Όντως το σωστό ήταν να βγάλουν και εμένα και εσένα. Το είπα κιόλας αλλά δεν με άκουσαν, αρκούσε για να τους πείσω.
Η Ηρώ βγήκε γιατί καρφώσαμε την Angie Ann που ήταν η μόνη που είχε πει 3 ονόματα δολοφόνων με σιγουριά, χωρίς κανένα στοιχείο (αμάν αυτή η διαίσθηση ρε Angie

). Εσύ είχες κατηγορήσει μόνο έναν και ΝΑΙ, εγώ προσωπικά δεν άφησα την Ηρώ να καρφώσει εσένα.
Το ότι έδωσες όλα τα ονόματα δείχνει για άλλη μια φορά πόσο "ανήθικα"-τσάτσικα παίζεις. Για μένα, σε αυτό σου το post έδωσες την ταυτότητα σου και καταπάτησες τους κανόνες. Δεν ξέρω όμως τι λέει η ΣΕ είναι προς συζήτηση. Θα είσαι πάντα η αιτία, να γράφονται λεπτομέρειες στους κανόνες, επειδή πάντα ψάχνεις παραθυράκια για να κάνεις τις τσατσιές σου. Αλλά είπαμε, ευχαριστούμε που είσαι αυτός που είσαι
Τώρα ποιος χαλάστηκε περισσότερο δεν ξέρω. Εγώ πραγματικά το διασκέδαζα, γιατί ΠΑΝΤΑ έγραφα κατεβατά και ΠΑΝΤΑ έπειθα τουλάχιστον κάποιους. Οπότε πως μπορεί ο χαμένος να τη λέει στο νικημένο απορώ... Κάπως πρέπει να νιώσεις και εσύ ότι έκανες κάτι ε;