και το ποστ
Νο 87 ε κάτι μου βρωμάει εδώ...
Η Vkey τα λέει μια χαρά μέχρι στιγμής...Και μιλάει και αρκετά κιόλας...
Η Νεράϊδα υποστήριξε αρκετά το Λόριεν συν το γεγονός ότι η Ηρώ έψαξε στα προηγούμενα παιχνίδια και είδε αλλαγή στο παιχνίδι της κάνουν ύποπτη τη Νεράϊδα...Παραβλέπω προς το παρόν αλλαγές ψήφου και επιμονή στο ότι είναι πολίτης...
Ηρώ και fandago προς το παρόν αθωώνονται...Για ευνόητους λόγους...
dooo προς το παρόν από μένα...