Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Δίνω κι εγώ αρκετές πιθανότητες στη Youki όπως και στον V.ice να έχουν ρόλο, όπως δίνω και στην ίδια. Αλλά δε θέλω να βιαστώ γιατί μπορεί να έχουν και καλό ρόλο.
Άντε μιλήστε για να δούμε που βρισκόμαστε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Ακόμα δεν αρχίσαμε, 30 μηνύματα έχουμε γράψει και αρχίσατε της αλληλοκατηγορίες? πφφφφ
Είναι νωρίς ακόμα δεν έχω κ πολλά να πω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
απ ότι βλέπω απ τη συμμετοχή, η πρώτη αποχώρηση ψηφοφορίας θα γίνει Παρασκευή
Ναι, γιατί κι ο V.ice είναι εκτός ακόμα
Επίσης εγώ τον v.ice τον πρόλαβα στη συνάντηση;
Όχι. Αφού δεν πρόλαβες και μένα
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Γειαααα
Niyia
Διάσημο μέλος
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ψηφισω απο σημερα μιας και δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω αυριο πριν τις 8..
Η πρωτη ψηφοφορια παντα ειναι στο ασχετο..οποτε βλεπωντας τους παικτες δινω την ψηφο μου στην Angie_Ann για δυο λογους:
1)Στον προηγουμενο γυρο επαιξε απιστευτα καλα σαν πολιτης και πιστευω οτι επιβραβευθηκε με ενα ρολο..
2)Δεν μου πολυαρεσαν οι αποψεις της στο θεμα με το νεκρο μαθητη..(ξερω,ξερω..τελειως ασχετο..)
Ρε παιδια πως κανω τα γραμματα μεγαλυτερα???
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
ε γεια σας !
Μαρεσει που ολοι ξεκιναμε με το "λοιπόν κοφτε την πλακα παιδια, αυτη τη φορα ειμαι αθωος"
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα
- Ηρώ
- Angie_Ann
- Bill
- Bill_Slayer
- Corpse Bride
- dooo
- fandago
- jrot6 >> Angie_Ann
- Kakerlak
- Lorelai
- Lorien
- Neraida
- Niyia
- Phoebe
- pitg21
- Resident Evil >> Youki
- V.ice
- Vendetta
- Vkey
- xanp >> Resident Evil
- Youki >> Resident Evil
2 >> Resident Evil
1 >> Angie_Ann
1 >> Youki
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙνα έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Αύριο Παρασκευή 12/12 δεν μαθαίνετε τίποτα, να σκάσετε.
Δευτέρα 15/12 μαθαίνετε την ιδιότητα του MVP.
Niyia
Διάσημο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Εγω θα ψηφισω τον επομενο που θα την ψηφισει.....αντε καλο μου παιδι (οποιος και να εισαι) διευκολυνε με
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν θελετε τη γνωμη μου ηρθε η ωρα του :Ρ
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Λίστα για Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου
Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα
- Ηρώ
- Angie_Ann
- Bill >> Phoebe
- Bill_Slayer
- Corpse Bride
- dooo
- fandago
- jrot6 >> Angie_Ann
- Kakerlak
- Lorelai >> Pitg21
- Lorien
- Neraida
- Niyia >> Resident Evil
- Phoebe
- pitg21
- Resident Evil >> Youki
- V.ice
- Vendetta
- Vkey
- xanp >> Resident Evil
- Youki >> Resident Evil
3 >> Resident Evil
1 >> Angie_Ann
1 >> Youki
1 >> Pitg21
1 >> Phoebe
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙνα έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Αύριο Παρασκευή 12/12 δεν μαθαίνετε τίποτα, να σκάσετε.
Δευτέρα 15/12 μαθαίνετε την ιδιότητα του MVP.
Συνάδελφε μη μου κρατήσεις κακία.
Ψηφίζω Phoebe.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να δούμε τι θα δούμε σε αυτό το γύρο!!!
Νομίζω ότι ανάμεσα σε youki, xanp και niyia οι οποίες έσπευσαν να ψηφίσουν τη Resident Evil ίσως να κρύβεται μία δολοφόνος...Πιθανότερη...ποιά άλλη...η φίλτατη youki...
Επειδή ο πάροχος είναι ηλίθιος και μου έκανε φραγή για ανεξήγητο λόγο και δεν ξέρω αν αύριο θα έχω ίντερνετ (...προς το παρόν κλέβω από κάποιον διπλανό... ) προς το παρόν youki από μένα...Μη ζητήσεις εξηγήσεις...Πειστικές δεν υπάρχουν...Αλλά μετά το live δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς...
Θα επανέλθω με αναλύσεις...
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Ξέρω ότι σας τη σπάω όταν το κάνω αυτό σε κάθε πρώτο γύρο, αλλά θα το κάνω και σε αυτόν..
Συνάδελφε μη μου κρατήσεις κακία.
Ψηφίζω Phoebe.
Ναι αλλά στους προηγούμενους το έκανες τόσο απολογητικά;
Ψηφίζω Μπιλ, γιατί πρώτον έτσι μου 'ρθε και δεύτερον δεν μου έκανε κάποιος εντύπωση προς το παρόν.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.