Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Θα ψηφίσω φαντάνγκο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα.
Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ )
κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος )
μουααααααχαχαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Και δεν είσαι και ξανθιά! Γιατί να σε πληρώσει κάποιος να μάθει το όνομα ενός πολίτη;κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος )
μουααααααχαχαχαχα
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
επιπλέον, δεν υπάρχει μια περιέργεια για το ποιον μπορεί να ήθελε η ΚΟΥΕ να είναι πολίτης?
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Εμένα θα λέεικι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος )
μουααααααχαχαχαχα
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Σας επαναφέρω στην τάξη!
Μη σπαμμάρετε!!!
πσ. όλα ως γνωστόν έχουν μια τιμή... Δέχομαι προσφορές σε πμ
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann:fandago
- Bill:
- Bill_Slayer: Tetragrammaton
- commie:
- diotima:
- fandago:Κakerlak
- fantasmenos: Bill
- fielda: Lorien
- fosia: Bill_Slayer
- Ηρώ: Idril
- Idril: Lorien
- Kakerlak:Lorien
- Lorien:
- mania:
- Molka:Αngie_Ann
- Neraida:
- nina21:Angie_Ann
- Niyia: Idril
- Phoebe:Bill
- shaman:
- Tetragrammaton: Lorien
- T_Chameleon:Lorien
- Vkey:
- Youki:Angie_Ann
- xanp: Tetragrammaton
- vendetta: Tetragrammaton
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![
Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία!
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ???
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι.
Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο.
Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ).
Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμεΛοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες.
καταχωρήθηκεΚλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος
Neraida
Επιφανές μέλος
επιτηδες το κανετε?!
(θελω ενα μαστιγιο!!!)
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!!
επιτηδες το κανετε?!
(θελω ενα μαστιγιο!!!)
Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του).
ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann:fandago
- Bill:Tetragrammaton
- Bill_Slayer: mania
- commie:
- diotima:
- fandago:Κakerlak
- fantasmenos: Bill
- fielda: Lorien
- fosia: Bill_Slayer
- Ηρώ: Idril
- Idril: Lorien
- Kakerlak:Lorien
- Lorien:
- mania:
- Molka:Αngie_Ann
- Neraida:
- nina21:Angie_Ann
- Niyia: Idril
- Phoebe:Bill
- shaman:
- Tetragrammaton: Lorien
- T_Chameleon:Lorien
- Vkey:Idril
- Youki:Angie_Ann
- xanp: shaman
- vendetta: Tetragrammaton
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![
Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει.
Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!!
Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!!
xanp
Δραστήριο μέλος
Γειά σας, είμαι δολοφόνος.
Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.