Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Λίστα για Τετάρτη 5/11:

  1. Bill -> pitg21
  2. Corpse Bride -> Neraida
  3. fandago
  4. fantasmenos -> Fandago
  5. Ηρώ
  6. jrot6
  7. Kakerlak
  8. Κακή Επιρροή -> Fandago
  9. kalypso
  10. Lorelai
  11. Neraida
  12. Niyia
  13. Phoebe
  14. pitg21
  15. Resident Evil -> kalypso
  16. vendetta
  17. Vkey
  18. xanp
  19. Youki -> Phoebe

Υποψήφιοι
2 -> Fandago
1 -> pitg21
1 -> Neraida
1 -> kalypso
1 ->Phoebe


Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά


  1. fielda (ψηφοφορία)


Απουσίες
Kakerlak: 1
Niyia: 1

(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)


Σήμερα μαθαίνετε τον M.V.P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
καλημέρα, και ζητώ συγνώμη για τα λάθη στο πινακάκι χτες το απόγευμα..μπήκα με τα χίλια ζόρια και έπρεπε να προσέχω και τη Πίκυ.

πολύ μου αρέσει που προσπαθείτε να βρείτε τα κριτήρια επιλογής της ΣΕ. Κάρι ον, κάρι ον.....:popcorn:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Πινακάκι θέλατε; Για να δούμε ποιος θα κάτσει να το διαβάσει όλο λοιπόν :)
Όποιος θέλει μπορεί να πάει κατευθείαν στο τέλος και απλά να ανατρέξει σε αυτή τη λίστα για λεπτομέρειες. ;)


