Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος
edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί???
huh?
Υποπτο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple!Ειλικρινά το δικό σου το σκεπτικό δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Πώς γίνεται εγώ και ο Bill να είμαστε δολοφόνοι τη στιγμή που ο Bill με ψηφίζει και μάλιστα σε ψηφοφορία που κινδυνεύω? Ή είσαι απρόσεκτη ή είσαι δολοφόνος.
Πολύ ενδιαφέρον...edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί???
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός..καλημέρες
αξιαγάπητη συντονιστική [], μήπως συζητήθηκε το θέμα ανα "χ" αποχωρήσεις να μας λέτε αν ο ρουφιάνος παραμένει μέσα?
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Ο ρουφιανος ομως ποιος ειναι? Ο fantago μηπως?
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε.
αυτό πιστεύω κι εγώ...
για το ρουφιάνο πάλι.... καμία ιδέα!
dooo
Διακεκριμένο μέλος
είναι στο σχολείο του καλέ
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ δεν ξέρω τίποτα!
εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα
η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
είναι στο σχολείο του καλέ
ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει...
Δεν το κάνει όμως...
[δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!]
dooo
Διακεκριμένο μέλος
φτιάχνει ωραίους πίνακες
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή..
φτιάχνει ωραίους πίνακες
indeed
adespoto
Περιβόητο μέλος
Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple!
1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο)
2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει.
Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά.
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ?
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ?
κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω?
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος".1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο)
2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει.
2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι.
3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν!
4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι.
Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.