Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Και χάρηκα...Γιατί εσύ με ψήφισες
Ωραία, ωραία το παίρνω πίσω!Μην με κατηγορείτε όλοι... Απλώς έχω κέφι να παίξω! Και οι μισοί λείπουν και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ποιον θα ψηφίσω! Μου φαίνεται στο τέλος θα το ρίξω τελείως στην τύχη, σε αυτόν που έχει μιλήσει λιγότερο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
[highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight]
- Angie_Ann:
- Bill:
- Bill_Slayer: Tetragrammaton
- commie:
- diotima:
- fandago:
- fantasmenos:
- fielda:
- fosia:
- Ηρώ:
- Idril:
- Kakerlak:
- Lorien:
- mania:
- Molka:
- Neraida:
- nina21:
- Niyia:
- Phoebe:
- shaman:
- Tetragrammaton:
- T_Chameleon:
- Vkey:
- Youki:
- xanp:
- vendetta:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Και χάρηκα...
Ωραία, ωραία το παίρνω πίσω!Μην με κατηγορείτε όλοι... Απλώς έχω κέφι να παίξω! Και οι μισοί λείπουν και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ποιον θα ψηφίσω! Μου φαίνεται στο τέλος θα το ρίξω τελείως στην τύχη, σε αυτόν που έχει μιλήσει λιγότερο!
ασε ρε !!!! τελείως στην τύχει σε τα μας όχι αυτά....
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικά πώς θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι; Μπορούμε να λειτουργούμε βάσει χρηματισμού; Να γίνει κάτι σαν δημοπρασία για την πρώτη αποχώρηση. Ακούω προσφορές
ΥΓ: Πλάκα κάνω, μην πέσετε να με φάτε...
fosia
Νεοφερμένος
το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Τι ετοιμοπόλεμο ρε συ ένα χελωνονιντζάκι είναιΑκόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούςεγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer
το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ!
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
fosia
Νεοφερμένος
Ακόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς
ή το λες αυτό για κάλυψη!
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι.
Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
[highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight]
- Angie_Ann:
- Bill:
- Bill_Slayer: Tetragrammaton
- commie:
- diotima:
- fandago:
- fantasmenos: Bill
- fielda:
- fosia: Bill_Slayer
- Ηρώ:
- Idril: Lorien
- Kakerlak:
- Lorien:
- mania:
- Molka:
- Neraida:
- nina21:
- Niyia:
- Phoebe:
- shaman:
- Tetragrammaton: Lorien
- T_Chameleon:
- Vkey:
- Youki:
- xanp:
- vendetta:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
xanp
Δραστήριο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς.μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι...
Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε.
Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει.
Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικάΟρίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει
Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ;και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε!
Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολαΜαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?)
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?)
Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι
Niyia
Διάσημο μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς?
98
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς?
πού ήσουν εσύ?????
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.