  1. Bill: δεν έχει πει τίποτα, απλά κάνει post για να κάνει post παραθέτοντας post άλλων και σχολιάζοντας με χαρούμενη διάθεση και ψηφίζει phoebe για να τηρήσει την παράδοση. Για τον επόμενο γύρο, μπαίνει πιο δυναμικά αν και πάλι δηλώνει ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα (παρά τα 126 posts) για να ψηφίσει τελικά τον pitg21.
  2. Corpse Bride: 2η που μίλησε, ψηφίζει fantasmenos γιατί του το είχε τάξει, κατά τ' άλλα δεν μιλάει πολύ. Για τον επόμενο γύρο ψηφίζει Neraida γιατί δεν της αρέσει ο τρόπος που παίζει.
  3. fandago: αντί για πίνακα κάνει κάποιες ομαδοποιήσεις για να δώσει βάσεις, με το σκεπτικό ότι ένα πινακάκι θα το διάβαζαν λίγοι μη έχοντας συγχρόνως αρκετά στοιχεία, "αθωώνοντας" όσους δεν έχουν ενεργή συμμετοχή στο forum (Niyia, Kakerlak, Lorelai). Κατηγορεί την Neraida για έλλειψη επιχειρημάτων και προβληματίζεται με Ηρώ. Ψηφίζει τελικά fantasmenos για να δει αντιδράσεις δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον θέλει να διαμορφώσει αποτέλεσμα. Επίσης θεωρεί ότι υπάρχει σίγουρα κάποιο μεγάλο κεφάλι (fantasmenos, ΚουΕ, Resident Evil, Corpse). Επιστρέφει μετά την ψηφοφορία να εξηγήσει γιατί δεν συμπεριέλαβε άλλους στα μεγάλα κεφάλια κατηγορώντας Κουε, Ηρώ, fantasmenos, ότι παρασέρνουν σε λάθος δρόμο τους υπόλοιπους. Κάνει ξεκάθαρο ότι θεωρεί την ΚουΕ ότι μπερδεύει και άρα είναι τσιράκι.
  4. fantasmenos: πρώτος που μίλησε μετά τον διαμοιρασμό ρόλων. Είπε 6 ονόματα για υπόπτους (Κακή Επιρροή, fielda, Kakerlak, Bill, pitg21 και Corpse) χωρίς να πει τους λόγους. Έπειτα κατηγορεί την fielda από ένα της και μόνο post στο οποίο βλέπει (:confused:) ότι δεν τα λέει καλά. Θεωρεί ότι η ΚουΕ έχει ρόλο, αλλά ψηφίζει pitg21 γιατί πιστεύει (:confused:) ότι έχει ρόλο χωρίς να δικαιολογεί. Αργότερα αλλάζει σε fielda αφού η ίδια είχε ήδη μαζέψει 3 ψήφους και κατηγορεί τον fandago που δηλώνει ότι ψηφίζει για να κόψει αντιδράσεις. Για τον επόμενο γύρο ψηφίζει fandago επειδή τον είδε αρκετά επιθετικό.
  5. fielda: θεωρεί ότι οι δολοφόνοι την βρίσκουν ως εύκολο θύμα και την κατηγορούν πρώτη. Αργότερα κάνει και αυτή ένα πινακάκι με όλους τους παίκτες και ψηφίζει (ομολογουμένως άκυρα) την kakerlak. Αργότερα προσπαθεί ανεπιτυχώς να δικαιολογηθεί και ψηφίζει fantasmenos μπας και σωθεί, αλλά τελικά υπερψηφίζεται και αποχωρεί.
  6. Ηρώ: κάνει έναν πίνακα με σχολιασμό σε όλους τους παίκτες όπου θεωρεί υπόπτους όλους εκτός jrot, kakerlak, lorelai, pitg21, vendetta, youki. Συγχρόνως κατηγορεί την fielda ως πιο σίγουρη δολοφόνο και αθωώνει τελείως τον fantasmenos. Τελικά ψηφίζει fielda (ενώ δίνει πιθανότητα να αλλάξει σε phoebe) μετά την άκυρη ψήφο της πρώτης στην Kakerlak. Αργότερα κατηγορεί τον fandago για κακό ρόλο και αλλάζει ψήφο σε phoebe. Αθωώνει πιο μετά xanp, kalypso, fantasmenos και θεωρεί δολοφόνους fandago, phoebe, Bill, Resident. Αντιδρά στις κατηγορίες από fandago και συμφωνεί ότι η ΚουΕ μπερδεύει. Για τον επόμενο γύρο, κάνει ένα αρκετά προσεγμένο πινακάκι με τους περισσότερο υπόπτους της, τονίζοντας ότι είναι σημαντική αυτή η ψηφοφορία.
  7. jrot6: θεωρεί ύποπτη την fielda (και την ψηφίζει) επειδή και καλά βιάστηκε να postάρει, ενώ στην πραγματικότητα αρκετοί postαραν πριν από αυτήν :worry:
  8. Kakerlak
  9. Κακή Επιρροή: ζητάει τον λόγο που την θεωρεί ύποπτη ο fantasmenos. Έπειτα δικαιολογείται και δηλώνει έλλειψη χρόνου, άρα η ΣΕ δεν θα της έδινε ρόλο, αλλά συμμετέχει τελικά ενεργά. Θεωρεί υπόπτους phoebe-bill και κάποιον σιωπηλό παίκτη (Niyia-Vkey). Αργότερα από εκεί που θεωρούσε λέει (δεν βρήκα κάποιο post) την fielda ως πιο πιθανή δολοφόνο, στρέφεται προς phoebe. Κάνει ξεκάθαρο ότι δεν θεωρεί τον fandago για νοσοκόμα. Τελικά απενοχοποιεί και την phoebe και συμφωνεί (με fandago) ότι όσοι ψηφίζουν fielda εθελοτυφλούν. Απορεί με τον fandago που δεν έχει συμπεριλάβει στα μεγάλα κεφάλια τους Youki, Xanp, Bill και Phoebe και θεωρεί ότι δεν παίζει όπως στους άλλους γύρους. Τελικά τον ψηφίζει και αρχίζει μια συζήτηση για μπότες και αποτριχώσεις. Επιστρέφει για να πει ότι θέλει να κερδίσουν οι πολίτες και όλοι είναι ύποπτοι. Στον επόμενο γύρο ξαναψηφίζει fandago κατηγορώντας ότι κάνει παιχνίδι με την Ηρώ.
  10. kalypso: κάνει έναν τεράστιο πίνακα με προβλέψεις ενστίκτου σε χαρούμενο ζουζουνιάρικο κλίμα. Έπειτα εξαφανίζεται, για να επιστρέψει και να πει ότι θεωρεί fielda-phoebe εξίσου ένοχες, την ΚουΕ σε παραπλανητικό ρόλο, τη Neraida ένοχη και να ψηφίσει fielda.
  11. Lorelai: συμφωνεί απλά με το post της kalypso και εξαφανίζεται επίσης αφού ψηφίσει Bill και δηλώσει έλλειψη χρόνου.
  12. Neraida: χαριτολογεί, χωρίς να προσθέσει τίποτα. Ψηφίζει fielda αμέσως μετά την Ηρώ με την οποία συμφωνεί σε όλη τη διάρκεια. Έπειτα κατηγορεί την phoebe ότι προσπαθεί να καλύψει την Kakerlak (:confused:). Κατηγορεί τον fandago ότι την μπερδεύει, άρα τον κάνει για τσιράκι, ενώ συμφωνεί με την ΚουΕ ότι δεν κάνει ο ίδιος για νοσοκόμα. Τελικά τον ψηφίζει, αφού τον έχει κατηγορήσει και η Ηρώ και αφού έχει ήδη 2 ψήφους. Έπειτα απειλεί για άλλη μια φορά ότι δεν την νοιάζει να αποχωρήσει.
  13. Niyia
  14. Phoebe: ψηφίζει πρώτη τον fantasmenos γιατί του το χρωστούσε επίσης. Έπειτα δεν αφήνει κανένα post που την περιέχει ασχολίαστο (συνήθως με χαρούμενο ύφος). Κατηγορεί επίσης την fielda για την άκυρη της ψήφο. Αργότερα θα την ψηφίσει βλέποντας ότι αρκετοί την έχουν ψηφίσει και κινδυνεύει.
  15. pitg21: ψηφίζει fielda γιατί έτσι του ήρθε (ενώ έχει η ίδια ήδη 4 ψήφους) και εξαφανίζεται, δηλώνοντας ότι δεν διαβάζει μακροσκελή posts.
  16. Resident Evil: επίσης πινακάκι με όλους τους παίκτες και δηλώνει ότι θα προσέχει τους Bill, fantasmenos, kalypso. Έπειτα αποφεύγει λέει τα "sos" του γύρου και ψηφίζει τον vendetta (τον οποίο επιλέγει ανάμεσα από xanp και Vkey) τον οποίο δεν έχει κατηγορήσει κανείς άλλος. Για τον επόμενο γύρο ψηφίζει kalypso.
  17. vendetta: έρχεται μία ώρα πριν τη λήξη ψηφοφορίας να ψηφίσει την kalypso (κανείς δεν την είχε κατηγορήσει), χωρίς να έχει διαβάσει τα posts, από ένστικτο, δηλώνοντας έλλειψη χρόνου λόγω διπλωματικής. Αργότερα το βράδυ διάβασε τα μηνύματα και κατηγόρησε τον fandago για έλλειψη επιχειρημάτων, σχολιάζοντας ότι η fielda μάλλον ήταν πολίτης-θύμα και υποπτευόμενος την Ηρώ.
  18. Vkey: κάνει αστειευόμενη ένα μικρό post ψηφίζοντας Corpse (χωρίς αιτιολογία) και εξαφανίζεται ενώ ήδη είχαν γίνει 78 post για να βγάλει κάποια συμπεράσματα.
  19. xanp: φτιάχνει επίσης πίνακα με όλους τους παίκτες απαλάσσοντας όλους όσοι κάνανε στον προηγούμενο γύρο δολοφόνοι. Αργότερα θεωρεί ότι η phoebe μιλάει πολύ για δολοφόνος και θεωρεί την fielda δολοφόνο. Επιμένει στην fielda, αθωώνει την phoebe αλλά ψηφίζει fandago, γιατί και καλά δεν παίζει όπως τις άλλες φορές και αφού τον έχουν κατηγορήσει fantasmenos, Ηρώ, ΚουΕ.
  20. Youki: δηλώνει ως ύποπτους Phoebe, Pitg21, Lorelai, Fielda, vendetta και fandago και εξαφανίζεται, για να έρθει αργότερα να κάνει post δύο γραμμών ψηφίζοντας phoebe (χωρίς να διαβάσει όλα τα posts) και δηλώνει έλειψη χρόνου. Επιστρέφει την επόμενη μέρα με ένα μικρό πάλι post να ψηφίσει phoebe.

