
07-11-08

15:00
Το οτι ο φανταγκο ηταν ρουφιανος ειναι συμπερασμα το οποιο εχει βγει εντελως αυθαιρετα και δεν θα επρεπε να στηριζονται ολοι σε αυτο. Το παραληρημα με τη vkey συνεχιζεται. Ο,τι ναναι θα ελεγα. Ξαφνικα αποφασισε και η καλυψω οτι ΝΑΙ!!!! ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η VKEY!! κατα τη διαρκεια της διαδικασιας τομαρι-σωσειν. Δεν ασχολουμαι αλλο για σημερα με αυτο το παραληρημα. Η ψηφος μου θα μεινει εκει που ειναι.
Τι αποφάσισε ξαφνικά η Καλυψώ;;

Μέτρα ποστ στα οποία κατηγορώ τη Βίκυ ευθέως- αφού θέλετε παραθέσεις καλά να πάθετε.

- Βίκυ- Βίκυ μου σε συμπαθώ πάρα πολύ και το λέω με κάθε καλή διάθεση… μου κάνεις για πολύ δολοφόνος όμως! Δε θα μπορούσαν να βρούνε καλύτερη!
5. Πιστεύω ότι η Vkey είναι δολοφόνος- γι αυτό και την προκάλεσα χθες να μας πει τίποτα παραπάνω, αλλά όπως είδατε... εξηφανίσθη!Αν δεν έχουμε καμία δραματική εξέλιξη, αύριο θα έχει την ψήφο μου
Πολύ έξυπνο Βίκυ μου... Έβγαλες την ουρά σου απ έξω, ώστε να μην είσαι εσύ υπεύθυνη για το ότι θα βγει ο (συνδολοφόνος σου?) φαντασμένος, αλλά ψήφισες κιόλας για να μη μπορούν να σου πουν τίποτα
Τι είχες ψηφίσει στον προηγούμενο γύρο; Corpse ε; Θυμάμαι... Η εντελώς άκυρη ψήφοςκαι απορώ πώς δεν το σχολίασε και κανείς. Και τώρα είπες θα ψηφίσεις με το ρεύμα. Το ρεύμα είναι ξεκάθαρο ποιο είναι ΚΑΙ ΟΜΩΣ δε σε βλέπω να το ακολουθείς καλή μου.
Καλώ τον κόζμο να ψηφίσει φαντασμένο σήμερα που φαίνεται η ιδιότητα. Αν είναι δολοφόνος, όπως φαντάζομαι πλέον ότι είναι, σειρά έχουν για μένα η Νεράιδα (που ψήφιζε ίδια), η Vkey προφανώς, και η Γιούκι. Σας χαιρετώ ως τις οκτώ.
Η Βίκυ τι έχει να πει για όλα αυτά; Την κατηγόρησα και πριν αλλά δεν πρέπει να το έχει δει ακόμα. Με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω τα σχόλιά της.
δεύτερη ύποπτη την Vkey
Για την ώρα πιστεύω πως η Vkey έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ένοχη. (νεξτ ον δε λιστ)
Μπάιζ!
Για όσους θυμούνται, από την αρχή του παιχνιδιού υποστήριζα ότι η Vkey είναι ένοχη. Η άποψή μου ενισχύθηκε όταν την είδα να ψηφίζει φαντάγκο τη στιγμή που είχε πει ότι "θα πάει με το ρεύμα" (το ρεύμα ήταν ο φαντασμένος, και δε νομίζω να χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τι ήταν ο αγαπητός...) και η ψήφος της σε εκείνο το σημείο ήταν κρίσιμη.
Έτσι και δεν μπορούσε κανείς να της πει τίποτα (ψήφισε κανονικά και στην ώρα της) και για ακόμα μία φορά πέρασε "απαρατήρητη".
Στη συνέχεια, η ψήφος της πήγε σε εμένα επειδή "δεν της αρέσουν οι εμμονές μαζί της"...
Αυτό τώρα είναι σοβαρό επιχείρημα θέλετε να μου πείτε;
Θα σας έκανα παράθεση και τα επίμαχα ποστ, αλλά αφενός βαριέμαι να ψάχνω, αφ ετέρου ο explorer του πισι λαβ τρώει φρίκεςκαι ...πρέπει να γυρίσω στο μάθημα- έχουμε αρχίσει!
Αν παρόλα αυτά τα θέλετε, ευχαρίστως να σας τα βρω μετά.
Η ψήφος μου για σήμερα πάει στη Vkey, ασυζητητί.
Φιλάκια, πάω μάθημα!![]()
Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω, μα κανείς δε μου δίνει σημασία όταν μιλάω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.