Να σημειώσω ότι η
ανακοίνωση για ένα νεκρό δολοφόνο και ότι ο ρουφιάνος είναι ακόμα μέσα έγινε
πριν τη δολοφονία, οπότε δεν αποκλείεται η kakerlak να ήταν δολοφόνος, αλλά σίγουρα ΔΕΝ ήταν ρουφιάνος.
Επίσης μου κάνει αίσθηση η σιγουριά της XRZ και misslittledevil για founes δολοφόνο, αφού αυτός δολοφονήθηκε δεν ψηφίστηκε! Αν δολοφονούσαν ποτέ δολοφόνο θα ήταν προς το τέλος του παιχνιδιού για τελείως ξεκάρφωμα κατά την άποψη μου, οπότε τώρα ήταν μια καλή ευκαιρία (βλέπε kakerlak). Έτσι, βγάζουν εμένα λάθος (και καλά η kakerlak είναι πολίτης ενώ εγώ επέμενα) καθώς και μας βγάζουν εκτός όλο το team της kakerlak (βλέπε όσους συμφωνούσαν μαζί τους).
Σ' αυτό το γύρο θα ψάξω να βρω τον ρουφιάνο με
λαχανί έχω όσους σίγουρα δεν είναι/ήταν είτε γιατί πέθαναν πριν την ανακοίνωση είτε γιατί έχουν ψηφίσει σίγουρο πολίτη. Με
μαρουλί (πωπω τι λέω!) έχω
όσους θεωρώ εγώ ότι δεν είναι γιατί έχουν ψηφίσει άτομα που δολοφονήθηκαν (ναι για μένα και το evouli δολοφονήθηκε) και θεωρώ ότι ΔΕΝ ήταν δολοφόνοι. Τείνω να πιστέψω ότι ο faithplus1 είναι ρουφιάνος, είναι ο μόνος που επέμεινε σθεναρά σε κάποια άτομα. Αλλά ΔΕΝ είμαι σίγουρος. Οπότε σας αφήνω το πινακάκι μου (

) και πάω να μαγειρέψω...
- Αρκτούρος : Dark_kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli >
- adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli>
- Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto >
- burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli >
- Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil
- Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto >
- dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos
- evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά)
- faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil
- fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia > adespoto > (Kakerlak)
- Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka
- Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία
- misslittledevil: adespoto > Founes > Dark_kronos > Dark_kronos >
- Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto
- Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε
- mania : Youki > ψηφοφορία
- Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία
- Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε > Corpse Bride
- thodoris28: mania > δολοφονήθηκε
- XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 >
- Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto
το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή..
φτιάχνει ωραίους πίνακες
Ναι αλλά όσο πάει με μπερδεύει και εμένα, δεν ξέρω αν θα το τηρήσω στο επόμενο παιχνίδι.
H δικιά μου η κρίση είναι για τα μπάζα όπως πιθανόν να παρατηρήσατε οπότε για σήμερα μάλλον λέω να ψηφίσω Kakerlak, εμπιστευόμενη την fandago-κρίση

Ύποπτο πάντως που βγήκε στο καπάκι η kakerlak ενώ είχες πει και εσύ. Μήπως το προσχεδιάσατε για να απενοχοποιηθείς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.