Αυτά είναι ακριβώς όσα έχουν γίνει ως τώρα. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας. :)

Τα δικά μου σχόλια είναι:

  • ο fantasmenos, παίζει εκ του ασφαλούς και βρίσκει την ευκαιρία να διώξει τον fandago.
  • ο jrot είναι εξαφανισμένος ψηφίζοντας με άκυρο λόγο την fielda επίσης με το ρεύμα (εκ του ασφαλούς).
  • η ΚουΕ έχει καθαρά αποπροσανατολιστικό ρόλο
  • η Neraida ακολουθεί επίσης το ρεύμα και συγκεκριμένα άτομα που πείθουν όπως η Ηρώ πιθανότατα για να κερδίσει την εύνοια τους. Το πιο πιθανό είναι να ψηφίσει fandago γιατί της την σπάω :P
  • ο pitg21 είναι παντελώς εξαφανισμένος, ψηφίζοντας επίσης εκ του ασφαλούς
  • ο vendetta τα βάζει κλασσικά με Ηρώ-fandago.
  • η Vkey συμμετέχει ακόμα λιγότερο και από τις φορές που συμμετείχε ελάχιστα, δεν θέλει να τραβήξει την προσοχή.
  • η xanp αδιαφορεί σε αυτό το γύρο ότι ο fandago είναι καλός παίκτης που όπως έλεγε θέλει να τον κρατάει μέσα γιατί βοηθάει. Κατηγορεί άλλους και παρόλα αυτά τον ψηφίζει.
  • η Youki δεν συμμετέχει καθόλου όπως τις φορές που ήταν πολίτης, απλά ψηφίζει και φεύγει.
Σε αυτά τα άτομα πιστεύω είναι μαζεμένοι μάλλον ΟΛΟΙ οι κακοί ρόλοι. Θα επιμείνω σε fantasmenos, θεωρόντας τον τον πιο επικίνδυνο. Αν όμως υπάρξει ρεύμα προς κάποιον άλλο ίσως και αλλάξω :)

