08-11-08

18:01
Οι μισοί από όσους ξεκίνησαν παραμένουν στο παιχνίδι...
Δύο δολοφόνοι είναι σίγουρα έξω...
Έχουμε λοιπόν...
Κακή Επιρροή, kalypso αθώες...
Bill, Corpse Bride, jrot6, pitg21 λιγότεροι ύποπτοι...
Και xanp, Neraida και Lorelai περισσότεροι ύποπτοι...
Η xanp μετά την "πατάτα" (
) στην ψηφοφορία με τους fandago και fantasmeno πηγαίνει με κάποιο ρεύμα...Ψηφίζει τη Resident και όχι την Καλυψώ και μετά τη vkey...Εφόσον θεωρήσουμε ότι η Καλυψώ είναι αθώα πολίτης και ότι στην επόμενη μετά την ψηφοφορία αποχώρησης της Resident θα ψηφίζαμε όλοι την Καλυψώ για να δούμε την ιδιότητά της η οποία ιδιότητά της και θα φαινότανε και εφόσον ξέρουμε ότι η vkey είναι δολοφόνα και ότι στους δολοφόνους βρίσκεται και ο fantasmenos με τις γνωστές τακτικές του τότε νομίζω μπορούμε μια χαρά να θεωρήσουμε ως δολοφόνο την xanp...Η "πατάτα" της (Σόρρυ και πάλι...
) μας τραβάει λιγάκι πίσω... (...Πάλι καλά που η Φοίβη έφυγε, γιατί θα έπρεπε να κάθομαι πάλι να της εξηγώ τι έγραψα... 

)
Η Lorelai πιο πολύ σε τσιράκι μου κάνει παρά σε δολοφόνο...Πολύς αποπροσανατολισμός πέφτει...
Και η Νεράϊδα η οποία και την ακολουθεί και "επέστρεψε" ενώ ήταν να αφήσει το παιχνίδι μετά την κόντρα με το fandago με οδηγεί στο να τη θεωρήσω εξίσου ένοχη...
Λέω να ξεκινήσω και να δώσω την ψήφο μου στην xanp...
Δε νομίζω να αλλάξω αλλά μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα ποτέ μη λες ποτέ...
Δύο δολοφόνοι είναι σίγουρα έξω...
Έχουμε λοιπόν...
Κακή Επιρροή, kalypso αθώες...
Bill, Corpse Bride, jrot6, pitg21 λιγότεροι ύποπτοι...
Και xanp, Neraida και Lorelai περισσότεροι ύποπτοι...
Η xanp μετά την "πατάτα" (

Η Lorelai πιο πολύ σε τσιράκι μου κάνει παρά σε δολοφόνο...Πολύς αποπροσανατολισμός πέφτει...
Και η Νεράϊδα η οποία και την ακολουθεί και "επέστρεψε" ενώ ήταν να αφήσει το παιχνίδι μετά την κόντρα με το fandago με οδηγεί στο να τη θεωρήσω εξίσου ένοχη...
Λέω να ξεκινήσω και να δώσω την ψήφο μου στην xanp...
Δε νομίζω να αλλάξω αλλά μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα ποτέ μη λες ποτέ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.