dooo
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα
- Ηρώ
- Angie_Ann >> Bill
- Bill >> Phoebe
- Bill_Slayer
- Corpse Bride
- dooo >> Resident Evil
- fandago
- jrot6 >> Angie_Ann
- Kakerlak
- Lorelai >> Pitg21
- Lorien
- Neraida
- Niyia >> Resident Evil
- Phoebe
- pitg21
- Resident Evil >> Youki
- V.ice
- Vendetta >> Youki
- Vkey
- xanp >> Resident Evil
- Youki >> Resident Evil
4 >> Resident Evil
1 >> Angie_Ann
2 >> Youki
1 >> Bill
1 >> Pitg21
1 >> Phoebe
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙνα έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα Παρασκευή 12/12 δεν μαθαίνετε τίποτα, να σκάσετε.
Δευτέρα 15/12 μαθαίνετε την ιδιότητα του MVP.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι για κάποιο λόγο δεν έχω τρομερή διάθεση για παιχνίδι και απ' ότι φαίνεται όλοι πάνω κάτω έτσι είναι.
Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν μου αρέσει να φεύγουν καλοί ομιλητικοί παίκτες σε μη φανερές ψηφοφορίες, πόσο μάλλον στην πρώτη. Θα σχολιάσω εκτενέστερα αργότερα.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι ένας από αυτούς ανήκει στην ομάδα των δολοφόνων.
Πιστεύω επίσης ότι ο v.ice πιθανόν έχει κάποιο ρόλο ή δολοφόνου ή ρουφιάνου. Θα ήταν μια εξαίρετη επιλογή της ΣΕ δεδομένου ότι παίζει πρώτη φορά ιντερνετικά αλλά ξέρει το παιχνίδι από το live.
Τέλος και η Angieann έχει καιρό να κάνει δολοφόνα και θα ήταν πολύ καλή επιλογή δεδομένου ότι όλοι έχουμε πειστεί πλέον για το αλάνθαστο ένστικτό της και θα μπορούσε εύκολα να αποπροσανατολίσει.
Η ψήφος μου δεν αλλάζει - προς το παρών.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Ναι οκ, δεν θα σας δείξω το χαρτί μου, γιατί δεν είναι μέρα που σας το δείχνω [] απλώς λέω.
Κάντε ότι θέτε, δεν αρχίζω τα ... μεγαλεπίβολα τύπου "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται", "η αλήθεια θα λάμψει" κοκ, αλλά εκτός από τη Youki που πιθανόν να το κάνει απλώς για λόγους ... "εκδίκησης" για την ψήφο μου οι άλλοι 3 προσωπικά μου κάθονται στραβά. Ειδικά η dooo με το "το δόλωμα που έριξες μπλα μπλα μπλα", αλλά και η Niyia που σε όλους τους πρώτους γύρους ήταν ή εξαφανισμένη ή ψήφιζε στο γάμο του καραγκιόζη (και τώρα "δημιουργεί ρεύμα"..ναι ξέρω ότι αλλος το ξεκίνησε αλλά η χρονική στιγμή που ήρθε η ψήφος της niyia "εδραίωσε" μια κατάσταση.. ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα).
Αυτά.
Για την ώρα δεν αλλάζω ψήφο αλλά έχουμε δρόμο ως τις 8
[και επίσης, λογικά δεν θα έχουν ήδη ψηφίσει 3 ή 4 από τους 4 δολοφόνους... γνώμη μου ότι το πολύ να έχει ψηφίσει ένας]
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
γιατί δεν ήταν δόλωμα??? εσύ η ίδια είπες μετά για το ψάρεμα σε επόμενο ποστ σου. Νταξ εμένα δε μου κάθισε καλά, δατς ολ.οι άλλοι 3 προσωπικά μου κάθονται στραβά. Ειδικά η dooo με το "το δόλωμα που έριξες μπλα μπλα μπλα",
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Και συ youki;
Λοιπόν μπαίνοντας στη θέση της ΣΕ θα διάλεγα Lorien, youki. Θα έχει κάνει πάλι καλή επιλογή ρόλων και νομίζω πως και οι καλοί και οι κακοί θα φανούν.
