Καλή μας μέρα!
Λοιπόοοον, αν και έχω κοιμηθεί μόνο μια ώρα κι αυτή με διαλείμματα (σε κάποια φάση μάλιστα χτυπούσε το ξυπνητήρι κι εγώ σηκώθηκα με κλειστά τα μάτια κι έκανα "σσσσσσσσσστ"

), εξακολουθώ να έχω το τρομερό και φοβερό μου ένστικτο (ξέρετε εσείς

, ποτέ δεν πέφτω μέσα στις προβλέψεις μου!!!)
Επειδή ακριβώς στα προηγούμενα παιχνίδια σχεδόν ποτέ δεν έπεφτα μέσα στις προβλέψεις μου, σκέφτηκα οτι αυτό συνέβαινε επειδή προσπαθούσα να αναλύσω πάρα πολύ το κάθε ποστ, να δω τι κρύβεται πίσω του και τι έχει στο υποσυνείδητο ο συγγραφέας του και μλκίες. Γι αυτό αποφάσισα να το δω πιό χαλαρά το θέμα, it's a game, you know dude!!
Εμπιστευόμενη λοιπόν
μόνον το ένστικτό μου, θεωρώ οτι ο Founes είναι ρουφιάνος και μάλιστα με το μέρος των πολιτών. Ψηφίζω λοιπόν το ίδιο άτομο με τον Founes, δηλαδή την Phoebe, και γιατί μου ψιλοφαινόταν ύποπτη από την αρχή (το είχα αναφέρει σε κάποιο ποστ μου).
Πέρα από αυτό, με βάση καθαρά το ένστικτό μου και πάλι, πιστεύω οτι δολοφόνοι είναι: Phoebe, Lorien, Yiouki (ακόμη κι αν δολοφονήθηκε) και για υπόλοιπους δεν ξέρω ακόμη.
Επίσης κάποια στιγμή (ίσως είναι ακόμη αρχή βέβαια) θα πρέπει να ανακοινωθεί πόσοι δολοφόνοι έχουν μείνει μέσα.