Συγχαρητήρια σε όσους διάβασαν όλο το post. :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Ηρώ οι δολοφόνοι θα είναι οι πρώτοι που θα σε κατηγορήσουν... αχα καλό ε?
να μην ανοίξει λοιπόν κανένας το στόμα του να πει κάτι γιατί ουε κι αλίμονο του θα βγει δολοφόνος :mad:
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του ΚουΕ μου. ;)

μέχρι πριν λίγο σκοτωνόσουν με τον Fandago και τώρα αυτός σου βάζει +1
Τι ακριβώς έκανα; Σκοτωνόμουν; :confused:
Πολύ θα το ΄θελες!;)
Αν μου βρεις παραπάνω από ένα post που αναφέρομαι σε αυτόν και τον κατηγορώ τότε θα συμφωνήσω. Ένα και μοναδικό έκανα, όπως και για τη fielda, όπως και για τη Resident.

Δεν έχεις δα και το αλάθητο του πάπα ώστε κάθε φορά που θα πεις κάτι να τρέξουν όλοι να σε υποστηρίξουν... έχει αποδειχτεί άλλωστε ότι αρκετές φορές έχεις πέσει ΠΟΛΥ έξω

Διαστρεβλώνεις τα όσα λέω και έχεις τους λόγους σου που το κάνεις. ;)
Μα ακριβώς γιατί κάποιες φορές έχω πέσει ΠΟΛΥ έξω, δίνω τη δυνατότητα στους δολοφόνους να εκμεταλλέυονται τις επιλογές μου. Και αυτό συνέβη και τώρα.
Σας έδωσα πάτημα να στραφείτε σε πολίτες και το κάνατε.
Τη fielda καλή μου την κατηγορησα ναι, αλλά όπως είδες αμέσως μόλις μου απάντησε είδα πως έκανα λάθος και άλλαξα την ψήφο μου. Για ρίξε μια ματιά στα post 49 και 50 ;)
Τις ψήφους η fielda δεν τις πήρε από μένα.
Αλλά δε σε είδα να λες κάτι για άλλους που την ψήφισαν, όπως αναφέρω στο παραπάνω μου ποστ, μόνο μένεις να με κατηγορείς.
Το ίδιο έκανα και με τη Resident. Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, μπας και τσιμπήσει κάποιος.


Η Φοιμπς παραμένει στους υπόπτους μου
Το ότι την υποπτεύεσαι εσύ, με βάζει σε ανησυχίες γιατί ήταν αυτή που θα ψήφιζα.
Έχω ακόμα 1.30 ώρα μέχρι τις 13.00, για να δούμε τι άλλο θα έχουμε ως τότε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Fandago να θεωρήσω ότι ψήφισες fantasmeno?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
επειδή είναι σημαντική πολύ η σημερινή ψήφος, μετά το ποστ του Fandago (που ναι το διάβασα όλο), παρόλο που διαφωνώ φυσικά σε κάποια κομμάτια (Ειδικά αυτά που με αφορούν),
αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον Fantasmeno

Ηρώ... τώρα που άλλαξα την ψήφο μου, μπορείς με την άνεση σου να ψηφίσεις την Φοιμπς :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Phoebe

Διακεκριμένο μέλος

Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
Σε αυτό το γύρο παρατηρώ πως ό,τι κατηγορώ μέσα σε λίγα λεπτά ψηφίζεται.

1. Κατηγορώ και ψηφίζω αρχικά fielda και συγκεντρώνει τελικά τις ψήφους των: fantasmenos, jrot6, kalypso, phoebe, pitg21
Oι 2 τουλάχιστον από αυτούς είναι δολοφόνοι. Πιάστηκαν από το ρεύμα και βρήκαν τη fielda ως το εύκολο θύμα.

Ε... δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ σε καμία περίπτωση δεν ψήφισα fielda επειδή την κατηγόρησες εσύ! Το διευκρίνησα και χθες αλλά μάλλον καταλάθος (; ) το παρέβλεψες! Ψήφισα fielda γιατι δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι και ήθελα να με σώσω σε πιθανή αλλαγή ψήφου αυτών που με κατηγορούσαν, και ήταν και πολλοί πανάθεμα τους! :P



phoebe: Από την αρχή μου φάνηκε ύποπτη και δηλώνει πως ψηφίζει fielda για να σώσει το τομάρι της. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει παίξει καλά, είτε είναι δολοφόνος είτε πολίτης.


Το σίγουρο είναι οτι έχεις κολλήσει! Θέλεις να με βγάλεις δολοφόνο αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη! :pfff::P


Καλημέρες.
Με έχετε μπερδέψει όσο δεν φαντάζεστε.
Συνεχίζω πάντως να θεωρώ ένοχη τη Φοίβη και γιαυτό θα την ξαναψηφίσω.