Άτομα που μιλάνε πολύ δεν έχει νόημα να φύγουν σήμερα.
Η ΚουΕ μας είχε πει από το προηγούμενο παιχνίδι ότι θα διάλεγε τον Lorien αλλά πρόσθεσε ευτυχώς δεν το έκανε γιατί δε συμμετείχε. Νομίζω πως αυτή τη φορά ήρθε η ώρα του.
Πάει να το παίξει και ο και καλά δε γνωρίζω το παιχνίδι.. και μια χαρά λάδι θα τη βγάλει.Δηλαδις τωρα ψηφιζουμε μεχρι αυριο Παρασκευη στις 20:00. Το χω ;
Ο v.ice θα μπορούσε, αλλά παραείναι προφανές (ότι βάζει η ΣΕ τουλάχιστον έναν παίκτη που δεν έχει ξαναπαίξει) και θα λυπηθώ αν είναι γιατί δε μου αρέσει καθόλου νέοι παίκτες να παίρνουν αμέσως ρόλους δολοφόνων. Όσοι το έκαναν δεν ξανάπαιξαν.
Όσο για τον pitg21 δεν ξέρω πραγματικά. Από τη μία σκέφτομαι πως η ΚουΕ δε θα ήθελε να τον διαλέξει, αλλά από την άλλη μπορεί να στηρίχτηκε σε αυτό και να το έκανε.
Όπως και να χει έχουμε ακόμα ώρα.
Ψηφίζω Lorien
Neraida
Επιφανές μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Για τωρα θα ψηφισω Αντζι Ανν
xanp
Δραστήριο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι είναι πρώτη φορά που σχεδόν δεν έχουμε πει τίποτα και ας είμαστε ήδη τυπικά στις 2 μέρες.
Θα ψηφίσω niyia γιατί δεν μιλάει πολύ ακόμα τουλάχιστον μπήκε και ψήφισε την Αθηνά μάλλον γιατί είδε ότι έχει ψήφους οπότε ας πάω με το ρεύμα είτε γιατί με συμφέρει είτε γιατί βαριέμαι να ψάξω(πιο πιθανό) οπότε θεωρώ ότι παρακάτω σε κρίσιμο σημείο θα κρεμόμαστε από καθοριστική ψήφο της ίδιας και δεν ξέρω κατά πόσο μας συμφέρει.
Φυσικά προτιμώ να μένουν μέσα άτομα που μιλάνε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Λίστα για Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου
- Ηρώ >> Lorien
- Angie_Ann >> Bill
- Bill >> Phoebe
- Bill_Slayer
- Corpse Bride >> Angie_Ann
- dooo >> Resident Evil
- fandago
- jrot6 >> Angie_Ann
- Kakerlak
- Lorelai >> Pitg21
- Lorien
- Neraida >> dooo
- Niyia >> Resident Evil
- Phoebe << Bill
- pitg21 >> Phoebe
- Resident Evil >> Youki
- V.ice
- Vendetta >> Youki
- Vkey
- xanp >> Niyia
- Youki >> Resident Evil
3 >> Resident Evil
2 >> Angie_Ann
2 >> Youki
2 >> Bill
2 >> Phoebe
1 >> Pitg21
1 >> Lorien
1 >> dooo
1 >> Niyia
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙνα έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Και η RE αλλά κ η Angie είναι καλά παικτρόνια δεν ξέρω αν θα ήθελα να φύγουν τόσο νωρίς θα ήθελα να ακούσω περισσότερα από αυτές
Η Vkey που είναι???
Vkey
Επιφανές μέλος
Και για να μην χαλάσω την δική μου παράδοση...
Κορπς φορ μι!!!
Με αγάπη....
ματς
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο χελώνας και τα πινακάκια του που είναι οεο??
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Αγαπητοί μου συμπολίτες!
