12-12-08

20:03
Και καλα εισαι πολιτης σιγουρα δλδ και γω ειμαι δολοφονι σιγουρα.Την έχεις πατήσει φιλαράκι, όταν είμαι πολίτης δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω και δεν αφήνω κανένα δολοφόνι να πει την τελευταία λέξη.

Μα και που μιλουσα παλι εβγαινα ! αυτο σου λεω! μπααα..αχτι με εχειςΈβγαινες αθώο μου παιδί όταν ήσουν αθώος, αυτό λέω κι εγώ. Ξαφνικά μιλάς και μιλάς πολύ για να μην έχεις ρόλο.
Ηθελες να τον ξεχασω ;Τον vendetta που τον θυμήθηκες τώρα; Για να δικαιολογήσεις ότι ψήφισες τη youki;

Χαχαχαχαχα. Μα ειναι σωστο αυτο, αλλα γελαω στην ιδεα οτι υποννοεις οτι εγω και η Νεραιδα συννενοουμαστε ευκολα και δεν μαλωνουμεΚαμία σχέση, απλά η ΣΕ δεν βάζει συνδολοφόνους κάποιους που μπορεί να σφαχτούν στις συνεννοήσεις ή δεν θα συνενοούνταν ποτέ, αλλά βάζει κάποιους που γενικά έχουν μια "σύνδεση" μεταξύ τους λόγω συμπάθειας πχ.![]()

Ειπα εγω οτι δεν υπηρχαν για ωρες ; Μην βγαζεις συμπερασματα μονος σου.Τα ποια; Ποια είναι τα περι Youki που τόοοοοσες ώρες δεν υπήρχαν για να ψηφίσεις και εμφανίστηκαν τώρα που κατέληξες; Κανένα. Άρα η Youki είναι αθώα και δυστυχώς για εμάς, ευτυχώς για εσάς φάγατε έναν καλό παίκτη![]()

Εσυ τι μιλας δεν εδωσες κανεναΣοβαρότατο επιχείρημα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.