fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η fielda έγραψε: #4.481 02-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Click για ανάπτυξη... Μη μου στενοχωριέσαι. Μπορείς να με πείσεις μέχρι αύριο στις 20:00 ότι δεν είσαι δολοφόνος και να αλλάξω την ψήφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Angie_Ann: #4.482 02-05-08 00:19 Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Youki έγραψε: #4.483 02-05-08 00:29 Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:48 Ο T_Chameleon: #4.484 02-05-08 00:48 Θα σας ψυχολογήσω λίγο και θα βγάλω το συμπέρασμα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:01 Η Phoebe έγραψε: #4.485 02-05-08 01:01 Καλέ πότε γράψατε τόσες σελίδες!!!! Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αποφασίσω αν και έχω κάποιους στο μυαλό μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:13 Ο Lorien έγραψε: #4.486 02-05-08 01:13 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Μη μου στενοχωριέσαι. Μπορείς να με πείσεις μέχρι αύριο στις 20:00 ότι δεν είσαι δολοφόνος και να αλλάξω την ψήφο μου Click για ανάπτυξη... Χλωμο,γιατι αυριο δε θα μπω νετ κατα πασα πιθανοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:43 Η Oralee έγραψε: #4.487 02-05-08 01:43 Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα. Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η Molka έγραψε: #4.488 02-05-08 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Click για ανάπτυξη... Αντζούγια από την αφεντιά μου χωρίς πολύ σκέψη, δεν μ' αρέσει το παραπάνω ποστ σου μανταμίτσα, τρε σασπίσας. Συμπαθέστατος ο Tetragrammaton παρά το μεγάλο νικ, θα μπορούσε άνετα να είναι δολοφονάκι, και ο Λόρις πάντα ύποπτος. Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η Vkey έγραψε: #4.489 02-05-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 02:45 Η Molka έγραψε: #4.490 02-05-08 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Click για ανάπτυξη... Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, thanks for ruining my fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:09 Ο fandago έγραψε: #4.491 02-05-08 04:09 Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Click για ανάπτυξη... Μη μου στενοχωριέσαι. Μπορείς να με πείσεις μέχρι αύριο στις 20:00 ότι δεν είσαι δολοφόνος και να αλλάξω την ψήφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Angie_Ann: #4.482 02-05-08 00:19 Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Youki έγραψε: #4.483 02-05-08 00:29 Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:48 Ο T_Chameleon: #4.484 02-05-08 00:48 Θα σας ψυχολογήσω λίγο και θα βγάλω το συμπέρασμα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:01 Η Phoebe έγραψε: #4.485 02-05-08 01:01 Καλέ πότε γράψατε τόσες σελίδες!!!! Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αποφασίσω αν και έχω κάποιους στο μυαλό μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:13 Ο Lorien έγραψε: #4.486 02-05-08 01:13 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Μη μου στενοχωριέσαι. Μπορείς να με πείσεις μέχρι αύριο στις 20:00 ότι δεν είσαι δολοφόνος και να αλλάξω την ψήφο μου Click για ανάπτυξη... Χλωμο,γιατι αυριο δε θα μπω νετ κατα πασα πιθανοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:43 Η Oralee έγραψε: #4.487 02-05-08 01:43 Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα. Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η Molka έγραψε: #4.488 02-05-08 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Click για ανάπτυξη... Αντζούγια από την αφεντιά μου χωρίς πολύ σκέψη, δεν μ' αρέσει το παραπάνω ποστ σου μανταμίτσα, τρε σασπίσας. Συμπαθέστατος ο Tetragrammaton παρά το μεγάλο νικ, θα μπορούσε άνετα να είναι δολοφονάκι, και ο Λόρις πάντα ύποπτος. Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η Vkey έγραψε: #4.489 02-05-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 02:45 Η Molka έγραψε: #4.490 02-05-08 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Click για ανάπτυξη... Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, thanks for ruining my fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:09 Ο fandago έγραψε: #4.491 02-05-08 04:09 Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Youki έγραψε: #4.483 02-05-08 00:29 Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:48 Ο T_Chameleon: #4.484 02-05-08 00:48 Θα σας ψυχολογήσω λίγο και θα βγάλω το συμπέρασμα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:01 Η Phoebe έγραψε: #4.485 02-05-08 01:01 Καλέ πότε γράψατε τόσες σελίδες!!!! Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αποφασίσω αν και έχω κάποιους στο μυαλό μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:13 Ο Lorien έγραψε: #4.486 02-05-08 01:13 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Μη μου στενοχωριέσαι. Μπορείς να με πείσεις μέχρι αύριο στις 20:00 ότι δεν είσαι δολοφόνος και να αλλάξω την ψήφο μου Click για ανάπτυξη... Χλωμο,γιατι αυριο δε θα μπω νετ κατα πασα πιθανοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:43 Η Oralee έγραψε: #4.487 02-05-08 01:43 Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα. Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η Molka έγραψε: #4.488 02-05-08 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Click για ανάπτυξη... Αντζούγια από την αφεντιά μου χωρίς πολύ σκέψη, δεν μ' αρέσει το παραπάνω ποστ σου μανταμίτσα, τρε σασπίσας. Συμπαθέστατος ο Tetragrammaton παρά το μεγάλο νικ, θα μπορούσε άνετα να είναι δολοφονάκι, και ο Λόρις πάντα ύποπτος. Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η Vkey έγραψε: #4.489 02-05-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 02:45 Η Molka έγραψε: #4.490 02-05-08 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Click για ανάπτυξη... Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, thanks for ruining my fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:09 Ο fandago έγραψε: #4.491 02-05-08 04:09 Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:48 Ο T_Chameleon: #4.484 02-05-08 00:48 Θα σας ψυχολογήσω λίγο και θα βγάλω το συμπέρασμα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:01 Η Phoebe έγραψε: #4.485 02-05-08 01:01 Καλέ πότε γράψατε τόσες σελίδες!!!! Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αποφασίσω αν και έχω κάποιους στο μυαλό μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:13 Ο Lorien έγραψε: #4.486 02-05-08 01:13 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Μη μου στενοχωριέσαι. Μπορείς να με πείσεις μέχρι αύριο στις 20:00 ότι δεν είσαι δολοφόνος και να αλλάξω την ψήφο μου Click για ανάπτυξη... Χλωμο,γιατι αυριο δε θα μπω νετ κατα πασα πιθανοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:43 Η Oralee έγραψε: #4.487 02-05-08 01:43 Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα. Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η Molka έγραψε: #4.488 02-05-08 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Click για ανάπτυξη... Αντζούγια από την αφεντιά μου χωρίς πολύ σκέψη, δεν μ' αρέσει το παραπάνω ποστ σου μανταμίτσα, τρε σασπίσας. Συμπαθέστατος ο Tetragrammaton παρά το μεγάλο νικ, θα μπορούσε άνετα να είναι δολοφονάκι, και ο Λόρις πάντα ύποπτος. Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η Vkey έγραψε: #4.489 02-05-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 02:45 Η Molka έγραψε: #4.490 02-05-08 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Click για ανάπτυξη... Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, thanks for ruining my fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:09 Ο fandago έγραψε: #4.491 02-05-08 04:09 Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα σας ψυχολογήσω λίγο και θα βγάλω το συμπέρασμα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:01 Η Phoebe έγραψε: #4.485 02-05-08 01:01 Καλέ πότε γράψατε τόσες σελίδες!!!! Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αποφασίσω αν και έχω κάποιους στο μυαλό μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:13 Ο Lorien έγραψε: #4.486 02-05-08 01:13 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Μη μου στενοχωριέσαι. Μπορείς να με πείσεις μέχρι αύριο στις 20:00 ότι δεν είσαι δολοφόνος και να αλλάξω την ψήφο μου Click για ανάπτυξη... Χλωμο,γιατι αυριο δε θα μπω νετ κατα πασα πιθανοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:43 Η Oralee έγραψε: #4.487 02-05-08 01:43 Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα. Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η Molka έγραψε: #4.488 02-05-08 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Click για ανάπτυξη... Αντζούγια από την αφεντιά μου χωρίς πολύ σκέψη, δεν μ' αρέσει το παραπάνω ποστ σου μανταμίτσα, τρε σασπίσας. Συμπαθέστατος ο Tetragrammaton παρά το μεγάλο νικ, θα μπορούσε άνετα να είναι δολοφονάκι, και ο Λόρις πάντα ύποπτος. Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η Vkey έγραψε: #4.489 02-05-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 02:45 Η Molka έγραψε: #4.490 02-05-08 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Click για ανάπτυξη... Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, thanks for ruining my fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:09 Ο fandago έγραψε: #4.491 02-05-08 04:09 Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ πότε γράψατε τόσες σελίδες!!!! Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αποφασίσω αν και έχω κάποιους στο μυαλό μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:13 Ο Lorien έγραψε: #4.486 02-05-08 01:13 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Μη μου στενοχωριέσαι. Μπορείς να με πείσεις μέχρι αύριο στις 20:00 ότι δεν είσαι δολοφόνος και να αλλάξω την ψήφο μου Click για ανάπτυξη... Χλωμο,γιατι αυριο δε θα μπω νετ κατα πασα πιθανοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:43 Η Oralee έγραψε: #4.487 02-05-08 01:43 Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα. Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η Molka έγραψε: #4.488 02-05-08 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Click για ανάπτυξη... Αντζούγια από την αφεντιά μου χωρίς πολύ σκέψη, δεν μ' αρέσει το παραπάνω ποστ σου μανταμίτσα, τρε σασπίσας. Συμπαθέστατος ο Tetragrammaton παρά το μεγάλο νικ, θα μπορούσε άνετα να είναι δολοφονάκι, και ο Λόρις πάντα ύποπτος. Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η Vkey έγραψε: #4.489 02-05-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 02:45 Η Molka έγραψε: #4.490 02-05-08 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Click για ανάπτυξη... Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, thanks for ruining my fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:09 Ο fandago έγραψε: #4.491 02-05-08 04:09 Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Μη μου στενοχωριέσαι. Μπορείς να με πείσεις μέχρι αύριο στις 20:00 ότι δεν είσαι δολοφόνος και να αλλάξω την ψήφο μου Click για ανάπτυξη... Χλωμο,γιατι αυριο δε θα μπω νετ κατα πασα πιθανοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:43 Η Oralee έγραψε: #4.487 02-05-08 01:43 Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα. Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η Molka έγραψε: #4.488 02-05-08 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Click για ανάπτυξη... Αντζούγια από την αφεντιά μου χωρίς πολύ σκέψη, δεν μ' αρέσει το παραπάνω ποστ σου μανταμίτσα, τρε σασπίσας. Συμπαθέστατος ο Tetragrammaton παρά το μεγάλο νικ, θα μπορούσε άνετα να είναι δολοφονάκι, και ο Λόρις πάντα ύποπτος. Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η Vkey έγραψε: #4.489 02-05-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 02:45 Η Molka έγραψε: #4.490 02-05-08 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Click για ανάπτυξη... Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, thanks for ruining my fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:09 Ο fandago έγραψε: #4.491 02-05-08 04:09 Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα. Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η Molka έγραψε: #4.488 02-05-08 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Click για ανάπτυξη... Αντζούγια από την αφεντιά μου χωρίς πολύ σκέψη, δεν μ' αρέσει το παραπάνω ποστ σου μανταμίτσα, τρε σασπίσας. Συμπαθέστατος ο Tetragrammaton παρά το μεγάλο νικ, θα μπορούσε άνετα να είναι δολοφονάκι, και ο Λόρις πάντα ύποπτος. Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η Vkey έγραψε: #4.489 02-05-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 02:45 Η Molka έγραψε: #4.490 02-05-08 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Click για ανάπτυξη... Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, thanks for ruining my fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:09 Ο fandago έγραψε: #4.491 02-05-08 04:09 Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλά ακόμα δεν αρχίσαμε και οι μισοί είναι σίγουροι ότι ο Λόριεν είναι δολοφόνος και οι άλλοι μισοί ότι είναι ο Τέτρα; Click για ανάπτυξη... Αντζούγια από την αφεντιά μου χωρίς πολύ σκέψη, δεν μ' αρέσει το παραπάνω ποστ σου μανταμίτσα, τρε σασπίσας. Συμπαθέστατος ο Tetragrammaton παρά το μεγάλο νικ, θα μπορούσε άνετα να είναι δολοφονάκι, και ο Λόρις πάντα ύποπτος. Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η Vkey έγραψε: #4.489 02-05-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 02:45 Η Molka έγραψε: #4.490 02-05-08 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Click για ανάπτυξη... Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, thanks for ruining my fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:09 Ο fandago έγραψε: #4.491 02-05-08 04:09 Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Fandago, μην νομίζεις ότι σε ξέχασα, θα έρθει και η σειρά σου αν επιβιώσω τις επόμενες μέρες. Αν είσαι πολίτης πες το μου να μην σπαταλάω φαιά ουσία. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 02:45 Η Molka έγραψε: #4.490 02-05-08 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Click για ανάπτυξη... Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, thanks for ruining my fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:09 Ο fandago έγραψε: #4.491 02-05-08 04:09 Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπάρχει περίπτωση να σου πει το αντίθετο; Click για ανάπτυξη... Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, thanks for ruining my fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:09 Ο fandago έγραψε: #4.491 02-05-08 04:09 Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιας και αυτές τις μέρες (μέχρι Κυριακή δεν θα παρακολουθώ στενά) και άρα δεν θα είμαι αύριο μέχρι τις 20.00 μέσα, θα ψηφίσω εντελώς στην τύχη τώρα έναν από τους παλιούς. Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Άλλο ένα είναι ότι θα έχουν διαλεχτεί άτομα που θα έχουν μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους, για να μπορούν να επικοινωνούν και με msn που θα έχουν ανταλλάξει. Άρα θα ψηφίσω μια Αντζούγια, που ξέρω ότι δεν θα μου κρατάει και κακία edit: Molka ούτε εγώ σε έχω ξεχάσει, απλά δεν θα ήθελα να φύγεις αν δεν σιγουρευτώ πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 04:44 Ο shaman έγραψε: #4.492 02-05-08 04:44 Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:03 Η Resident Evil: #4.493 02-05-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:04 Η Resident Evil: #4.494 02-05-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Youki: Παιιζουμε????? Χμμ...με τις 2 μονίμως ύποπτες παίχτριες των προηγούμενων γύρων να απουσιάζουν σε αυτόν και πολλούς νεους παίχτες θα ειναι σκληρή η αναμέτρηση! Click για ανάπτυξη... το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Youki έγραψε: #4.495 02-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Το σκεπτικό είναι ότι οι νέοι αποκλείονται μιας και δεν έχουν ξαναπαίξει και θέλουν λίγο να πάρουν μπρος με ένα παιχνίδι, άρα δεν θα έμπαιναν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: το είχες ετοιμάσει να με ψηφίσεις εσύ το ξέρω Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα...Να χάλαγα την παράδοση?! Angie απο μένα. & - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ninaki έγραψε: #4.496 02-05-08 10:30 Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμμ....πολλά παιδάκια μαζευτήκαμε σήμερα εε? Για να δούμε τι θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ninaki έγραψε: #4.497 02-05-08 10:42 Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Που έχετε χαθεί όλοι καλέ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:48 Η Phoebe έγραψε: #4.498 02-05-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Youki: Λογικά τουλάχιστον οι μισοί δολοφόνοι θα είναι απο τα άτομα που έχουν ξαναπαίξει. Angie....mania....phoebe...είναι άτομα που έχουν ξαναπαίξει και - αν δεν με απατά η μνήμη μου - δεν έχουν μπει δολοφόνοι εδώ και πολλούς γυρους, αν όχι ποτέ. Click για ανάπτυξη... Γιατί κάθε φορά πρέπει να μου το χτυπάτε; Μια φορά ήμουν δολοφόνος και εκείνη βγήκε σκάρτη! Σωστή η σκέψη σου, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο μερικούς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Εγώ υποπτέυομαι κάποιους αλλα δεν είμαι τελείως σίγουρη! Επειδή αν μου κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν φεύγει με τίποτα θα ψηφίσω τον Bill!!! Συνάδελφε με αγάπη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 10:51 Η Resident Evil: #4.499 02-05-08 10:51 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Άngie_Ann fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton Score: Angie_Ann: IIII Lorien: III Tetragrammaton: III (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ninaki έγραψε: #4.500 02-05-08 11:20 Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω προς το παρών λέω Angie-Ann...τώρα θα δω...δεν είμαι και τόσο σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.