Αγαπητοί μου πολίτες (
φωνή Κωνσταντάρα: συμπολίτες)
Αγαπητοί μου συμπολίτες!
Μαζευτήκαμε όλοι εδώ για να σφαχτούμε στον 14ο γύρο του αγαπημένου μας παιχνιδιού. Δε θα σας κουράσω πολύ με μακροσκελείς λόγους αλλά θα δώσω τις πρώτες εντυπώσεις από τα μέχρι τώρα post αλλά και τους υπουργούς που πιθανώς όρισε η δολοφονοκυβέρνηση, η οποία ορίστηκε με άκρως δημοκρατικές(?) διαδικασίες. Θα εκφράσω ένα μεγάλο καταγγέλω.
Η αντιπολίτευση θέλω να πιστεύω πως θα κάνει καλά τη δουλειά της (βλέπε ρουφιάνος) και ότι δε θα χρησιμοποιήσει τακτικές fantasmenos.
Αποκλείω αρχικά για να οδηγηθώ σε άτοπο, τους πρώην αγωνιστές και συνδολοφόνους μου fandago, vendetta , kajira.
Επίσης δε δίνω όπως είπα και τόσες πιθανότητες να είναι ο v.ice.
Από κει και πέρα το απόλυτο μπάχαλο... όλοι είναι ύποπτοι, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο.
Ξεχωρίζω τη
youki η οποία έχει αποδείξει και στο live palermo αλλά και εδώ ότι μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά και έχει καιρό να πάρει ρόλο.
Ξεχωρίζω τον
lorien ο οποίος ήταν όπως μας πληροφόρησε η ΚουΕ από τον προηγούμενο γύρο στις επιλογές της. Έχει καιρό να παίξει αλλά και να πάρει επομένως ρόλο.
Ξεχωρίζω τη
Neraida η οποία επί τόσα παιχνίδια ΔΕΝ έχει πάρει ρόλο και με τη στάση της μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
Ξεχωρίζω την
Angie_Ann και τη βάζω στην ίδια κατηγορία με τη
Resident καλές παίκτριες που δεν είχαν ρόλο στα τελυταία παιχνίδια, αλλά ειδικά η πρώτη αν είναι δολοφόνος θα ήταν πολύ κάρφωμα από τη ΣΕ. Όλοι θα περιμέναμε ότι επειδή έπαιξε καλά την όρισαν δολοφόνο και αυτό ίσως σταματούσε την ΚουΕ να το κάνει πράξη. Πιθανώς να έχουν επιλεγεί για καλό ρόλο και για αυτό τις θέλω μέσα προς το παρόν.
Ξεχωρίζω
Niyia και
Vkey που και αυτές τις βάζω μαζί γιατί είναι παλιές παίκτριες που γράφουν ελάχιστα και μπορεί να επιλέχτηκαν για τον αθόρυβο δολοφόνο, στυλ kajira στον προηγούμενο γύρο.
Αθώωσα προς στιγμνήν την
Corpse γιατί υποπτεύεται ίδια άτομα που κι εγώ έχω στο μυαλό μου.
Όλοι οι υπόλοιποι μου είναι το ίδιο.
Η ψήφος μου στον lorien παραμένει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.