Ρομαντικό καφέ. Η κοπέλα κάθεται στο τραπεζάκι. Χαμηλωμένα φώτα. Μπαίνει ο fantasmenos μέσα κάθεται με βλέμμα τσακίρικο δίπλα της και την κοιτάζει κατάματα.
{αισθησιακή φωνή} baby φέρθηκα άσχημα. Δεν έπρεπε να είμαι τόσο αγενής. Λοιπόν baby (παύση) πρέπει να καταλάβεις ότι οι δολοφόνοι σε χρησιμοποιούν. Και οι τρεις baby έπεσαν πάνω μου (παύση) για να με φάνε (παύση) και είσαι η μοναδική από τους πολίτες που ψήφισες εμένα. (μεγάλη παύση) Με δεδομένο baby ότι δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο jrot6 είσαι η τελευταία μου ελπίδα. (παύση) Για αυτό baby (παύση) πρέπει να αλλάξεις την ψήφο σου. Αν το κάνεις αυτό baby τότε και εγώ θα σου φερθώ όμορφα. (παύση) Πες μου τη διεύθυνση σου baby (παύση) και θα σου στείλω λουλούδια, (παύση) πολλά λουλούδια. Τριαντάφυλλα ορχιδέες και εξωτικά φυτά από τον Αμαζόνιο. Την ψήφο σου στο fandago θέλω baby, τίποτα άλλο. Όλα αυτά baby τα λέω ξέρεις γιατί. (παύση) Γιατί ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ (ωχ αυτό είναι Αντύπας λάθος τραγούδι)
{αισθησιακή φωνή}
Πληρώνει το λογαριασμό και φεύγει με αργό βήμα
Αυλαία
Μετά και από το τελευταίο μου καραγκιοζιλίκι ευελπιστώ σε αλλαγή της ψήφου της Φοίβης. Το θέλω περισσότερο από τους άλλους και ελπίζω να μου κάνετε τη χάρη.