Που είναι η Youki που ξέρω; Που είναι ο σουπερ ντουπερ ντεντεκτιβ; :worry:


Για σήμερα Fandago ο οποίος δεν με πείθει καθόλου
Η Ηρώ κάνει νερά
Η Φοιμπς παραμένει στους υπόπτους μου


Βγάλε με αν θες να κερδίσουν οι πολίτες, εκτός και αν δεν θες!


Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνομαι τόσο ύποπτη! Κάθε φορά που είμαι πολίτης μιλάω πολύ, αντικρούω έστω και την παραμικρή υποψία σε βάρος μου (αυτό με έχει καταστρέψει τελικά :(:P) και δεν φοβάμαι να μιλήσω!

Είμαι ανάμεσα σε Κακή Επιρροή και kalypso! Για την ώρα θα ψηφίσω kalypso!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Λίστα για Τετάρτη 5/11:

  1. Bill -> pitg21
  2. Corpse Bride -> Neraida
  3. fandago
  4. fantasmenos -> Fandago
  5. Ηρώ
  6. jrot6
  7. Kakerlak
  8. Κακή Επιρροή -> fantasmenos
  9. kalypso
  10. Lorelai
  11. Neraida
  12. Niyia
  13. Phoebe -> kalypso
  14. pitg21
  15. Resident Evil -> kalypso
  16. vendetta
  17. Vkey
  18. xanp
  19. Youki -> Phoebe

Υποψήφιοι
2 -> kalypso
1 -> Fandago
1 -> pitg21
1 -> Neraida
1 ->Phoebe
1 -> fantasmenos



Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά


  1. fielda (ψηφοφορία)


Απουσίες
Kakerlak: 1
Niyia: 1

(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)


Σήμερα μαθαίνετε τον M.V.P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Αχ βρε phoebe δεν πρόσεξες καλά το post μου. Είπαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα για σένα και μάλιστα το έκανες παράθεση πιο κάτω!

Είπα πως από αυτούς που ψήφισαν fielda θεωρώ ότι έχουμε σίγουρα δύο δολοφόνους.
Μετά και από το post του fandago είμαι ανάμεσα σε σένα και τον fantasmenos.
Στον δεύτερο όπως αναλυτικά είπα, δίνω περισσότερες πιθανότητες σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όταν είναι δολοφόνος ξέρει να παραπλανεί.


Kαι ΚουΕ άσε τις υποδείξεις. Πας να ξεγλιστρήσεις.

Μπορεί να μας πει η ΣΕ, πόσους ξέρει ο ρουφιάνος και πόσους το τσιράκι;
Για να δούμε που το πάει η ΚουΕ ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
ναι... όλα καλά
να ψηφίζετε όμως δεν βλέπω και η ώρα κοντεύει μία... (οκ 12 είναι ακόμα αλλά εγώ αγχώνομαι!)

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΛΕ! Κι αλλάζετε μετά αν είναι! :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Phoebe

Διακεκριμένο μέλος

Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
Αχ βρε phoebe δεν πρόσεξες καλά το post μου. Είπαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα για σένα και μάλιστα το έκανες παράθεση πιο κάτω!

Είπα πως από αυτούς που ψήφισαν fielda θεωρώ ότι έχουμε σίγουρα δύο δολοφόνους.
Μετά και από το post του fandago είμαι ανάμεσα σε σένα και τον fantasmenos.
Στον δεύτερο όπως αναλυτικά είπα, δίνω περισσότερες πιθανότητες σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όταν είναι δολοφόνος ξέρει να παραπλανεί.

Το ξέρω οτι το είπες αλλά προσπαθώ να σου δείξω οτι είμαι πολίτης και να τονίσω τον λόγο που άλλαξα ψήφο, σε περίπτωση που δεν το είδε κάποιος!

Μάλιστα... μετά το ποστ του fandagou θεωρείς εμένα και τον fantasmeno ύποπτους! Σε προκαλώ να με ψηφίσεις, και όχι μόνο εσύ αλλά και όλοι όσοι με κατηγορούν, για να βγω σήμερα και μετά να δούμε τι θα έχεις να πεις! Περιμένω επίσης και μια ψήφο της kalypso, που είπε πως θα με ψηφίσει όταν θα φανεί η ιδιότητά μου! Πάντως μόνο για δολοφόνι με κόβεις ε; Μην πεις μετά, αν βγω σήμερα, οτι είμαι το τσιράκι, εξάλλου εγώ δεν έχω κατηγορήσει κανέναν με επιμονή ούτε ρίχνω κατηγορίες δεξιά και αριστερά και ούτε είμαι από την μια έτσι και από την άλλη γιουβέτσι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vendetta

