dooo
Διακεκριμένο μέλος
και το καρεκλάκι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Αν φοράς τα γυαλιά σου κανονικά, ναι. Εγώ τουλάχιστον αυτό έγραψα!3-3-2 και μένουν άλλοι 5 να ψηφίσουν ε?
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΓ: Συντονιστική;....
ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!!
Το καγίρι ξέσπασεεεεε...
Ολέεεεεε...
ΥΓ: Μα καλά, τόσο λίγοι της πέφτουμε της υπόλοιπης ΣΕ ;
Vkey
Επιφανές μέλος
ΥΓ: Συντονιστική;....
ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!!!!
Tρέχω να κάνω το μπάχαλο σπίτι καλέ...
Έπρεπε να πάω και μάρκετ...περιμένω γονείς...συγχώρεσε με
(οκ...έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις ενδιάμεσα )
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
- Αρκτούρος:
- adespoto: Dark_kronos
- Bill_Slayer:
- burbuja:
- Corpse Bride: misslittledevil
- Dark_Kronos: misslittledevil
- dooo: Dark_Kronos
- faithplus1: misslittledevil
- fandago:
- misslittledevil: Dark_kronos
- Molka: adespoto
- XRZ:adespoto
- Youki: adespoto
misslittledevil: 3 ψήφοι
Dark_Kronos: 3 ψηφοι
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε...μιας και πρέπει να φύγω... χωρίς καμία βεβαιότητα για την ενοχή της λέω το adespoto για σήμερα
Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό βασικά, γιατί μένουν άλλες 3 ψήφοι. Σαν να παίζεις ρουλέτα είναι. Τελοσπάντων, θα παραμείνω στην ψήφο μου, δεν είδα καμία συγκλονιστική εξέλιξη που να με κάνει να αλλάξω ψήφο, έχουμε μέχρι τις 8.Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε...
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Διαβολίνα.
Δεν έχει νόημα να κηνυγάω άλλο την XRZ. Κανείς δεν ακολουθεί.
Και είμαι πιο σίγουρος ότι είναι η διαβολίνα δολοφόνος απ'ότι οποιοσδήποτε άλλος.
Για δύο άτομα έχω πολύ ισχυρή υποψία (μάλιστα το ένα θέλει και συγνώμες μετά...Δε σφάξανε! ). Το άλλο άτομο το ψήφισα.
Καλα! θα σου δειξω εγω.
Έλα που δεν θυμάσαι, γιαυτό είναι τα γραπτά για να πάμε πίσω μια σελίδα να δούμε. Απλά δεν θέλεις να εμφανίζεται πολύ το όνομα της συνεργάτιδος σου!!
αχαχαχαχαχαχαχαχα.
εδιτ: μ'αρεσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε!!! Στην αρχή δρούσα ύπουλα και καταχθόνια μόνη μου και τώρα απέκτησα και συνεργάτιδα!!!! όχι αλήθεια να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Τόση φαντασία να "Χαραμίζεται" μονάχα σε ένα διαδικτυακό "η νύχτα πέφτει στο παλέρμο..."... Αμαρτία
+10000
Με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεις ότι συνεργάζεσαι με την miss αφού φέρνεις το παιχνίδι σε ισοψηφία. Δεν ξέρω αν είστε 2 πολίτες που απλά αγαπιέστε πολύ, αλλά σίγουρα συνεργάζεστε...
Επίσης θα ήθελα ο faith να μου πει ποιόν άλλο θεωρεί ύποπτο...
Αυτη η σιγουρια θα σε φαει. Και σενα και τον αλλο απο πανω.
Παναϊα μ' θα πεθανω..
misslittledevil
Επιφανές μέλος
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες κι έχοντας υπόψην και τα περιβόητα πινακάκια του fandago, τείνω να πιστέψω ότι η διαολίνα είναι στυγνή δολοφόνος (ταιριάζει και τ' όνομά της.. ) και μας δουλεύει όλους τόσο καιρό ψιλό γαζί..!!
επομένως, misslittledevil κι από' μενα κι ο Θεός βοηθός...
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα.
Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει..
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς!Ψηφίζω Κρόνο για σήμερα.
Πιστεύω πως ή ο Βασίλης ή ο fandago είναι ο περιβόητος ρουφιάνος.. χμμμ.. θα δείξει..
Επίσης έπιασαν τα radar μου αυτό το μνμ
Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania!ποια από της 3 με σκότωσε ?
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Στην συζήτηση συμμετείχαν mania και devil. Οπότε μιλάμε για παρεάκι γυναικών οι δολοφόνοι! Και τελικά να δείτε που ο δολοφόνος που έχουμε σκοτώσει ήταν τυχαία η mania!
Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Καλά θα μας τρελάνετε; Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που ψηφίζει Κρόνο κάποιο σοβαρό επιχείρημα εκτός του ότι δεν παίζει πολύ; Να δούμε αν είναι να τον ψηφίσουμε κι εμείς!
Πες τα ρε Fantago.. Δλδ οκ, αν δεινω την εντυπωση του δολοφονου οκ, ψηφιστε με, με το δικιο σας, αλλα χωρις καν να λετε γιατι;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Εμενα λες? Που και ποτε την καναμε αυτην την συζητηση?
Στην κουβεντουλα... και εγω ειδα το μνμ που εκανε παραθεση ο fantago, αλλα δεν διαβασα γενικοτερα τι ειχε υποθει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.