Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
ανοίγουμε!!!!
Αύριο ΔΕΝ θα γίνει δολοφονία.... ξεκινάμε από την αυριανή ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Σήμερα κουτσομπλολέψτε, βγάλτε τα μάτια σας κάντε τα πινακάκια σας
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Υοuki for president
H Ηρώ και οι φίλοι της [] προς στιγμήν αθωώνονται γιατί οκ, βλαμμένη είναι η ΣΕ [], αλλά τόσο βλαμμένη που να βάλει 3 στους 4 δολοφόνους ίδιους [και τον 4ο ΣΕ] με την προηγούμενη φορά ΔΕΝ θα το έκανε...
xanp, dooo, V.ice οι επόμενες επιλογές μου εκτός κι αν με πείσουν ότι είναι αθώοι.
[mode fantasmenos on] Όποιος πιαστεί από την ψήφο μου και μου την πέσει είναι ύποπτος[mode fantasmenos off]
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
επειδή άνοιξε αργά το θέμα και επειδή ίσως πολλοί δεν το δουν εγκαίρως για να γίνει η πρώτη αποχώρηση σήμερα, γιαυτό είπα Αύριο Παρασκευή όχι δολοφονία αλλά μόνο ψηφοφορία κι από Δευτέρα να γίνει κανονικά και δολοφονία
Πάντα δεν ξεκινάμε πρώτα ψηφοφορία και μετά δολοφονία?
Υπό αυτό το σκεπτικό το έγραψα, αλλά αν θέλετε να γίνει σήμερα η ψηφοφορία ώστε αύριο να γίνει δολοφονία, από μένα οκ
dooo
Διακεκριμένο μέλος
και τίποτα
ρεζουλίν, τι θα χρειαστεί για να σε πείσω για την αθωότητά μου? να ξέρω, να προετοιμαστώ. Να τα βάλω κάτω βρε αδερφέ
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
xanp
Δραστήριο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Υοuki for president
Ορίστε????????
Το ένστικτό σου ε????
Α ρε ΡΕ, αμα θες παμε και κανα στοιχηματάκι να ξεχρεώσεις κι εκείνα τα περσινά μποτάκια...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Βάση της ... θεωρίας μου ένας τουλ live παίκτης είναι σήμερα δολοφόνος.
[ναι, προφανώς αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είμαι και εγώ!]
Οι Ηρώ, fandago, vendetta απορρίπτονται για τους λόγους που ανέφερα [για την ώρα]
Από τους υπόλοιπους (εσύ, xanp, dooo και V.ice) ...διάλεξα εσένα, οι υπόλοιποι έρχονται!
Και όπως είχα πει κ στο LIve [στο γύρο που ήμουν πολίτης να θυμήσω ] πείστε με ότι είστε αθώοι
Επίσης που στο καλό είναι ο κόσμος μόνη μου μιλάω?
Vkey
Επιφανές μέλος
Γειαααααααααααααααά!!!!
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Για πείσε μας εσύ ότι είσαι πολίτης.....
ΡΕ απο μένα καθαρά για λόγους εκδίκησης.
xanp
Δραστήριο μέλος
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είσαι δολοφόνος αλλά από το να ψηφίσω εντελώς άσχετα το προτιμώ. (ξέρω ότι δε θα με παρεξηγήσεις )
Πραγματικά ας μην είμαστε προκατειλημμένοι με κανέναν εξ αρχής.Εγώ στη θέση σου δεν θα απέκλεια τόσο εύκολα τους προηγούμενους δολοφόνους ποτέ δεν ξέρουμε.Επίσης εγώ τον v.ice τον πρόλαβα στη συνάντηση;
εντιτ: επειδή βλέπω ότι έχεις και άλλη ψήφο θα προσπαθήσω να μπω να έχω καλύτερη εικόνα για να μη σε φάμε και άδικα με το καλημέρα.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Έχω χρόνο μέχρι αύριο λοιπόν να δω ποιοί θα "τσιμπήσουν" και ποιοί όχι
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Αναμένω τις εξελίξεις...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα
- Ηρώ
- Angie_Ann
- Bill
- Bill_Slayer
- Corpse Bride
- dooo
- fandago
- jrot6
- Kakerlak
- Lorelai
- Lorien
- Neraida
- Niyia
- Phoebe
- pitg21
- Resident Evil >> Youki
- V.ice
- Vendetta
- Vkey
- xanp >> Resident Evil
- Youki >> Resident Evil
2 >> Resident Evil
1 >> Youki
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Αύριο Παρασκευή 12/12 δεν μαθαίνετε τίποτα, να σκάσετε.
Δευτέρα 15/12 μαθαίνετε την ιδιότητα του MVP.
Neraida
Επιφανές μέλος
Αυτη τη φορα το ενστικτο μου θα τους ξετρυπωσει ολους!!! (εδω μπορειτε να γελασετε ελευθερα)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.