Ο φαντασμενος δε, παιζει να ειναι ειτε δολοφονος ειτε ιεροδουλη....Οποτε φιφτι φιφτι....
Εγω επιμενω σε φαντασμενο...δεν τον θελω μεσα!
Δεν με θες έ; Καλάααααααα εσύ θα χάσεις
Οι δολοφονοι παντα ρισκαρουν τα παντα....
Φίλε, τι λες τώρα; Οι δολοφόνοι ποτέ δεν ρισκάρουν. Είναι πολύ λίγοι για να το κάνουν. Εξού και το συντηρητικό παιχνίδι της Lorelai που της κόστισε...
Τα τελευταία μου λόγια. Με φάγατε λάχανο... Και εγώ εμένα θα έβγαζα πάντως. Αν βγάζατε σήμερα τον Lorien θα κάνατε τραγικό λάθος.
Λοιπόν... Συμβουλή 1: Βγάζετε αύριο Lorien και αν είναι δολοφόνος η Κακή Επιρροή είναι ρουφιάνος και ξεπετάτε και την Nininaou. Αν δεν είναι τότε τι να πω. Good game από ΚΕ. Με έπεισε...
Ηρώ: Διαβάζοντας τα ποστ είμαι ή εγώ ή εσύ ή η κακή επιρροή τσατσά...
Συμβουλή 2: Η Ηρώ, Neraida, fandago, Youki, Nininaou, Κακή Επιρροή μιλάνε πολύ. Και προς τους πολίτες που είστε εκεί μέσα και στους πολίτες που δεν μιλούν πολύ: Αν δείτε ότι οι ομιλούντες στους επόμενους 4 γύρους δεν δολοφονηθούν (ειδικά Ηρώ και fandago) φάτε τους με ψηφοφορίες. Μη διστάσετε. Είναι αποδεδειγμένο ότι μετά θα τους εμπιστεύεστε και θα σας τη φέρουν (όπως εγώ και ο bill στο προηγούμενο γύρο

)... Καλύτερα να μείνουν αυτοί που δεν μιλούν. Εξάλλου, λογικά εκεί είναι 1 ή 2 δολοφόνοι μεν αλλά με λίγη τύχη κερδίζουν οι πολίτες.
Καλή συνέχεια... May the force be with you