Να σχολιάσω λίγο κάτι το οποίο μου φαίνεται πέρασε στο ντούκου και αφού δεν καλύπτονται κάποιοι από τους κανόνες θα πρέπει να τους τροποποιήσουμε λίγο.
[.........]
Κάτι τέτοιο τέλοσπάντων. Βέβαια αρκούσε αυτό που λένε οι κανόνες: "αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκαλύψει την ιδιότητα του, για να πετύχει τον σκοπό του."
Θεωρώ ότι οι κανόνες δεν πατήθηκαν και θα σου εξηγήσω το γιατί και ας το συζητήσουμε όλοι
Πιστεύω ακράδαντα ότι ακριβώς το ίδιο κι απαράλλαχτο πμ θα μπορούσε να έχει κάνει κι η Ηρώ (παράδειγμα φέρνω, το όνομα τυχαίο) ούσα δολοφόνα, βγαίνοντας
Θα μπορούσε να υπονοήσει ότι είναι ρουφιάνα και να προσπαθήσει να επιτεύξει ένα τελευταίο, ύπουλο μεν, θεμιτό δε -εφόσον δεν απαγορεύεται απ τους κανόνες η δολοπλοκία- χτύπημα
Το αν θα την πιστεύανε οι πολίτες ήταν άλλο θέμα
Εσύ παράδειγμα, στο ποστ αυτό του φαντασμένου που σχολιάζουμε τώρα, όχι τον φαντασμένο αλλά το ποστ του, βρήκες ένα καλό πάτημα και είπες ότι το παίζει ρουφιάνος και δεν είναι
Η δε Ξανπ δεν τον πίστεψε επίσης ότι ήταν ρουφιάνος. Νομίζω ότι ούτε η Φοίβη τον πίστεψε
Η δε REζουλιν τον πίστεψε επειδή στο μεταξύ έλεγε πράγματα που τα πίστευε έτσι κι αλλιώς και η ίδια
Τι θέλω λοιπόν να πω
Εν κατακλείδι, ό,τι και να δηλώσει κάποιος φεύγοντας, το αν θα τον πιστέψουν αυτοί που μένουν πίσω, είναι εντελώς άλλη υπόθεση
Οποιος φεύγει, στα τελευταία του λόγια, μπορεί αν θέλει να υπονοήσει ότι ειναι κι ο παπας της ρώμης
Το θέμα είναι ποιος τον πιστεύει
αυτή φυσικά είναι η δική μου γνώμη, και το συζητάμε εκτενέστερα όσοι ενδιαφέρεστε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.