dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:35 Η dooo έγραψε: #1.981 12-10-07 16:35 βγάλτε καλέ την φοίβη από τη λίστα! και το καρεκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:37 Ο Dark_kronos: #1.982 12-10-07 16:37 Ψηφιζω διαολινα, μια και πιστευω πως ειναι δολοφονος, και πιστευω και πως ειναι πιο πιθανο να ειανι δολοφονος απο οτι το αδεσποτο, και θελω και να σοσω το τομαρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:38 Η Oralee έγραψε: #1.983 12-10-07 16:38 Ooops.. και μου φάνηκαν πολλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:39 Η Resident Evil: #1.984 12-10-07 16:39 3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:41 Η Oralee έγραψε: #1.985 12-10-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: 3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε? Click για ανάπτυξη... Αν φοράς τα γυαλιά σου κανονικά, ναι. Εγώ τουλάχιστον αυτό έγραψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:42 Ο Αρκτούρος: #1.986 12-10-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Το καγίρι ξέσπασεεεεε... Ολέεεεεε... ΥΓ: Μα καλά, τόσο λίγοι της πέφτουμε της υπόλοιπης ΣΕ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:17 Η Vkey έγραψε: #1.987 12-10-07 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Tρέχω να κάνω το μπάχαλο σπίτι καλέ... Έπρεπε να πάω και μάρκετ...περιμένω γονείς...συγχώρεσε με (οκ...έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις ενδιάμεσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:44 Η Resident Evil: #1.988 12-10-07 17:44 μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η Vkey έγραψε: #1.989 12-10-07 17:50 Λίστα για Παρασκευή: Αρκτούρος: adespoto: Dark_kronos Bill_Slayer: burbuja: Corpse Bride: misslittledevil Dark_Kronos: misslittledevil dooo: Dark_Kronos faithplus1: misslittledevil fandago: misslittledevil: Dark_kronos Molka: adespoto XRZ:adespoto Youki: adespoto adespoto: 3 ψηφοι misslittledevil: 3 ψήφοι Dark_Kronos: 3 ψηφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:54 Ο fandago έγραψε: #1.990 12-10-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Click για ανάπτυξη... Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Ο Bill_1992: #1.991 12-10-07 17:56 Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βγάλτε καλέ την φοίβη από τη λίστα! και το καρεκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:37 Ο Dark_kronos: #1.982 12-10-07 16:37 Ψηφιζω διαολινα, μια και πιστευω πως ειναι δολοφονος, και πιστευω και πως ειναι πιο πιθανο να ειανι δολοφονος απο οτι το αδεσποτο, και θελω και να σοσω το τομαρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:38 Η Oralee έγραψε: #1.983 12-10-07 16:38 Ooops.. και μου φάνηκαν πολλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:39 Η Resident Evil: #1.984 12-10-07 16:39 3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:41 Η Oralee έγραψε: #1.985 12-10-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: 3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε? Click για ανάπτυξη... Αν φοράς τα γυαλιά σου κανονικά, ναι. Εγώ τουλάχιστον αυτό έγραψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:42 Ο Αρκτούρος: #1.986 12-10-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Το καγίρι ξέσπασεεεεε... Ολέεεεεε... ΥΓ: Μα καλά, τόσο λίγοι της πέφτουμε της υπόλοιπης ΣΕ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:17 Η Vkey έγραψε: #1.987 12-10-07 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Tρέχω να κάνω το μπάχαλο σπίτι καλέ... Έπρεπε να πάω και μάρκετ...περιμένω γονείς...συγχώρεσε με (οκ...έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις ενδιάμεσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:44 Η Resident Evil: #1.988 12-10-07 17:44 μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η Vkey έγραψε: #1.989 12-10-07 17:50 Λίστα για Παρασκευή: Αρκτούρος: adespoto: Dark_kronos Bill_Slayer: burbuja: Corpse Bride: misslittledevil Dark_Kronos: misslittledevil dooo: Dark_Kronos faithplus1: misslittledevil fandago: misslittledevil: Dark_kronos Molka: adespoto XRZ:adespoto Youki: adespoto adespoto: 3 ψηφοι misslittledevil: 3 ψήφοι Dark_Kronos: 3 ψηφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:54 Ο fandago έγραψε: #1.990 12-10-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Click για ανάπτυξη... Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Ο Bill_1992: #1.991 12-10-07 17:56 Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφιζω διαολινα, μια και πιστευω πως ειναι δολοφονος, και πιστευω και πως ειναι πιο πιθανο να ειανι δολοφονος απο οτι το αδεσποτο, και θελω και να σοσω το τομαρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:38 Η Oralee έγραψε: #1.983 12-10-07 16:38 Ooops.. και μου φάνηκαν πολλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:39 Η Resident Evil: #1.984 12-10-07 16:39 3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:41 Η Oralee έγραψε: #1.985 12-10-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: 3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε? Click για ανάπτυξη... Αν φοράς τα γυαλιά σου κανονικά, ναι. Εγώ τουλάχιστον αυτό έγραψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:42 Ο Αρκτούρος: #1.986 12-10-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Το καγίρι ξέσπασεεεεε... Ολέεεεεε... ΥΓ: Μα καλά, τόσο λίγοι της πέφτουμε της υπόλοιπης ΣΕ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:17 Η Vkey έγραψε: #1.987 12-10-07 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Tρέχω να κάνω το μπάχαλο σπίτι καλέ... Έπρεπε να πάω και μάρκετ...περιμένω γονείς...συγχώρεσε με (οκ...έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις ενδιάμεσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:44 Η Resident Evil: #1.988 12-10-07 17:44 μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η Vkey έγραψε: #1.989 12-10-07 17:50 Λίστα για Παρασκευή: Αρκτούρος: adespoto: Dark_kronos Bill_Slayer: burbuja: Corpse Bride: misslittledevil Dark_Kronos: misslittledevil dooo: Dark_Kronos faithplus1: misslittledevil fandago: misslittledevil: Dark_kronos Molka: adespoto XRZ:adespoto Youki: adespoto adespoto: 3 ψηφοι misslittledevil: 3 ψήφοι Dark_Kronos: 3 ψηφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:54 Ο fandago έγραψε: #1.990 12-10-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Click για ανάπτυξη... Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Ο Bill_1992: #1.991 12-10-07 17:56 Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ooops.. και μου φάνηκαν πολλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:39 Η Resident Evil: #1.984 12-10-07 16:39 3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:41 Η Oralee έγραψε: #1.985 12-10-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: 3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε? Click για ανάπτυξη... Αν φοράς τα γυαλιά σου κανονικά, ναι. Εγώ τουλάχιστον αυτό έγραψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:42 Ο Αρκτούρος: #1.986 12-10-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Το καγίρι ξέσπασεεεεε... Ολέεεεεε... ΥΓ: Μα καλά, τόσο λίγοι της πέφτουμε της υπόλοιπης ΣΕ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:17 Η Vkey έγραψε: #1.987 12-10-07 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Tρέχω να κάνω το μπάχαλο σπίτι καλέ... Έπρεπε να πάω και μάρκετ...περιμένω γονείς...συγχώρεσε με (οκ...έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις ενδιάμεσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:44 Η Resident Evil: #1.988 12-10-07 17:44 μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η Vkey έγραψε: #1.989 12-10-07 17:50 Λίστα για Παρασκευή: Αρκτούρος: adespoto: Dark_kronos Bill_Slayer: burbuja: Corpse Bride: misslittledevil Dark_Kronos: misslittledevil dooo: Dark_Kronos faithplus1: misslittledevil fandago: misslittledevil: Dark_kronos Molka: adespoto XRZ:adespoto Youki: adespoto adespoto: 3 ψηφοι misslittledevil: 3 ψήφοι Dark_Kronos: 3 ψηφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:54 Ο fandago έγραψε: #1.990 12-10-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Click για ανάπτυξη... Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Ο Bill_1992: #1.991 12-10-07 17:56 Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:41 Η Oralee έγραψε: #1.985 12-10-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: 3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε? Click για ανάπτυξη... Αν φοράς τα γυαλιά σου κανονικά, ναι. Εγώ τουλάχιστον αυτό έγραψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:42 Ο Αρκτούρος: #1.986 12-10-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Το καγίρι ξέσπασεεεεε... Ολέεεεεε... ΥΓ: Μα καλά, τόσο λίγοι της πέφτουμε της υπόλοιπης ΣΕ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:17 Η Vkey έγραψε: #1.987 12-10-07 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Tρέχω να κάνω το μπάχαλο σπίτι καλέ... Έπρεπε να πάω και μάρκετ...