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλεται Ξεναγός και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,275 μηνύματα.
Μάλιστα...Ενδιαφέροντα ποστς...Εγώ λοιπόν κατά τα λεγόμενα του fandago τα έβαλα με αυτόν και την Ηρώ...Δώστε μου και οι δύο σας έναν λόγο για να μην σας υποπτευθώ...
Η κυρία Ηρώ κομματιάζει ένα απλό πόστ της fielda στα τρία και την κατηγορεί για δολοφόνο...Το θεωρώ υπερβολικό...Η μόνη απάντηση της fielda είναι ότι είναι πολίτης και ότι θα το δείτε στο τέλος και ότι κάνετε λάθος και ως δια μαγείας η Ηρώ πείστηκε και άλλαξε σε Φοίβη επειδή η fielda της απάντησε... :worry: Όταν κατηγόρησα λοιπόν εγώ χτες την Ηρώ και αυτήν δε μου απάντησε ποιον λόγο έχω να μην την θεωρήσω ύποπτη;; Και το και καλά αστειάκι με το fantasmeno;;
Εσύ τώρα αγαπητέ fandago...Τα επιχειρήματά σου που φωνάζεις στον πρώτο γύρο ότι έχεις πάντα που είναι;; Στο τελευταίο ποστ εγώ βλέπω ένα ρεζουμέ του παιχνιδιού του καθενός και ψηφίζεις fantasmeno επειδή παίζει εκ του ασφαλούς...Ποιό είναι το ασφαλές;;Δηλαδή ψηφίζει ο ένας τον άλλον και μου κάνεις και ένα ποστ σεντόνι ότι και καλά δείτε έκανα την ανάλυση που θέλατε...Η ψήφος του fantasmenou στον πρώτο γύρο δεν είναι καθόλου στο βρόντο...Ή είστε μαζί δολοφόνοι ή ο fantasmenos κάνει την έρευνά του...
ΚουΕ μου μοιάζεις λίγο lost in translation...Τσιράκι;;
Resident το παιχνίδι σου έχει στοιχεία και δολοφόνου και πολίτη...Ενθυμούμενος τα δύο προηγούμενα παιχνίδια σου πάντα...
Η Φοίβη το ίδιο παιχνίδι...Αν και η αρχική προάσπιση της ΚΕ και η υποψία στη συνέχεια και με το δεδομένο ότι η ΚΕ είναι τσιράκι καίει λιγάκι τη Φοίβη...Αλλά διασώζει την Ηρώ νομίζω...Η ΚΕ έχει μία μικρή κοντρίτσα με την Ηρώ... :hmm:

Προς το παρόν fandago από μένα...Ας δω και τη δολοφονία και βλέπουμε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Vkey

Επιφανές μέλος

Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8,253 μηνύματα.
Δέχομαι συγχαρητήρια που διάβασα όλο του ποστ του φαν :P
Και της Ηρούς :P

Για εμένα κλασσικά είναι νωρίς για να πω είναι αυτός ή ο άλλος...
Στα 19 άτομα οι 4 είναι δολοφόνοι...
Και μεταξύ σας μαλλιοτραβιόσαστε (δεν λέω μας γιατί ακόμα δεν έχω τσακωθεί με κανέναν :P) που στα προηγούμενα παιχνίδια έχει αποδειχτεί κλασσική στρατηγικοί των δολοφόνων έτσι κι αλλιώς....

Η κόντρα πιστεύω ότι θα εξελιχθεί ανάμεσα σε φανταγκο και φαντασμένο για σήμερα...
Ο Τεό με ψιλό έπεισε μετά το αναλυτικό του πινακάκι και μίλησε at last με επιχειρήματα (πλζ μην πεις να κάνω κι εγώ τα βαριέμαι και υπάρχουν ήδη πολλά..:P)

Ο φαντασμένος πινακάκι δεν έχει...μιλάει ωστόσο...και στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν δολοφόνος...και καλός...και βέβαια αυτό δεν το κάνει να μην είναι ακόμα μια φορά δολοφόνος...

Όσο για την Φοιμπς δεν βλέπω κάτι ύποπτο..κλασσικά συνέχεια μιλάει :P Και δεν ξέρω αν επειδή έσπασε την παράδοση και έδωσε αλλού την 1η ψήφο την κάνει και αυτόματα ύποπτη :P

Θα φηφίσω ανάλογα του ρεύματος αργότερα....

P/s1: Wow...έγραψα πάνω από 2 σειρές :P
P/s2:Καλυψούδι μ' μίλησα :redface:
P/s3:Πάω για καφέ...Σήμερα δεν δουλεύω!!!! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jrot6

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,535 μηνύματα.
Ουφ..Τα καταφερα και διαβασα ολες τις σελιδες..
Να ρωτησω κατι..Θυμαται καποιος αν στους προηγουμενους γυρος οι pitg21 και xanp ειχαν κανει καθολου δολοφονοι?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Απ όσο θυμάμαι στους δύο τελευταίους πάντως όχι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Ψηφίζω fantasmenos.