Μαζευτήκαμε όλοι εδώ για να σφαχτούμε στον 14ο γύρο του αγαπημένου μας παιχνιδιού. Δε θα σας κουράσω πολύ με μακροσκελείς λόγους αλλά θα δώσω τις πρώτες εντυπώσεις από τα μέχρι τώρα post αλλά και τους υπουργούς που πιθανώς όρισε η δολοφονοκυβέρνηση, η οποία ορίστηκε με άκρως δημοκρατικές(?) διαδικασίες. Θα εκφράσω ένα μεγάλο καταγγέλω.
Η αντιπολίτευση θέλω να πιστεύω πως θα κάνει καλά τη δουλειά της (βλέπε ρουφιάνος) και ότι δε θα χρησιμοποιήσει τακτικές fantasmenos.
Αποκλείω αρχικά για να οδηγηθώ σε άτοπο, τους πρώην αγωνιστές και συνδολοφόνους μου fandago, vendetta , kajira.
Επίσης δε δίνω όπως είπα και τόσες πιθανότητες να είναι ο v.ice.
Από κει και πέρα το απόλυτο μπάχαλο... όλοι είναι ύποπτοι, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο.
Ξεχωρίζω τη youki η οποία έχει αποδείξει και στο live palermo αλλά και εδώ ότι μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά και έχει καιρό να πάρει ρόλο.
Ξεχωρίζω τον lorien ο οποίος ήταν όπως μας πληροφόρησε η ΚουΕ από τον προηγούμενο γύρο στις επιλογές της. Έχει καιρό να παίξει αλλά και να πάρει επομένως ρόλο.
Ξεχωρίζω τη Neraida η οποία επί τόσα παιχνίδια ΔΕΝ έχει πάρει ρόλο και με τη στάση της μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
Ξεχωρίζω την Angie_Ann και τη βάζω στην ίδια κατηγορία με τη Resident καλές παίκτριες που δεν είχαν ρόλο στα τελυταία παιχνίδια, αλλά ειδικά η πρώτη αν είναι δολοφόνος θα ήταν πολύ κάρφωμα από τη ΣΕ. Όλοι θα περιμέναμε ότι επειδή έπαιξε καλά την όρισαν δολοφόνο και αυτό ίσως σταματούσε την ΚουΕ να το κάνει πράξη. Πιθανώς να έχουν επιλεγεί για καλό ρόλο και για αυτό τις θέλω μέσα προς το παρόν.
Ξεχωρίζω Niyia και Vkey που και αυτές τις βάζω μαζί γιατί είναι παλιές παίκτριες που γράφουν ελάχιστα και μπορεί να επιλέχτηκαν για τον αθόρυβο δολοφόνο, στυλ kajira στον προηγούμενο γύρο.
Αθώωσα προς στιγμνήν την Corpse γιατί υποπτεύεται ίδια άτομα που κι εγώ έχω στο μυαλό μου.
Όλοι οι υπόλοιποι μου είναι το ίδιο.
Η ψήφος μου στον lorien παραμένει.
Neraida
Επιφανές μέλος
Εμενα μη με υποπτευεστε...αθωα ειμαι... τα ατιμα κορτσουδια με προσπερασαν, προφανως γι αυτο ακριβως το λογο που με υποπτευεστε..ε μα και σεις, μη με υποπτευεστε κατευθειαν σε ολα τα παιχνιδια...ντε!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Λίστα για Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου
- Ηρώ >> Lorien
- Angie_Ann >> Bill
- Bill >> Phoebe
- Bill_Slayer
- Corpse Bride >> Angie_Ann
- dooo >> Resident Evil
- fandago
- jrot6 >> Angie_Ann
- Kakerlak
- Lorelai >> Pitg21
- Lorien
- Neraida >> dooo
- Niyia >> Resident Evil
- Phoebe << Bill
- pitg21 >> Phoebe
- Resident Evil >> Youki
- V.ice
- Vendetta >> Youki
- Vkey >> Corpse Bride
- xanp >> Niyia
- Youki >> Resident Evil
3 >> Resident Evil
2 >> Angie_Ann
2 >> Youki
2 >> Bill
2 >> Phoebe
1 >> Pitg21
1 >> Lorien
1 >> dooo
1 >> Niyia
1 >> Corpse Bride
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.