περιμένω γονείς...συγχώρεσε με (οκ...έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις ενδιάμεσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:44 Η Resident Evil: #1.988 12-10-07 17:44 μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η Vkey έγραψε: #1.989 12-10-07 17:50 Λίστα για Παρασκευή: Αρκτούρος: adespoto: Dark_kronos Bill_Slayer: burbuja: Corpse Bride: misslittledevil Dark_Kronos: misslittledevil dooo: Dark_Kronos faithplus1: misslittledevil fandago: misslittledevil: Dark_kronos Molka: adespoto XRZ:adespoto Youki: adespoto adespoto: 3 ψηφοι misslittledevil: 3 ψήφοι Dark_Kronos: 3 ψηφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:54 Ο fandago έγραψε: #1.990 12-10-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Click για ανάπτυξη... Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Ο Bill_1992: #1.991 12-10-07 17:56 Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: 3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε? Click για ανάπτυξη... Αν φοράς τα γυαλιά σου κανονικά, ναι. Εγώ τουλάχιστον αυτό έγραψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 16:42 Ο Αρκτούρος: #1.986 12-10-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Το καγίρι ξέσπασεεεεε... Ολέεεεεε... ΥΓ: Μα καλά, τόσο λίγοι της πέφτουμε της υπόλοιπης ΣΕ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:17 Η Vkey έγραψε: #1.987 12-10-07 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Tρέχω να κάνω το μπάχαλο σπίτι καλέ... Έπρεπε να πάω και μάρκετ...περιμένω γονείς...συγχώρεσε με (οκ...έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις ενδιάμεσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:44 Η Resident Evil: #1.988 12-10-07 17:44 μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η Vkey έγραψε: #1.989 12-10-07 17:50 Λίστα για Παρασκευή: Αρκτούρος: adespoto: Dark_kronos Bill_Slayer: burbuja: Corpse Bride: misslittledevil Dark_Kronos: misslittledevil dooo: Dark_Kronos faithplus1: misslittledevil fandago: misslittledevil: Dark_kronos Molka: adespoto XRZ:adespoto Youki: adespoto adespoto: 3 ψηφοι misslittledevil: 3 ψήφοι Dark_Kronos: 3 ψηφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:54 Ο fandago έγραψε: #1.990 12-10-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Click για ανάπτυξη... Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Ο Bill_1992: #1.991 12-10-07 17:56 Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Το καγίρι ξέσπασεεεεε... Ολέεεεεε... ΥΓ: Μα καλά, τόσο λίγοι της πέφτουμε της υπόλοιπης ΣΕ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:17 Η Vkey έγραψε: #1.987 12-10-07 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Tρέχω να κάνω το μπάχαλο σπίτι καλέ... Έπρεπε να πάω και μάρκετ...περιμένω γονείς...συγχώρεσε με (οκ...έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις ενδιάμεσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:44 Η Resident Evil: #1.988 12-10-07 17:44 μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η Vkey έγραψε: #1.989 12-10-07 17:50 Λίστα για Παρασκευή: Αρκτούρος: adespoto: Dark_kronos Bill_Slayer: burbuja: Corpse Bride: misslittledevil Dark_Kronos: misslittledevil dooo: Dark_Kronos faithplus1: misslittledevil fandago: misslittledevil: Dark_kronos Molka: adespoto XRZ:adespoto Youki: adespoto adespoto: 3 ψηφοι misslittledevil: 3 ψήφοι Dark_Kronos: 3 ψηφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:54 Ο fandago έγραψε: #1.990 12-10-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Click για ανάπτυξη... Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Ο Bill_1992: #1.991 12-10-07 17:56 Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΥΓ: Συντονιστική;.... ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Tρέχω να κάνω το μπάχαλο σπίτι καλέ... Έπρεπε να πάω και μάρκετ...περιμένω γονείς...συγχώρεσε με (οκ...έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις ενδιάμεσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:44 Η Resident Evil: #1.988 12-10-07 17:44 μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η Vkey έγραψε: #1.989 12-10-07 17:50 Λίστα για Παρασκευή: Αρκτούρος: adespoto: Dark_kronos Bill_Slayer: burbuja: Corpse Bride: misslittledevil Dark_Kronos: misslittledevil dooo: Dark_Kronos faithplus1: misslittledevil fandago: misslittledevil: Dark_kronos Molka: adespoto XRZ:adespoto Youki: adespoto adespoto: 3 ψηφοι misslittledevil: 3 ψήφοι Dark_Kronos: 3 ψηφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:54 Ο fandago έγραψε: #1.990 12-10-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Click για ανάπτυξη... Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Ο Bill_1992: #1.991 12-10-07 17:56 Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η Vkey έγραψε: #1.989 12-10-07 17:50 Λίστα για Παρασκευή: Αρκτούρος: adespoto: Dark_kronos Bill_Slayer: burbuja: Corpse Bride: misslittledevil Dark_Kronos: misslittledevil dooo: Dark_Kronos faithplus1: misslittledevil fandago: misslittledevil: Dark_kronos Molka: adespoto XRZ:adespoto Youki: adespoto adespoto: 3 ψηφοι misslittledevil: 3 ψήφοι Dark_Kronos: 3 ψηφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:54 Ο fandago έγραψε: #1.990 12-10-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Click για ανάπτυξη... Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Ο Bill_1992: #1.991 12-10-07 17:56 Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Παρασκευή: Αρκτούρος: adespoto: Dark_kronos Bill_Slayer: burbuja: Corpse Bride: misslittledevil Dark_Kronos: misslittledevil dooo: Dark_Kronos faithplus1: misslittledevil fandago: misslittledevil: Dark_kronos Molka: adespoto XRZ:adespoto Youki: adespoto adespoto: 3 ψηφοι misslittledevil: 3 ψήφοι Dark_Kronos: 3 ψηφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:54 Ο fandago έγραψε: #1.990 12-10-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Click για ανάπτυξη... Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Ο Bill_1992: #1.991 12-10-07 17:56 Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα Click για ανάπτυξη... Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Ο Bill_1992: #1.991 12-10-07 17:56 Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή νομίζω πολλά θα εξαρτηθούν απ'την ψήφο μου.Αυτά είναι8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:04 Η Molka έγραψε: #1.992 12-10-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:06 Η misslittledevil: #1.993 12-10-07 18:06 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Διαβολίνα. Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί. Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα. Click για ανάπτυξη... Καλα! θα σου δειξω εγω. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!! Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία Click για ανάπτυξη... +10000 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε... Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο... Click για ανάπτυξη... Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω. Παναϊα μ' θα πεθανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η misslittledevil: #1.994 12-10-07 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fps_smilie_creator1.php.png 919 bytes · Εμφανίσεις: 152 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 18:39 Η stupid bitch: #1.995 12-10-07 18:39 μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μάιστααα.. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί ταμάλα και τα πλείστα..!!! λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!! επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Αρκτούρος: #1.996 12-10-07 19:05 Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε βρε παιδιά, ελάτε να κάνουμε παιχνίδι... Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο fandago έγραψε: #1.997 12-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα. Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ποια από της 3 με σκότωσε ? Click για ανάπτυξη... Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Η misslittledevil: #1.998 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania! Click για ανάπτυξη... Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:15 Ο Dark_kronos: #1.999 12-10-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς! Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 19:17 Ο Dark_kronos: #2.000 12-10-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση? Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.