Vendetta δε μας τα λες καθόλου καλά! Ό,τι θες καταλαβαίνεις.
:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jrot6

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,535 μηνύματα.
Αν δεν εχουν κανει δολοφονοι πιστευω οτι ηρθε η σειρα τους..Ειναι ατομα που παιζουν συχνα και νιωθω οτι η ΣΕ θα τους εδωσε αυτη τη φορα το ρολο..
Ψηφιζω pitg21 που ειναι εξαφανισμενος κατι που βολευει πολυ εναν δολοφονο..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Καλημέρες! :)

Λετς γκετ του μπίζνες :angelnot:

Αρχικά θέλω να πω κάτι, με βάση το παρακάτω απόσπασμα από ποστ της ΚουΕ

Αρχική Δημοσίευση από ΚουΕ:
Ηρώ, ο καθένας μπορεί να έχει δική του διαμορφωμένη άποψη η οποία κάποιες φορές να ΤΥΧΑΙΝΕΙ να συμπίπτει με τη δική σου
Δεν έχεις δα και το αλάθητο του πάπα ώστε κάθε φορά που θα πεις κάτι να τρέξουν όλοι να σε υποστηρίξουν...

Συμφωνώ εδώ με την ΚουΕ και να πω στο Ηρούλι ότι πολλές φορές μπορεί την ώρα που θα μπει κάποιος για να διαβάσει τα ποστ-ΙΑ να έχεις ήδη ποστάρει εσύ τις σκέψεις σου. Αυτό δε σημαίνει ότι σε αντιγράφει ή ότι βρίσκει πάτημα στα λεγόμενά σου και κατηγορεί κι εκείνος το ίδιο άτομο- απλά ίσως έτυχε να κάνατε την ίδια σκέψη. :)
Γι αυτό δεν καταλαβαίνω καθόλου αυτό που λένε συνέχεια στα παιχνίδια (όχι σε αυτό, γενικά) το ότι "ψήφισες μετά που δημιουργήθηκε ρεύμα, άρα είσαι ύποπτος". Πολλές φορές αυτά τα επιχειρήματα που προβάλλετε είναι απόλυτα λογικά και εκείνη την ώρα λες "ε δίκιο έχουν" και ψηφίζεις χωρίς να το πολυσκεφτείς.
Άσχετα σχόλια όλα αυτά- σορρυ :redface:



Λεπόν, από αυτά που διάβασα σήμερις μου δημιουργήθηκαν οι εξής προβληματισμοί

1. Η ΚουΕ είναι στανταρ ορουφιανοτέτοιος που βοηθάει τους δολοφόνους- δε θυμάμαι και πώς λέγεται σε αυτό τον γύρο, παλιά το λέγαμε ιερόδουλη:D:whistle:
2. Δεν πιστεύω ότι ο φαντασμένος είναι ένοχος... Δεν μου έχει δώσει τέτοια δείγματα και ακόμα απορώ γιατί τον ψηφίζετε όσοι τον ψηφίζετε :worry:- μπορείτε να μου πείτε κι εμένα, αν είναι να τον ψηφίσω κι εγώ ρε παιδιά! Αμα είναι ο "κακός" πρέπει να έχουμε ενιαία πολιτική- ή σε άλλο παιχνίδι παίζω; :P
3. Η Φοιμπς με νευριάζει όπως παίζει, μα εκτός αυτού εξακολουθώ να τη θεωρώ ένοχη- φυσικά και θα σε ψηφίσω σήμερα λαβ, θέλω να δω αν έχω πέσει μέσα ή αν η κρίση μου είναι τελείως για το διάολο, που λέει και η Ηρώ :D
4. Ο φαντάγκο και η Ηρώ (ναι, πάνε πακέτο αυτοί :P) πιστεύω ότι είναι πολίτες. Αλλά κάπου διάβασα ότι μπορεί να είναι συνδολοφόνοι και να έχουν κοινή πολιτική κλπ κλπ. αλλά επειδή το είπε η ΚουΕ (βλέπε 1.) δεν έδωσα και πολλή βάση :angel:
5. Πιστεύω ότι η Vkey είναι δολοφόνος- γι αυτό και την προκάλεσα χθες να μας πει τίποτα παραπάνω, αλλά όπως είδατε... εξηφανίσθη! :confused: Αν δεν έχουμε καμία δραματική εξέλιξη, αύριο θα έχει την ψήφο μου :angel:
6. Και η Νεράιδα δε με πείθει.
7. Και η Ρέζιντεντ περίεργη είναι... Θα τηνε προσέχω από δω και πέρα



Για σήμερα ψηφίζω Φοιμπς, ελπίζοντας να μη δολοφονηθώ (από τώρα) :worry:

εδιτ. μέχρι να ποστάρω είχε ποστάρει η Βίκυ (:-*), οπότε προς το παρόν απαλλάσσεται των κατηγοριών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
Ξεκινησα να διαβαζω στις 10 με διαλειμματα για δουλεια :redface:, και δε θυμαμαι ουτε τα μισα.. Οοοοο,τι επιασα σε σχολιασμο ειναι τα εξης:


Bill -> Γραφει το ιδιο χαριτωμενα οπως γραφει παντου. Συνεχιζει να ειναι στην καρακοσμαρα του οσον αφορα το παιχνιδι, οπως και στον προηγουμενο γυρο, και πιστευω πως ειναι αθωος. Φιλακι? :-*

Corpse Bride -> Κααααααλο παιδι!

fandago -> Εχω καιρο να τον δω σε δραση, με πειθει αρκετα. Πιστευω οτι ο μονος ρολος που μπορει να εχει ειναι του ρουφιανου.

fantasmenos -> :knife: Μπερδεway. Δεν εχω βγαλει συμπερασμα

Ηρώ -> Κατηγορια φανταγκο. Τα λεει εμορφα, αλλα οσο με εχει βοηθησει αλλο τοσο μ'εχει μπερδεψει. Ισως νοσοκομα.

jrot6 -> Νομιζω δεν τον εχω δει ποτε σε δραση. Η σιωπηλος πολιτης, η απων παικτης

Kakerlak -> Το απολυτο κενο. Καλυτερα να μη δηλωνουμε συμμετοχη αν δε σκοπευουμε να παιξουμε. Σχωρνα με για τη μπιτσοσυνη.

Κακή Επιρροή -> Υποπτη για μενα. Δολοφονι η τσιρακι;

kalypso -> Πυροτεχνημα.. ενα ποστ και εξαφανιση. Δεν την κατηγορω πολυ γιατι κι εγω το ιδιο κανω :P Μαλλον πολιτακι

Lorelai -> Have no idea. Μαλλον πολιτης λογω ελαχιστης συμμετοχης

Neraida -> Υποπτη, αλλα οχι τρελα. Θα συνεχισει η ψηφος μου μεχρι τη 1 τουλαχιστον ομως.

Niyia -> Τα ιδια με κακερλακ

Phoebe -> Η' μονιμως χαμενη παικτρια, η μπερδεψοδολοφονακι. Δεν ξερω.

pitg21 -> Πυροτεεεχνημα, και μικρης διαρκειας :geek: Θελω να δω περισσοτερη συμμετοχη για να βγαλω καποιο συμπερασμα.

Resident Evil -> Λοβ :-* ακομα να το ξεπερασεις ε :D Πολιτακι μου φαινεται

vendetta -> Dunno.. δε μου χει δωσει ισχυρους λογους να τον υποπτευομαι, αλλα V ειναι αυτος :sly:

Vkey -> Με ψηφισε χωρις αιτιολογια, αλλα το χει κανει κι αλλες φορες στο παρελθον, οποτε προς το παρον δε μου κινει καμια ιδιαιτερη υποψια. (αν το κανει και στο μελλον θα χουμε προβλημα :evil:)

xanp -> Δεν θυμαμαι πλεον τιποτα απ'οσα εγραψε, παω για επαναληψη :(

Youki -> Δεν θυμαμαι πλεον τιποτα απ'οσα εγραψε, παω για επαναληψη :(

Η ψηφος μου παραμενει στη Neraida
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Λίστα για Τετάρτη 5/11:

  1. Bill -> pitg21
  2. Corpse Bride -> Neraida
  3. fandago -> fantasmenos (?????????? CONFIRM)
  4. fantasmenos -> Fandago
  5. Ηρώ -> fantasmenos
  6. jrot6 -> pitg21
  7. Kakerlak
  8. Κακή Επιρροή -> fantasmenos
  9. kalypso -> Phoebe
  10. Lorelai
  11. Neraida
  12. Niyia
  13. Phoebe -> kalypso
  14. pitg21
  15. Resident Evil -> kalypso
  16. vendetta -> Fandago
  17. Vkey
  18. xanp
  19. Youki -> Phoebe

Υποψήφιοι
3 -> fantasmenos
2 -> kalypso
2 -> Fandago
2 ->Phoebe
2 -> pitg21
1 -> Neraida



Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά


  1. fielda (ψηφοφορία)


Απουσίες
Kakerlak: 1
Niyia: 1

(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)


Σήμερα μαθαίνετε τον M.V.P.


Μπορεί να μας πει η ΣΕ, πόσους ξέρει ο ρουφιάνος και πόσους το τσιράκι;
Για να δούμε που το πάει η ΚουΕ ;)
δύο δολοφόνους και 1 πολίτη, χωρίς να ξέρουν ποιος είναι τι.


Γράφτε με Bold τις ψήφους πλιζζζζζζζζζζζζζζζ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top